- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr.bubo
őstag
-
dr.bubo
őstag
-
sziku69
őstag
-
dr.bubo
őstag
-
dr.bubo
őstag
-
dr.bubo
őstag
-
dr.bubo
őstag
-
sziku69
őstag
-
dr.bubo
őstag
-
sziku69
őstag
-
Ed3r_X_
nagyúr
Szép munka

Én egyszer faragtam tököt, jól sikerült, csak sajna megpenészedett
Igaz lehet kicsit korán faragtam meg, de hát kisgyerekként nem tudtam, hogy ez lehet. -
sziku69
őstag
-
Klaus Duran
senior tag
Scorpions-fan ként akadtam erre tegnapelőtt. enjoy vagy hogy kel írni

-
bambano
titán
-
dr.bubo
őstag
-
kemotox
addikt
-
dr.bubo
őstag
-
sziku69
őstag
-
törölt tag
-
dr.bubo
őstag
-
sziku69
őstag
-
törölt tag
-
Szatyor95
senior tag
Kissé érdekes arckifejezése lett szerencsétlennek, de jópofa.
Magáról az ünnepről megvan a véleményem, de ez úgysem nekem szólt, a kis srác viszont élvezi, szóval... -
dr.bubo
őstag
-
CloZee
aktív tag
-
kemotox
addikt
-
CloZee
aktív tag
Az összes (nem állami) ünnep külföldi hagyomány... Nagyjából egyetlen egész országra kiterjedő ünnepünk nincs.
-
sziku69
őstag
-
SUPREME7
őstag
-
Klaus Duran
senior tag
-
sziku69
őstag
-
kemotox
addikt
Sok olyan ünnep van, amit tényleg fölösleges volt majmolni mert csak lehúzás (valentin napi kártyák meg csokit meg ilyen szarok megvétele ugyebár, ami minden csak nem személyes), vagy csak éppenséggel nagyon pénzközpontú lett (karácsony
), de ez szerintem egy ártalmatlan kis jópofa hagyomány. Megvesz az ember egy-két tököt, kifaragja ha akarja, vannak akik Helovin (hogy kell leírni???
) apropójából beöltözős házibulit tartanak, stb. A cukorkás "csokit vagy csalunk" dolog nem terjedt (még?) el, ott már tényleg lenne költekezés. -
greenity
senior tag
Amikor kisebbek voltunk Húgommal, mi is faragtunk ilyenesmiket, most már nem nagyon. Egyrészt én keveset vagyok itthon, így az együtt töltött időt másra fordítjuk, másrészt valahogy nem annyira foglalkoztat minket a dolog.
Viszont tényleg jó móka, lefogadom,hogy a gyerkőcödnek is tetszett a dolog

-
sziku69
őstag
Bizonyos rétegek biztosan megszedik magukat. De ennek ellenére szerintem nem ártalmas ünnep. Én sem ünnepeltem soha. Arra megvan a "saját" ünnepünk. A mindenszentek, és a halottak napja.
Viszont sajnos csak most jöttem rá, hogy milyen szórakoztató, és látványos is. Jövőre valószínű hogy több töklámpást is csinálunk majd a családdal együtt. Ezentúl minden évben.
Az, hogy egyesek hasznot húznak belőle? Mindenki él valamiből. Valakinek ez pénzt hoz, másoknak szórakozást. Szerintem ez így természetes.
Pár éve utaztunk valahova, és Mogyoród környékén valahol láttunk egy több hektáros földet, ami tele volt ilyen tökökkel. Ők ebből élnek. Ez van.

-
Klaus Duran
senior tag
Érdekes kis történet

Én azon az állásponton vagyok hogy Magyarországra nem kell több külföldi hagyomány, kapitalista ünnep lett az egészből.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Konteó topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Linux kezdőknek
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Asus ROG ALLY X + tartozékok
- G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 CL30 32GB (2 16GB) Fekete
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igaz lehet kicsit korán faragtam meg, de hát kisgyerekként nem tudtam, hogy ez lehet.
Van tapasztalat, hogy mennyi ideig bírják a strapát a tökök?

), de ez szerintem egy ártalmatlan kis jópofa hagyomány. Megvesz az ember egy-két tököt, kifaragja ha akarja, vannak akik Helovin (hogy kell leírni???