- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Természetesen nem minden felhasználásra alkalmas az LPG (vagy akár már a benzin) üzem sem, de pl. munkába járásra, bevásárlásra, esetleg családi autónak jó lehet. Szerintem a hétköznapi ingázók jelentős hányada komoly költséget és környezet terhelést takaríthatna meg ezzel hosszú távon.
(#123) t72killer
Pontosan azután, hogy beszereltettem a gázszettet (2012-ben vagy '13-ban, nem emlékszem) dobták meg nagyon komoly mértékben az LPG jövedéki adóját. Ki is volt borulva az LPG-s társadalom. Ha azt akkor nem lépték volna meg, akkor ma az üzemanyagár megtakarítás bőven 50% fölött volna.De srácok, nem akarok én itt erőltetni semmit.
Látom, hogy nagyon rászálltatok az ellenérvekre. Megsúgom, mindennek van árnyoldala. Pontosan ezért nehéz kikászálódni a jól megszokott meleg húgyból és megpróbálni váltani (legyen az akár elektromos, akár gázos, bármi, ami eltér a ma megszokott ócsótól). Viszont ha nem próbálkozunk, akkor biztosan ott ragadunk, ahol most toporgunk. Peace. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Dell Latitude 7300 Core i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pontosan azután, hogy beszereltettem a gázszettet (2012-ben vagy '13-ban, nem emlékszem)
Látom, hogy nagyon rászálltatok az ellenérvekre. Megsúgom, mindennek van árnyoldala. Pontosan ezért nehéz kikászálódni a jól megszokott meleg húgyból és megpróbálni váltani (legyen az akár elektromos, akár gázos, bármi, ami eltér a ma megszokott ócsótól). Viszont ha nem próbálkozunk, akkor biztosan ott ragadunk, ahol most toporgunk. Peace.