- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szente
addikt
Na az Edigitalnál nincs semmi értelmes akció számomra, úgy hogy marad valszeg az MI3.
-
szente
addikt
válasz Luck Dragon #26 üzenetére
64GB-ra nincs lóvé sajnos, pedig az lenne a tuti. Az MI2S-nél is néha elfogytam a 16GB-ból.
Amúgy igen én is a fehér P7-et néztem, nem a feketét. Bár asszony konkrétan lebuzizott miatta. -
Én egy fehér színű P7-re szavaznék szerintem pazar a kinézete, másrészt szerintem is egy 64GB MI4-a nyerő
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
tDr1v3r
veterán
Mi 3, hezitálás nélkül. Hardvert ismered, szoftvert ismered, fasza minden. WCDMA-ra hamarosan, TD-sre meg már most kint van a vanilla Lollipop.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
moltam
tag
Én bátran merem ajánlani a P7et Ez az első telefonom ami megvétel óta gyári ROM-on root nélkül fut. A Mobilarénás teszt óta sok frissítést kapott, jól használható, és az üzemidővel sincs gond.
-
Met
nagyúr
Szerintem Xiaomi
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
szente
addikt
válasz Klaus Duran #12 üzenetére
& Pr3ciSioN Aztán pénzt adtok rá? Az M7 is csak használtan férne bele 80-ba, hát még az M8. Használt M7-esekből meg most nincs fent semmi jó állapotú, csak ami kicsit már meg van ütve. Meg annyira nem tetszenek a lekerekített sarkok.
Szatyor95A próba az ingyen van, gyere máskor is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Vegyél HTC One-t ( M7) amúgy az én választásom a Xiaomi lenne
\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
-
szente
addikt
Hát nekem nem hiszem hogy kibírna annyit, volt amikor a MI2 nem húzta ki estig, úgy hogy reggel vettem le töltőről. Mondjuk az tény hogy elég combos aksi került bele.
Mondjuk azért még megvárom, hogy mi lesz pénteken az Edigitalnál. De lehet, hogy még a végén rábeszéltek.
Szatyor95: Ha annyi pénzem lenne, akkor nem ez a kettő lenne a kalapban.
-
Szatyor95
senior tag
Ha nem tudsz dönteni a kettő között, vedd meg mindkettőt, és az egyiket ajándékozd nekem.
Na de viccen kívül. Én inkább a Xiaomira voksolnék, összeszedettebbnek tűnik valahogy.
Nyugodj békében Integra!
-
szente
addikt
Szép a Xiaomi is, ha fémből lenne, akkor nem is lenne kérdés. A Huawei viszont jobban bejön. Izlés kérdése.
MineFox54: Oké, hogy a kompakt telefon már nem "menő", de azért na.
Winner_hun Már egy pár napja olvasgatom a topikot. Ott szerintem ennyire nem foglalkoznának velem, mint itt remélhetőleg fognak.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
MineFox54
őstag
Minőségi anyagból levő(fa) telefont tudok:
http://www.joorat.hu/fa-telefon-ht43a[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
kevésbé design-os? Hát pedig gyönyörű telefon!
-
Van egy telenyomoros Nokia 100-am ha érdekel. A boot kb 1másodperc.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
szente
addikt
Open: 0-24
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest