- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szablya
aktív tag
Eszembe jutott, mi lenne, ha a windowsos alap driverről a gyártó legújabb driverére frissítenék. Sokkal jobb

-
Ice!?
őstag
Jaa.
Ma az enyém-féle Dunawebes szar se volt használható. Néha, főleg így hétvégén, délután, nagyon le van terhelve a hálózat, és az elvileg 2,5megás net sebessége lecsökken, gyakran ilyen nevetséges, pár száz kilobájtra..
Más szolgáltató nincs a környéken, úgyhogy marad a "szenvedés". (: -
szablya
aktív tag
Kösz mindenkinek a segítséget, segíteni akarást, Caizzznak meg különösen

-
caizzz
senior tag
Te olvasod a kommenteket?
Próbáld meg a leírtakat. Cfos kuka, adapterek eltávolítása, újratelepítés, VPN-ek letiltása vagy hátrébbpakolása a listában, ipv6 legyen bekapcsolva a helyi hálózatnak, utána modem restart, gép restart, router restart.
ha így se jó, services.msc indít, nézd meg, fut-e valami service ami miatt lehet.
Volt ilyen buildem, nem volt vele hasonló bajom. Se Nforce hálózati vezérlővel, se a Realtekkel.
-
-
Peter Kiss
őstag
cFosSpeed --> kuka.
Eleve egy nem végleges operációs rendszerre nem pakolunk fel semmi olyat, ami mélyen érinti a lelki világát.

-
caizzz
senior tag
pingnek nem sok köze van a sávszélhez. nekem ugyanúgy pár ms a pingem bixre mint anno a 2megással.
szablya: telepítsd újra az egész hálózatot, mindenestül. cfost meg ne tedd fel, hátha az állított a hálókártyádon. amúgy egyik legjobb build volt ez anno, de persze ez nem garancia mindenre.
-
j0k3r!
őstag
winupdate esetleg?
-
breiner
aktív tag
én nem tudtam ellene tenni semmit szolgáltatót váltottam de nem csak azért mert laza 150ft kellet rá dobnom a 2megás árára [link] de ha van valakinek okos ötlete arra én is kíváncsi vagyok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

részvétem

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)