Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Sok ember fontos számomra, ez viszont nem jelenti azt, hogy mindegyikbe szerelmes vagyok. Viszont attól, hogy nem vagyok beléjük szerelmes, még szerethetem őket.
Tetszel érteni? Ha igen, akkor ne lökd el őt magadtól. Szüksége van rád, a társaságodra. Amolyan "maradjunk barátok" effektus. -
Daweee
őstag
Pedig nemigen látok más kiutat
Amúgy meg most így gondolod, de idővel ha el akarod felejteni, akkor lassan ugyan de menni fog. Elhatározás kérdése. Elsőnek azt kéne tudatosítanod hogy nincs esélyed, és nem kapaszkodni minden szalmaszálba. Kegyetlenül hangzik, de ha eredményt akarsz... Szar ügy ez 
Egyébként mennyire vagytok napi kapcsolatban? osztálytárs, iskola, egyéb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
vagy ha már más csajok is versengenek érted
Amúgy meg most így gondolod, de idővel ha el akarod felejteni, akkor lassan ugyan de menni fog. Elhatározás kérdése. Elsőnek azt kéne tudatosítanod hogy nincs esélyed, és nem kapaszkodni minden szalmaszálba. Kegyetlenül hangzik, de ha eredményt akarsz... Szar ügy ez