Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
szablya
aktív tag
Két éve ismerem közelebbről. Talán valamikor február-áprilisban lesz két éve, hogy először a legjobb barátjának nevezett. Aztán nem mindig voltam az neki, de ez nem is zavar, ahhoz képest, hogy néha egy egész hónapig nem beszéltünk. És volt olyan, amikor mindennap.
Májusban vallottam neki először szerelmet. Hónapokig erősködtem, aztán a dolog elfelejtődött, azt hihette, hogy már rendbe vagyok, vagy nem tudom. Egy percre sem tudtam elfelejteni. És ahogy közel engedett magához, minden csak egyre erősebb lett.
Aztán fél éve ismét tudja, hogy mithogyanmiért érzek. Azóta pedig ereszkedik a lufi. Eddig 5* pukkadt ki. Na ez az, amit nem értek.
Én szeretem, mindennél jobban, képtelen vagyok elfelejteni. De hogy én még mindig fontos vagyok neki, azt nem tudom elhinni. Nem értem, én eddig rég elfelejtettem volna magam, amilyen bunkó tudok néha lenni. És neki mégis fáj, hogy nekem fáj.
-
szablya
aktív tag
Egy suli, egy évvel alattam. Egy busszal, meg minden. + még néhány közös terület, cserkészet. Szóval szinte minden nap látom. Ő pedig minden nap egyre szebb, én pedig minden nappal egyre távolabb vagyok tőle.
De talán nem is akarok lemondani róla, elfelejteni őt. Nélküle, úgy érzem, nincs értelme az életemnek... Nem tudom, mennyire fontos ő nekem, szavakba önteni meg végképp nem tudom... Többet jelent mindennél.
-
szablya
aktív tag
Sokszor próbáltam már elfelejteni. Sokféleképpen. És tényleg nem megy. Egy-két év kellenének hozzá. És még egy jódarabig nem lenne senki ilyen fontos, mint Ő. Ebben biztos vagyok. Ő az a lány, akit mindig kerestem... És egy-két év nélküle, amíg "elfelejtem"... Nagyon sok. Nem bírnám ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest