Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
Nem tudom, hogy az S50-hez van e magyar plugin. Itt nézd meg.
-
mec71
tag
Xiaomi s50 - em van. Magyarul beszél és jól dolgozik a kicsi de a kártyáját nem tudom magyarosítani. A mihome app már magyar. Ha valaki tud segíteni azt megköszönném
-
rKrisi
csendes tag
Sziasztok!
Most találtam rá erre a topicra
megpróbáltam felrakni a magyar hangot a porszívóra, de telepítés közben/után azt írja ki, hogy 'Valamilyen hiba történt. A hangcsomag telepítése sikeres volt!'. De sajnos nem
Valakinek ötlete erre? Gen1 porszívó, nem international hanem kínai. A mostani legújabb firmware van rajta.PC-ről próbáltam felrakni, tűzfal nem jelzett semmit, de láthatóan a hangcsomagok elküldése után akadt el a dolog....
Köszi!
-
XARAI
tag
Sziasztok!
Beregisztraltan a Miui.hu-ra és nem kapom meg az aktivaló e-mail-t. Kértem új aktivaló mail-t az sem jött meg, e-mail cím jó. Mi lehet a hiba?
Esetleg valaki el tudná küldeni a magyarosított apk fájlt, hogy legyen magyar app-om a porszívohoz? S50-ről van szó
Köszönöm szépen! -
Attipapa
aktív tag
Sziasztok!
Nekem tegnap jött meg a Roborock S50.EU verzió, és szuperül működik. Próbáltam én is a magyar nyelvű appot felrakni, de itt sincs csak 60-as mappa. Úgy látszik már ez a 134 nem működik az újakon. Maradtam az eredeti angol MiHOME-nál. -
the radish
senior tag
Próbáltam délután regisztrálni a miui.hu oldalra az apk letöltése miatt, de az aktiváló email nem érkezett meg, így nem sikerült.
Ez másnál is így ment? -
eFeMeR74
senior tag
Sziasztok!
Ki milyen firmwaren használja a porszívóján?
A jelenlegi hivatalost vagy mást?
Én vettem mopot a kis robi alá viszont a MI Home szerint a legfrissebb a 3.3.9_003416 de már van 3.3.9_003514. A FloleVac ban szinte minden firmware megvan viszont nincs kevem kipróbálni az összeset. A 3514 nagyon agresszív a szönyegekkel nem boldogul , felgyűri mig a 3416 nem volt gond a mopig
Viszont a mopot fent kell hagyni mivel a tépőzár állandóan beleragad a szönyegbe , ha nincs rajta.
Aki esetleg használ mopot hozzá melyiket ajánlja.Köszi előre is
-
farkas-j
őstag
Először is köszönöm a munkátokat! Vettem egy Xiaomi Mi robotporszívót. Sikerült a magyar hangot feltennem. A problémám az Mi Home appal van (5.4.26 Magyar), csak részben lett lett nálam magyar nyelvű. Pl a fő oldal magyar. Kiválasztva a porszívót a menüjébe alul az ikonok felirata angol. A beállításokba belépve minden angol. Csak a general settings-be belépve magyar a nyelv. Az első képen látható, hogy létrehoztam a /storage/emulated/0/plugin/install/mpk/ mappában egy 134 nevű mappát (itt már volt egy 80-as mappa, aminek 775.apk és 794.apk a tartalma). Ide a 134-es mappába másoltam be az új 17724.apk-t (kipróbáltam a 13605.apk-t és a 17471.apk-t is de a helyzet nem változott). Mit rontottam el?
Képek: 1 2 3 -
BubiLord
csendes tag
Sziasztok!
Olyankor mi a teendő, ha az hang telepítése után annyit ír ki a program, hogy valami hiba történt, és nem rakta fel a hang pakkot?
IP cím, token beállítva, a program látja a porszívót. -
-
sz_gabor
tag
Milyen szerveren vagy?
Nem is lehetne 100 alatti mappa.
Szerintem valamiért a 80 mappát használja a porszívó.
Próbáld meg a 80-as mappába levő fájlt lementeni, majd a blogon lévő apk-t bemásolni a 80 mappába (előtte nevezd át arra ami a 80 mappába levő fájl neve volt).A Gen1 is tudja egy ideje a zónatisztítás.
-
Adamyno
tag
Sziasztok!
Sikerült a magyar hangot feltenni, viszont a plugin mappában a 134 mellett van egy 80-as is (talán ez lehet a lámpám?) Bemásoltam a megfelelő apk-t, de a porszívó vezérlése ugyanúgy angol nyelvű a telefonon (redmi 4X).
Ha ez sikerülne, akkor lenne "szektor" takarítás is? Mert ez egy mi vacuum cleaner 1-es verzió.
-
eFeMeR74
senior tag
Igen elnézést mindenkitől
Valóban a letöltött csomag APK mappájában lévő MI Home tényleg kiirja a Tokent
Kicsit ugyan zavaró mivel 2 különbözö OP rendszert kell használni.
Ha a telefonal töltöm le akkor nem lehet ugyebár megnyitni viszont az APK meg droidra kell.
A leirást kicsit figyelmesebben kellett volna olvasni.
Viszont nem ártana ezt a MI Home verziót külön linkelni, hogy a telefonra csak azt töltse le az ember és akkor nem lesz ennyi félreértés és próblémaBár a leirás tényleg tartalmazza lényeget, de nekem egyszerűbb volt a telefonra a netről lehúzni a 5.1.29 verziót ami természetesen nem az ami a packban található:
"A token megszerzésének legegyszerűbb módja:
-Töröld a Mi home alkalmazást a telefonról.
-Az APK könyvtárból telepítsd a MiHome_5.1.29_vevs.apk fáljt a telefonra.
-Indítsd el a programot lépj be a mi fiókodba, várd meg míg a porszívó összekapcsolódik és letöltődik a porszívó plugin a telefonra.
Klikk jobbra fent a karikába levő 3 pontra"Mégegyszer sorry és tényleg a packban lévő MiHome apk használjátok és akkor minden okés lesz
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
LamagraPyro #52 üzenetére
Ha van egy rootolt androidos kütyüd akkor a 5.0.19 verzió és a Total Commander a segítséged.
Ezt olvasd el és menni fog: #74 -
eFeMeR74
senior tag
Nagyon köszönöm ezt a kis infót így sikerült.
Sajnos nekem az összes ajánlott mihome nem irta ki a tokent.
Innen letöltve.Viszont a TotalCommander segített, bár hozzátenném, hogy a 5.0.19 verziónál irja csak ki mind a 32 karakteres Tokent, ezzel egészíteném ki az irásod
Mégegyszer köszönöm
-
He-Nike
aktív tag
Sziasztok!
A leírás alapján próbálom megszerezni a token-t a MiHome_5.1.29_vevs-alkalmazás segítségével. A network infónál ez fogad.
Ebből a hosszú számsorból melyik a lesz nekem a megfelelő? -
peberon11
újonc
Sziasztok,
két kérdésem lenne:
- nem vilagos, h a leirt modszer az 1. generaciora uj modszer, vagy alkalmazato az S50 eseten is?
- a leiras szerint törlöm a mihome-ot, majd az sdmaid-del eltavolitom az app utan maradt szemetet. Utana telepitem a leirasban megadott apk-t (_vevs), de amikor bejelentkezek a korabban regisztralt email cimmel (mainland china-t valasztva) mar ott a porszivo, plugint nem latom letoltodni. A menuben a general settings-re kattintva "update the mihome app to the latest version" es nem tudok belemenni ebbe a menu pontba. Igy nem tudom megszerezni a tokent...
Talalkozott mar valaki ezzel? Esetleg javaslat mit probalhatnek?
Elore is koszonom!
-
-
cskiraly
csendes tag
A Zoned Cleanup kicsit azért más... ott szerintem beszarsz ha egy nagyobb területet kell megadni takarítani, esetleg nem szabályos alakút és abból kéne hogy kihagyjon a masina egy kis részt.. rakosgathatod a zónákat rendesen... megoldható persze csak macerás...
amúgy nem tudjátok véletlenül hogy nincs e valami újabb app a roborock s50 eshez? mert ami van abból nekem nagyon hiányzik a térkép visszatöltés és az időzített zónatakarítás funkció... elég dühítő hogy a hanyag programozók miatt nem tudom kihasználni a porszívó adta lehetőségeket.... -
Sziasztok!
Első generációs XIAOMI robotporszívóm van, és nekem megfelel az inglis, egy dologra viszont szükségem lenne: applikáción belülről húzható virtuális kerítésre. A mágnesszalag működik, úgy ahogy, de kizárnám a takarításból az asztalomat is, mivel a kis drága most rántotta le a fejhallgatómat kábé hatodszorra a kábelénél fogva. Tudom, rakjam fel a kábelt az asztalra. Én fel is rakom. De, van az embernek felesége is...
Hogyan lehetne rávenni a porszívót, hogy leszedje azt a firmware-t, ami már tartalmazza ezt a feature-t? Elvileg létezik ilyen, de nálam a legfrissebb verzió van, és nem talál újabbat, mégsincs ilyen funkció az appban.
-
dezs520
senior tag
Windowsra nincs véletlenül ilyen progi?Sehonnan nem tudttam szerezni egy androidos kütyüt...
-
Henrico
tag
Adott egy Aqara Smart IP Camera Linkage Alarm 1080P HD. Nem tudom életre kelteni, párosítani...
Tudna nekem valaki segíteni, esetleg fórumot ajánlani?Köszönöm!
-
Henrico
tag
Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, köszönjük a tökéletes leírást és segítséget.
2nd-vel is gyönyörűen dumál. -
TOZ
addikt
Köszönöm a korrekt leírást és a csomagot
Anyósomnak most már magyarul jelez a Roborock. -
Henrico
tag
2nd generációssal is megy rendesen?
Sikerült már arra valakinek? Köszi! -
sz_gabor
tag
válasz
LamagraPyro #52 üzenetére
Le van írva, a csomagba levő MiHome_5.1.29_vevs.apk fájlt tedd fel a telefonra a többi MiHome nem írja ki a tokent.
-
LamagraPyro
csendes tag
Sziasztok!
Bármelyik mi home alkalmazással próbálom egyikkel sem írja ki a tokent. Végigmentem csaknem az összes mi home verzión.
Mit ronthatok el?
Köszönöm előre is a válaszokat.
ÜDv.:
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Könyvajánló
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest