- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
Nem tudom, hogy az S50-hez van e magyar plugin. Itt nézd meg.
-
mec71
tag
Xiaomi s50 - em van. Magyarul beszél és jól dolgozik a kicsi de a kártyáját nem tudom magyarosítani. A mihome app már magyar. Ha valaki tud segíteni azt megköszönném
-
rKrisi
csendes tag
Sziasztok!
Most találtam rá erre a topicra
megpróbáltam felrakni a magyar hangot a porszívóra, de telepítés közben/után azt írja ki, hogy 'Valamilyen hiba történt. A hangcsomag telepítése sikeres volt!'. De sajnos nem
Valakinek ötlete erre? Gen1 porszívó, nem international hanem kínai. A mostani legújabb firmware van rajta.PC-ről próbáltam felrakni, tűzfal nem jelzett semmit, de láthatóan a hangcsomagok elküldése után akadt el a dolog....
Köszi!
-
XARAI
tag
Sziasztok!
Beregisztraltan a Miui.hu-ra és nem kapom meg az aktivaló e-mail-t. Kértem új aktivaló mail-t az sem jött meg, e-mail cím jó. Mi lehet a hiba?
Esetleg valaki el tudná küldeni a magyarosított apk fájlt, hogy legyen magyar app-om a porszívohoz? S50-ről van szó
Köszönöm szépen! -
Attipapa
aktív tag
Sziasztok!
Nekem tegnap jött meg a Roborock S50.EU verzió, és szuperül működik. Próbáltam én is a magyar nyelvű appot felrakni, de itt sincs csak 60-as mappa. Úgy látszik már ez a 134 nem működik az újakon. Maradtam az eredeti angol MiHOME-nál. -
the radish
senior tag
Próbáltam délután regisztrálni a miui.hu oldalra az apk letöltése miatt, de az aktiváló email nem érkezett meg, így nem sikerült.
Ez másnál is így ment? -
eFeMeR74
senior tag
Sziasztok!
Ki milyen firmwaren használja a porszívóján?
A jelenlegi hivatalost vagy mást?
Én vettem mopot a kis robi alá viszont a MI Home szerint a legfrissebb a 3.3.9_003416 de már van 3.3.9_003514. A FloleVac ban szinte minden firmware megvan viszont nincs kevem kipróbálni az összeset. A 3514 nagyon agresszív a szönyegekkel nem boldogul , felgyűri mig a 3416 nem volt gond a mopig
Viszont a mopot fent kell hagyni mivel a tépőzár állandóan beleragad a szönyegbe , ha nincs rajta.
Aki esetleg használ mopot hozzá melyiket ajánlja.Köszi előre is
-
farkas-j
őstag
Először is köszönöm a munkátokat! Vettem egy Xiaomi Mi robotporszívót. Sikerült a magyar hangot feltennem. A problémám az Mi Home appal van (5.4.26 Magyar), csak részben lett lett nálam magyar nyelvű. Pl a fő oldal magyar. Kiválasztva a porszívót a menüjébe alul az ikonok felirata angol. A beállításokba belépve minden angol. Csak a general settings-be belépve magyar a nyelv. Az első képen látható, hogy létrehoztam a /storage/emulated/0/plugin/install/mpk/ mappában egy 134 nevű mappát (itt már volt egy 80-as mappa, aminek 775.apk és 794.apk a tartalma). Ide a 134-es mappába másoltam be az új 17724.apk-t (kipróbáltam a 13605.apk-t és a 17471.apk-t is de a helyzet nem változott). Mit rontottam el?
Képek: 1 2 3 -
BubiLord
csendes tag
Sziasztok!
Olyankor mi a teendő, ha az hang telepítése után annyit ír ki a program, hogy valami hiba történt, és nem rakta fel a hang pakkot?
IP cím, token beállítva, a program látja a porszívót. -
-
sz_gabor
tag
Milyen szerveren vagy?
Nem is lehetne 100 alatti mappa.
Szerintem valamiért a 80 mappát használja a porszívó.
Próbáld meg a 80-as mappába levő fájlt lementeni, majd a blogon lévő apk-t bemásolni a 80 mappába (előtte nevezd át arra ami a 80 mappába levő fájl neve volt).A Gen1 is tudja egy ideje a zónatisztítás.
-
Adamyno
tag
Sziasztok!
Sikerült a magyar hangot feltenni, viszont a plugin mappában a 134 mellett van egy 80-as is (talán ez lehet a lámpám?) Bemásoltam a megfelelő apk-t, de a porszívó vezérlése ugyanúgy angol nyelvű a telefonon (redmi 4X).
Ha ez sikerülne, akkor lenne "szektor" takarítás is? Mert ez egy mi vacuum cleaner 1-es verzió.
-
eFeMeR74
senior tag
Igen elnézést mindenkitől
Valóban a letöltött csomag APK mappájában lévő MI Home tényleg kiirja a Tokent
Kicsit ugyan zavaró mivel 2 különbözö OP rendszert kell használni.
Ha a telefonal töltöm le akkor nem lehet ugyebár megnyitni viszont az APK meg droidra kell.
A leirást kicsit figyelmesebben kellett volna olvasni.
Viszont nem ártana ezt a MI Home verziót külön linkelni, hogy a telefonra csak azt töltse le az ember és akkor nem lesz ennyi félreértés és próblémaBár a leirás tényleg tartalmazza lényeget, de nekem egyszerűbb volt a telefonra a netről lehúzni a 5.1.29 verziót ami természetesen nem az ami a packban található:
"A token megszerzésének legegyszerűbb módja:
-Töröld a Mi home alkalmazást a telefonról.
-Az APK könyvtárból telepítsd a MiHome_5.1.29_vevs.apk fáljt a telefonra.
-Indítsd el a programot lépj be a mi fiókodba, várd meg míg a porszívó összekapcsolódik és letöltődik a porszívó plugin a telefonra.
Klikk jobbra fent a karikába levő 3 pontra"Mégegyszer sorry és tényleg a packban lévő MiHome apk használjátok és akkor minden okés lesz
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
LamagraPyro #52 üzenetére
Ha van egy rootolt androidos kütyüd akkor a 5.0.19 verzió és a Total Commander a segítséged.
Ezt olvasd el és menni fog: #74 -
eFeMeR74
senior tag
Nagyon köszönöm ezt a kis infót így sikerült.
Sajnos nekem az összes ajánlott mihome nem irta ki a tokent.
Innen letöltve.Viszont a TotalCommander segített, bár hozzátenném, hogy a 5.0.19 verziónál irja csak ki mind a 32 karakteres Tokent, ezzel egészíteném ki az irásod
Mégegyszer köszönöm
-
He-Nike
aktív tag
Sziasztok!
A leírás alapján próbálom megszerezni a token-t a MiHome_5.1.29_vevs-alkalmazás segítségével. A network infónál ez fogad.
Ebből a hosszú számsorból melyik a lesz nekem a megfelelő? -
peberon11
újonc
Sziasztok,
két kérdésem lenne:
- nem vilagos, h a leirt modszer az 1. generaciora uj modszer, vagy alkalmazato az S50 eseten is?
- a leiras szerint törlöm a mihome-ot, majd az sdmaid-del eltavolitom az app utan maradt szemetet. Utana telepitem a leirasban megadott apk-t (_vevs), de amikor bejelentkezek a korabban regisztralt email cimmel (mainland china-t valasztva) mar ott a porszivo, plugint nem latom letoltodni. A menuben a general settings-re kattintva "update the mihome app to the latest version" es nem tudok belemenni ebbe a menu pontba. Igy nem tudom megszerezni a tokent...
Talalkozott mar valaki ezzel? Esetleg javaslat mit probalhatnek?
Elore is koszonom!
-
-
cskiraly
csendes tag
A Zoned Cleanup kicsit azért más... ott szerintem beszarsz ha egy nagyobb területet kell megadni takarítani, esetleg nem szabályos alakút és abból kéne hogy kihagyjon a masina egy kis részt.. rakosgathatod a zónákat rendesen... megoldható persze csak macerás...
amúgy nem tudjátok véletlenül hogy nincs e valami újabb app a roborock s50 eshez? mert ami van abból nekem nagyon hiányzik a térkép visszatöltés és az időzített zónatakarítás funkció... elég dühítő hogy a hanyag programozók miatt nem tudom kihasználni a porszívó adta lehetőségeket.... -
Sziasztok!
Első generációs XIAOMI robotporszívóm van, és nekem megfelel az inglis, egy dologra viszont szükségem lenne: applikáción belülről húzható virtuális kerítésre. A mágnesszalag működik, úgy ahogy, de kizárnám a takarításból az asztalomat is, mivel a kis drága most rántotta le a fejhallgatómat kábé hatodszorra a kábelénél fogva. Tudom, rakjam fel a kábelt az asztalra. Én fel is rakom. De, van az embernek felesége is...
Hogyan lehetne rávenni a porszívót, hogy leszedje azt a firmware-t, ami már tartalmazza ezt a feature-t? Elvileg létezik ilyen, de nálam a legfrissebb verzió van, és nem talál újabbat, mégsincs ilyen funkció az appban.
-
dezs520
senior tag
Windowsra nincs véletlenül ilyen progi?Sehonnan nem tudttam szerezni egy androidos kütyüt...
-
Henrico
tag
Adott egy Aqara Smart IP Camera Linkage Alarm 1080P HD. Nem tudom életre kelteni, párosítani...
Tudna nekem valaki segíteni, esetleg fórumot ajánlani?Köszönöm!
-
Henrico
tag
Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, köszönjük a tökéletes leírást és segítséget.
2nd-vel is gyönyörűen dumál. -
TOZ
addikt
Köszönöm a korrekt leírást és a csomagot
Anyósomnak most már magyarul jelez a Roborock. -
Henrico
tag
2nd generációssal is megy rendesen?
Sikerült már arra valakinek? Köszi! -
sz_gabor
tag
válasz
LamagraPyro #52 üzenetére
Le van írva, a csomagba levő MiHome_5.1.29_vevs.apk fájlt tedd fel a telefonra a többi MiHome nem írja ki a tokent.
-
LamagraPyro
csendes tag
Sziasztok!
Bármelyik mi home alkalmazással próbálom egyikkel sem írja ki a tokent. Végigmentem csaknem az összes mi home verzión.
Mit ronthatok el?
Köszönöm előre is a válaszokat.
ÜDv.:
Dávid -
sz_gabor
tag
Bővített hangcsomag az új firmware funkcióihoz 3 csomag (2 nő és 1 férfi) és a token megszerzésének legegyszerűbb módja a blogon.
-
TheMiller
tag
Jött a porszívóra egy nagyobb frissítés, hogyan lehetne a hangkészletet bővíteni?
-
Krill
csendes tag
Samsung Galaxy A5-el nem működik.
Fejlesztő mód megvan, USB debug bekapcsolva, minden biztonsági izé kilőve, de az USB mentés nem megy.
Bár az említett file megvan, csak ugye titkosított, rootolni meg nincs kedvem a telómat.
Van egy Lenovo tablet, arra már az MI home sem megy fel. -
törölt tag
válasz
Charlie Gordon #46 üzenetére
De durva
-
törölt tag
Valaki vegye már fel videóra, kíváncsi vagyok hogy beszél egy porszívó. 😂
-
Henrico
tag
Érdeklődni szeretnék, hogy elméletileg ez megvalósítható a Roborock s50-nél is?
-
TheMiller
tag
Szia!
Igen, a mappát te hozod létre a C:\adb helyen, ide másolod a kicsomagolt mappa tartalmát. Amikor elindítod a cmd-t a fenti módon és beírod a parancsot (adb devices) akkor:
- előtte bekapcsoltad az USB hibakeresést? (igen MTP kapcsolat kell, ha választanod kell)
- jön a telefonon értesítő üzenet, hogy xy kapcsolatot elfogadod-e?
- Nekem csak USB 2.0-ás porton működik win7 alatt, próbáld meg esetleg másik porton, vagy másik kábellel
- előfordulhat, hogy szükséged lehet alap androidos driverre is ami (nem a gyári driver hanem) az Android SDK tools, ezt csak fel kell telepíteni további teendőd nincs
- mi a hibaüzenet az adb csatlakozásakor? 'not devices found' vagy egyéb?
- milyen telefonnal próbálkozol? -
sz_gabor
tag
Amelyik könyvtárba kitömörítetted az ADB-t tedd be ezt a fájlt, majd dugd rá az USB-re a telefont, indítsd el a fájlt (indit.bat), és a telefonon máris megjelenik a biztonsági mentés ablak.
Legközelebb írd be a kérdésbe a hibaüzenet szövegét, mert anélkül nem lehet tudni a hiba okát!
-
korimv6
aktív tag
válasz
TheMiller #40 üzenetére
Szia.
Az adb mappát neked kellett létrehoznod? Mert nálam nincs ilyen mappa. Létrehozás után bemásoltam a kibontott mappában található elemek, majd amit írtál shift és jobb gomb. Be is jött a fekete hátteres ablak, ahova beírtam 'adb devices' de csak valamilyen hibaüzenetet írt vissza. Nem csatlakozott a telefonhoz. Amúgy mikor a telót rádugod a gépre, engedélyezed az mtp (vagy valami hasonlót), vagy el kell utasítani?
Sajnos több órás kínlódás után sem csinál semmit a telefon. Már a vírusírtót is letöröltem, kikapcsoltam az ujjlenyomatos védelmet. -
TheMiller
tag
"There seems to be an error with the backup, it is way too small" probléma megoldása nálam:
1. Fejlesztői mód aktiválása után, USB hibakeresés bekapcsolása, majd a telefon csatlakoztatása USB-vel a PC-hez.
2. ADB letöltése majd a kicsomagolt mappa tartalma ide: C:\adb
3. C:\adb mappa megnyitása, majd SHIFT + (egér) jobb klikk -> "Parancsablak nyitása itt"
4. Most elindult egy CMD ablak, írjuk be 'adb devices'
5. telefonon megjelenik egy csatlakozási kérelem, fogadjuk el.
6. MiToolkit.exe indítása és innen mindent a leírás szerint. -
pazso70
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam egy 5.0.19-es Mi home appot.
Evvel sikerült megszerezni a tokent.Sajnos a win-mirobo nálam többféle dll hibára hivatkozva nem működött(api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll, majd VCRuntime140.dll )
Fórumokat bújva hiába telepítettem újra mindent ezek a hibá nem szűntek meg.A megoldást a [link] -on találtam meg.
win-mirobo-1.1.0-min programba beraktam az ini fáljt és a magyar nyelv csomagot és azonnal hiba nélkül lefutott.
Regiszterálni kell, de azután eléhetőek a linkek.Sok sikert!
Fórum: [link]
win-mirobo-1.1.0-min: [link]
-
dezs520
senior tag
Engem is ugyan ez a képernyő fogad.A telefon egy samsung glaxy j5 mindenféle biztonsági dolog kikapcsolva,android 7.1.1 el...a pc win7 virusirtó nélkül.A telón semmilyen usb re vonatkozó beállitást nem találtam....
szerk. na most az usb-s dolgot megtaláltam,be kellett kapcsolni a fejlesztői hozzáférést...
-
Pinochet
tag
Sziasztok! nekem is a too small hibaüzenet fogad. 2 eszközzel próbáltam, huawei p9+ és egy voyo tablettel ami ráadásul a napokban jött így tök szűz android van rajta, és mégsem tudok megoldást találni. két számítógéppel is megpróbáltam. Vírusírtót kikapcsoltam. Van valami ötlet?
-
Dredd79
csendes tag
Honnan tudok régebbi verziót letölteni? Valaki elküldené?
Köszi! -
sz_gabor
tag
válasz
lordlacika #31 üzenetére
Sajnos így van.
Tedd vissza a MiHome 5.0.29-et keresd meg a tokent, tedd fel a magyar hangot, majd vissza teheted a legújabb MiHome-t . -
lordlacika
újonc
Frissítés óta nincs token!
https://github.com/rytilahti/python-miio/issues/185 -
papzi1957
újonc
Akárhogy, akármit próbálok, nincs TOKEN, csak IP cím.
Megnéztem a miio2.db-t is, a router neve után egy 10 karakteres szám van, ami nem elég a proginak...
Hol lehet a TOKEN? -
Hevi57
újonc
Sziasztok!
Örül!!!! Felment a hang. Igaz elég sokat szívtam vele, de az éjjel megálmodtam, de csak most értem oda, hogy kipróbáljam. Probléma fő okozója az AVAST! Egyszerűen karanténba tette a webszervert és innentől kezdve bukott el a feltöltés. Kikapcsoltam az Avast-ot és egy pillanat alatt megjött a "Hé, itt vagyok!" (Persze már az elején eszembe juthatott volna!) És nem volt kikapcsolva a telón semmi sem, csak az USB hibakeresés volt bekapcsolva.
Köszönet a hangért! Szuper!
Hevi
-
sz_gabor
tag
Sok telefonon elég csak a USB hibakeresés ha nincs USB hibakeresés(biztonsági beállításokat) (ez lehet hogy csak a miui-ban van).
Úgy tudom a OnePlus 5 problémás (Vagy az oreo vagy a más kialakítású rendszer miatt).
Vannak más módszerek a token megszerzésére (rootolt telefonnál,Linuxos Pc-vel (python lehet hogy windowsos Pythonnal is működne),adb segítségével).
Rootolt telefonnál a legegyszerűbb:Egy fájkezelővel (Root Explorer, Total commander stb) keresd meg a /data/data/com.xiaomi.smarthome/databases/ könyvtárba a miio2.db fájlt, nyisd meg egy szövegszerkesztővel és keresd meg a 'Drockrobo.vacuum.v1' szöveget előtte nem sokkal ott az IP cím.
A szöveg utána az elnevezés és a router neve után ott a 32 karakteres token.
Ha lesz időm leírom a többi módszert is de legegyszerűbb ha egy másik telefonnal megpróbálni törlöd a fiókodból (esetleg megosztod) a porszívót és a másik telefonnal párosítod és azzal próbálod meg kinyerni a tokent. -
-
Tommmysun
aktív tag
Szia!
Nem rootolt a telefon (még
). Egy Huawei P9, a fejlesztői lehetőségeket és az USB hibakeresést már korábban bekapcsoltam rajta más miatt, ezért tegnap be sem léptem ebbe a menübe, de most megnéztem és nálam sincs meg az "USB hibakeresés(biztonsági beállítások)" menü csak a sima USB hibakeresés. Szóval lehet nálam is ez a probléma, mert az Extract Token gomb megnyomása után nem jön fel semmilyen felugró ablak amire OK-ot kéne nyomnom, csak ha rányomok az Extract Token gombra az új ablakban akkor jön elő a telefonon az adatok biztonsági mentése
és gondolom mivel előtte kimarad az az egy lépés ezért nem tudok itt jelszó nélkül tovább lépni.
Szerk:
Silent77 javaslatát csak később olvastam, így ha beválik, a fentiek nagy része tárgytalan
, bár az Ok gombos felugró ablak lehet így is kimarad .... Silent77 Köszönöm a tippet, ha hazaérem, kipróbálom
-
vagyula
senior tag
Ahogy látom a legelső,alapértelmezett nyelvcsomagot írja felül és nálam ha átváltottam más hangcsomagra,utána elfelejtette a magyart.
De teljesen jól működik,köszi a megosztást.
Jöhetnek az újabb hangcsomagok.😀 -
sz_gabor
tag
Csonka,Tommmysun rootolt a telefonotok?
-
Tommmysun
aktív tag
Nálam meg ott akad el, hogy addig amíg nem adok meg jelszót, addig az adatok biztonsági mentése gomb nem választható ki
... valamit biztos máshogy kéne!
-
csonka
tag
Nálam már ott adódik az első probléma, hogy nincs USB hibakeresés(biztonsági beállításokat) lehetőség.
Ez gondot okozhat? -
Nálam kis gond akadt.
Applying vioce package már 8 perce... -
Kisszidi
csendes tag
Én a tippet köszönöm, előtte nem is hallottam erről a porszívóról. Lehet inkább ezt rendelem, mint a Roomba 980-t. A Xiaomi tesztjei elég meggyőzőek, fele annyi pénzért.
-
Köszönjük!
-
vadkörte
addikt
Porszívó IP címe és root-olása...
Ezt még szoknom kell.Egyébként gartulálok! Nincs ezzel a hanggal semmi gond (Darth Vader Edition-ben nem gondolkodott még senki?)
-
Erika 6000?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Elkészült a legújabb hangcsomag Xiaomi Gen1,Gen2 verzióhoz.Az előző hangcsomagban lévő hangok mellett 2 új hang...
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest