Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
Nálam van vendégségben az egyik rokona, az N80-as.

-
Dany007
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Ugyan már! Nem volt ebben semmi bántó. Még a helyesírásba se kötöttem bele
Nem mintha lenne hiba, csak az itt szokás.Egyszerűen kíváncsi voltam, hogy hány éves típus a telefon.
Amennyit a neten találtam, az alapján becsültem 6-7 évre. Ezért voltam csak kíváncsi, hogy miért Retro telefon... Azon kívül, hogy ez a retro dolog manapság már nagyon divatos...
Mondjuk a divat alapján, nekem is retro iPhoneom van. Mivel már vagy két éves. És azóta kijött vagy 3 plusz változata... -
Dany007
veterán
Én mindig azon lepődök meg ilyen írások kapcsán, hogy Retronak hívják magát a telefont...
De miért?
Amikor én az első telefonjaimat vettem, akkor színes kijelző még habokban se volt. Nem, hogy kamera megy egyebek...
Pedig 3210-est kb 8 éve vettem ha jól emlékszem...Hány éves lehet ez a telefon? Mármint maga a típus... 6-7 éves? Egy 6-7 éves készülék retró?
Akkor a 9-10 éves meg már őskövület? A 20-25 évesnek meg már neve sincs annyira régi? : )
Na mind1, csak egy érdekesség számomra : ) -
-
Algieba
őstag
Jó telefon. Nekem is volt. -
Tulipanti
tag
Aranyos "kis" telefon.
Épp elfért a táskámban. 
-
area_51! Nokiáéknál ő volt az első ez biztos.
Hát igen az a 4 mega kevés.vwpolopg! A 7610-es előttem van, furcsa a gombok alakja.

Lenry! 7650 betegség a bekapcsoló gomb. Nem tudom, hogy simán cserélhető vagy forrasztani kell, de biztos, hogy kapható 2 napja néztem. Ennek hibátlan a gombja.
Talán a töltő IC a baja, előző beteg volt ezen a téren, vagyis nem tudta eldönteni, hogy le van merülve vagy sem, HA ACP-12E töltőre volt rádugva, csak a kockával volt jó. -
Lenry
félisten
nekem is van... csak necces már bekapcsolni, meg valami elromlott benne, és új akkuval is képes azonnal lemerülni, ha leveszem a töltőről... már ha épp hajlandó tölteni
-
vwpolopg
őstag
Ez lassan már igazi ereklye
Grat hozzá! Symbian-es pályafutásom nekem is rengeteg tagot számlált eddig és még fog is reméljük
Nekem a régebbi telóim közül a 7610 az örök kedvenc, egy olyat tuti be fogok szerezni emlékbe. -
törölt tag
Gratula a telóhoz. A 7650-es nagyon jó kis telefon, mindössze a mamóriabővíthetőség hiányzik belőle. (4 MB nem sok) Annak idején nagyon nagy durranás volt, azt hiszem ez volt az első beépített kamerás telefon. Hogy ez volt-e az első Symbianos teló arra nem mernék megesküdni, hiszen ott volt az Ericsson R380, ami szintén a Symbian oprendszer elődjét futtatta. (EPOC)
Nekem most egy a képen is látható 6630-am van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- Pánik a memóriapiacon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
N80? Egy időben szerettem volna, de az akkuja híresen szr. Talán mobilarénán olvastam a tesztet, utána meg láttam élőben is.

Nem mintha lenne hiba, csak az itt szokás.

Az tény, hogy nem mini, és ezután megfogni egy 6230-at, olyan érzés mintha valami semmiséget tartana az ember a kezében. 
Nekem a régebbi telóim közül a 7610 az örök kedvenc, egy olyat tuti be fogok szerezni emlékbe.