Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolien
csendes tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Én is a tapasztást ajánlanám. Tutira van a környéken valahol agyag, csak kicsit ásni kell érte. 1m mélyen már szokott lenni. Plusz egy kis víz és nádtörmelék és már mehet is fel. A nyílászárók kérdését is megoldaná ez és a harmatpont rögtön nem belül lenne, hanem kívül. Elmondanám, hogy régen a vályogházakat a fent leírt anyaggal vakolták, majd meszelték és teljesen jó volt, ez nem törvényszerû, hogy dohos szag legyen! Ápropó, a meszelt fal nem penészedik. Szerezzetek egy zsák oltott meszet. Persze elôbb levakarandó a mostani festék.
A bútorokat le kellene csutakolni alaposan, majd jól átdörzsölni ecetes vízes ronggyal, ez nagyban gátolja az újboli penész kialakulását a felületen. A penésszel én is beszoptam és tényleg tényleg tûzvészszerûen képes terjedni. Dehát így jár aki túl sokáig hagyja elõl a kaját.
Én csakaztmondom, hogy ahol akad pár gerendának való fa, agyag, nád, ott gyakorlatilag 0ft-ból felépíthetõ egy ház, csak a mészért meg a szögekért kell fizetni. Szerintem a fenti tippekkel bõven rendben lehetnétek, évekre is. Ne várd a felvételit mint a messiást! A figyelemzavar pedig egy betegség, de nem megoldhatatlan, keress meg privátban ezügyben.
Mégegy: ha továbbra is penészt szívtok tönkremennek a tüdõtökben a hörgõk. Kezdõdik a sípolással. Ismerõs? Nektek kell cselekedni, nincs ott más. -
válasz
Crystalheart
üzenetére
Szerintem kezdjetek a nyilaszarokkal es a tobbi olyan problemaval, ami kapcsolatos a hoszigetelessel, a futesi koltsegben az meg fog terulni boven, persze ha lesz majd ra penzetek. Nehez dolog ez, remelem idovel jobbra fordul a sorsotok.

Tudnanak Neked is munkat adni, ne aggodj. Most had ne soroljam mennyi melo van, amihez semmifele komoly odafigyeles nem kell, viszont penzt keresni lehet vele, ha egeto a dolog.
A faterod altal fizetett gyerektartasnak szerintem nem sok koze van ehhez. Ha rosszak az anyagi korulmenyeitek, akkor jar a segely, illetve ha olyan rossz allapotban van a keco, akkor igenyelhettek lakast. Persze ha mar probaltatok es nem adnak, akkor sorry.

-
válasz
Crystalheart
üzenetére
Te atyaisten ilyen korulmenyek koztt elni.
Nem probaltatok kerni onkormanyzati lakast?A masik ami eszembe jutott. Keress meg nehany epitoanyag kereskedot es felajanlod, hogy dolgozol nekik barmit amire szukseg van es fizessen ki cementel, teglaval vagy amire szukseged van. Ha ez oke, akkor biztos van az ismeroseid kozott, aki valamilyen szinten ert a komuves munkahoz, elmesz hozza segiteni es o visszasegit nektek, valami megoldas biztos van, ne hagyd hogy ratok omoljon a haz.

-
válasz
Crystalheart
üzenetére
15 ev alatt hogyan amortizalodott le a haz? Beaztatok?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Crystalheart
üzenetére
Nem mindegy hogy néz ki? Az agyag is szigetelne, és kevésbbé fáznátok. A létrát már rég kitalálták, már csak agyag kell. Ha van, akkor nyert az ügy.
-
r-chee
őstag
válasz
Crystalheart
üzenetére
A paplan alatt meleg van, ha jól beletekeri magát az ember. Télen én még egy plédet is szoktam rá teríteni és úgy tuti a hatás
.
Mert ugye konvektrorok vannak nálunk, és az nem a hőtartó képességéről híres
. Központi fűtés radiátorokkal, az az igazi, ott a kazánnal az egész lakásban biztosítható egy állandó hőfok.
Gondolkodom tajta, hogy be kéne aktiválni mál a konvektort a szobámban, de még húzom-halasztom a egy kicsit. Fürdőben, nappaliban már fűtve van. -
Vakegérke
félisten
válasz
Crystalheart
üzenetére
Mi lenne, ha agyaggal betapasztanád kívül a falat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER OPTIMUM PC 16-32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD GEFORCE RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 1ÉV GAR!
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- ÚJ 4K CORE I5 14400F B760 Gamer ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 2.0TB SSD NVIDIA RTX 3090 24GB DDR6 2ÉV GAR
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nem probaltatok kerni onkormanyzati lakast?
. Központi fűtés radiátorokkal, az az igazi, ott a kazánnal az egész lakásban biztosítható egy állandó hőfok.