- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
Szia!
Köszönöm a cikket, nagyon jó volt olvasni, régebben nem érdekelt a téma, de mióta láttam egy fpv-s versenyről egy videót, kicsit átértékelődött bennem az egész drónos téma.
Elkezdtem videókat nézni a yt-on, és rátaláltam egy hubsan x4 típusú (abból is a hubsan x4L tehát az újabb kétféle színű leddel ellátott) darabra.
Találkoztál már vele/van esetleg róla tapasztalatod, hogy milyen valójában. Abszolút kezdőként venném, hogy gyakorolhassak. Jó lenne egyszer versenyezni, csak ahhoz először tapasztalat és sok pénz kell
először egy ilyen olcsóbb darabbal kezdenék. Meglepett, hogy ennyiért is vannak már drónok, sokkal drágább mulatságnak gondoltam.
Ez a videó hozta meg hozzá a kedvem:
https://www.youtube.com/watch?v=NsxyV-kgfio
-
marciart11
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo E szegmensben az egyik legnagyobb méretű és legjobb ár/érték arányú RC quadcopter, 2 MP-s HD kamerával.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- Húsvéti Akció - (új) Machenike L8 Pro white munka+gamer egér (PAW3395, Infinite scroll, RGB töltőáll
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest