- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Sajnos jó eséllyel le kell, mert bár erőben marad, de halk nem lesz ilyen rögzítéssel.
Ezzel nem tudok vitatkozni, meg felesleges is. Az új házamban elkövettem elsőre azt a hibát, hogy (ugyan gumiágyba) de megpróbáltam lerögzíteni a pumpát, csak úgy kíváncsiságból. Hát volt hangja.Utána szépen betettem szivacs-szendvicsbe és a csöveken lógatom, így most szép csendben, de még elfogadható hőmérséklettel teszi a dolgát.
(#47) Nippon: így van, abból az egyiket én használtam tovább, szintén nagy megelégedéssel.
(#48) Kopi31415: de, fekvő házban pont lefelé néz az impeller és ez Laing szerint nem ajánlott. Akkor nem nézne fejjel lefelé fekvő házban, ha a tetőt tennéd a pumpára, és nem fordítva lenne. Vagy én értelek félre.
De a gyári manual szerint is fejjel lefelé van az impeller, a réz talp van felül, tehát normális fekvő ház elrendezést feltételezve a pumpa lefelé néz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest