-
LOGOUT.hu
Általános információk/segédletek Suste-HeadLess OpenWRT-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
csocsoszán
őstag
Itt is megköszönném Suste hatalmas segítségét amelyet egy bananapi "hadrendbe" állításához nyújtott!
Egy tplink 4300-ast tehermentesít. Ez bizony nem egy kategória!
(Panaszkodtam, hogy bizonyos időközönként "megáll" routerre telepített suste 0.81-es firmware! Kiderültek a szarvas hibáim, szóközök, ékezetek, toltam szerencsétlennek a transmission-t! )
Köszönöm szépen!Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
-
csocsoszán
őstag
Mindenkinek javaslom a frissítések feltételét, könnyített a beállítgatásokon!
Köszönöm szépen a sok munkát és segítséget!Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
-
csocsoszán
őstag
Hiába végzem el a leírás szerint
"Letöltésük és betöltésük vagy 9092/system/backup felületen történhet, ahol a "download" résznél kiválasztjuk a listából és letöltjük, majd a "restore" résznél betöltjük.
Vagy ha nem jön be a 9092-es oldal, akkor a lenti szerverek egyikéről letöltjük a mentést, és luciban végezzük el a betöltést (luci/rendszer/mentés és flashelés/mentés visszatöltés)."
akkor sem 0.82 verzió számot ír. Úgy csinál mintha elvégezné, de mégsem.
Valamiért már a letöltés sem elérhető! Az előbb még elérhető volt![ Szerkesztve ]
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
nem értem két napja még ott volt az elérhető csomagok között letöltöttem és működöt. Igaz sajnos csak a régi transmission, de legalább ment. Most már nincs ott. ( még régebben nem is kellett telepítenem csak elindítottam a trasmission 2 és a böngészőből tudtam használni!)
-
csocsoszán
őstag
válasz csocsoszán #1132 üzenetére
Szervusz!
Sajnos ez az oldal elérhetetlen számomra. susteopenwrt.ipdns.huElérhető csomagoknál nem jelenik már meg a tm web gui, hogy le tudjam tölteni!
-
csocsoszán
őstag
-
csocsoszán
őstag
-
csocsoszán
őstag
"Az előző verzió évekig ment hiba nélkül."
Pont ugyanígy használtam. 58 évesen már megszoktam hogyan használok dolgokat és ritkán változtatok.
Annyit még hogy rengetegszer hallom megáll a winhester, és igen hamar újra indul. Ezt óránkét többször is megcsinálja. Szerintem ez sem igazán ok. (pár hónapos a winyó. Ez a folyamatos újraindulgatás nem hiszem, hogy jót tenne. Fogalmam sincs miért csinálja,)Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
Igen torrentezem!
Az előző verzió évekig ment hiba nélkül.
Ez sajnos egy- két havonta megáll.
Mivel csak felhasználó vagyok ez az idő pont elég arra, hogy elfelejtsem hogyan is raktam a múltkor helyre.
Úgyhogy ami másnak 10 perc nekem egy nap, mivel nem értem csak találgatok.
Sajnos amit írtok az nekem kínai.
Viszont már lassan úgy vagyok lehet megérné lecserélni ez az egészet egy nas-ra.
Ha volna javaslat azt szívesen venném.(de egy egyszer telepítős, többet nem kell hozzányúlni verzió érdekelne.)Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
válasz donmackó #1044 üzenetére
Neharagudj, de én csak egy (57 éves) felhasználó vagyok. Sajnos amit írtál számomra nem érthető.
De köszönöm a segíteni akarást.
Suste: értem ezeket meg tudom csinálni. Kipróbálom.
Viszont szoktam használni a weblapot, azt az egyszerűt az mnt-n van csinálva a mappa. (https://jamo59.ddns.net/Weblap) Hogyan tudom kívülről elérni?(szájbarágósan ha lehet)
Köszönöm a válaszokat!Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
Köszönöm szépen a választ!
Biztosan igazatok van. Most például letöltök!
Hátha tudtok segíteni rajta, leírom pontosan, tehát be van dugva egy 1Gb-os microsd kártyaátalakítóval, és rajta van egy 3Tb-s winyó. Amin fut több száz torrent. De a hiba sosem feltöltéskor jelentkezik, hanem akkor ha adok hozzá egy torrentet. Akkor ha elindul nincs baj,de ha csak körözni kezd akkor bizony előfordul a hiba. Ami abból áll,hogy teljesen behülyül egy újra indítás után. Akkor nem lát semmit és tele van a swap és az overlay. És olyankor semmit sem tudok tenni, Csak ezt.
Most úgy sikerült összehoznom,hogy a weblapon kívül minden működik. Csináltam képmentéseket és az alapján minden vissza írtam. Azért jobb így nekem mert nagyon nem szeretném újra leformázni a winyót!(már egyszer sikerült!) Tehát kihúzom a winyót és a pendrive-ot remove data-zom. És utána mindent a képmentésekből visszaírok.
De szerintem valami hibának kell a rendszerben lenni, mert ez az összeomlás biztos nincs betervezve!
Ha abban segítenétek, hogy azt a nagyon egyszerű weblapot tudjam visszaállítani amit a winyón/ mnt-ben hozok létre. De ha lehet szájbarágósan. Tudom tök egyszerű, meg kel mutatni, hogy hol van! De ez nem megy!
Köszönöm!Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
Szervusztok!
Újra én. Megint nem elérhető az mnt külső winyóm.
Nem értem mitől 2-3 hónapot működik rendesen (hibátlanul) aztán most pl: hozzáadtam egy torrentet lefagyott a hozzáadásnál csak körözött, újra indítottam és nem látja az mnt-t a 3Terrás külsőt. Vissza akartam rakni egy mentést hiába! (Van egy kisebb és egy 1Mb körüli). Legutoljára Headless segített, bocsánat Team-al megcsinálta. Sajnos nem értem mi lehet a gond nem hiszem,hogy így kellene működni?
(mnt-ben most valamiért csinált sda2-3 sdb meg sdc1 mappát, amit olvasni tudok, de írni nem!)
Segítséget kérnék! Mit tegyek? Előre is köszönöm!Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
Nagyon köszönöm a törődést!
De sajna nem értem, mivel csak használó vagyok.
Ha valaki segítene megköszönném. Már csak ezt az egyszerű weblapot kellene összehozni. (Teamviewerrel).
Köszönöm!Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
Köszönöm!
Írtam neki privátot, hátha segít megoldani. Sajna nagyon kezdő vagyok, viszont használni szeretem.
2 év pár hónapot bírt a winyom, alig járt le a gar.(3Tb kuka) Most úgy sikerült megoldani, hogy a root-ot és a swap-ot egy 1Gb-os microsd-re raktam a 3Tb-s winyót meg teljesen tárolásra használom. Nem tudom ez a megoldás jó e , de így sikerült megoldani. Viszont nem töröltem le a routert tisztára. Így fent maradtak az előző beállítások, de sajnos így sem megy a weblap.Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
Szervusztok!
Sajnos elromlott a 3Tb-s winyom ami a routerem volt. kicseréltem egy újra.
Nagy nehezen sikerült mindent felélesztenem, csak a weblapom nem működik.
Segítenétek, mit tegyek? (Szájbarágósan ha kérhetném, nagyon kezdő vagyok.)Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
Szervusztok!
Megállt a 06 suste, nem láttam a winchestert.
Visszaállítottam egy régi mentést. Hiába sajnos nem müködött.
Feltelepítettem a 081-est Azóta sajnos nem jutok előrébb. A paragon látja a winyót, ha leveszem.
Sajnos24 órája nyomkodom és nem tudok életet lehelni bele. (Nem látj a 3Tb-ből csak 500Mb-ot amit beállítottam!) Ha volna valakinek egy pár perce rám nagyon megköszönném! (eltünt kép,videó, munkáim!)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest