Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Általános információk/segédletek Suste-HeadLess OpenWRT-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
-
suste
veterán
válasz
poffsoft #2914 üzenetére
jobb későn mint soha
1: tedd fel az xmsk szerverről a "template-2018-09-10.tar.gz" -t (javítottam 1-2 hibát)
2: 9092/system/template: Create shell script based webpage to www_suste
Sorban ezeket írd be: "01" - "wps_button.cgi" - "WPS Button" - "WPS Button" - "WPS Gomb" - Utolsót hagyhatod üresen is.
Ezután mehet a "Create" gomb. (Keletkezik egy új oldal: 9092/MYPAGE/WPS Button.)3: Bejön a webcommander a "wps_button.cgi" szerkesztéséhez. Edit gomb, és már csak ki kell törölni a felesleges magyarázatokat a "web_ui" részből, és be kell illesztened a saját gombnevet. Majd a "test_function" rész helyett megadni a wps funkciót.
Ha elakadsz a szerkesztésben szólj.....
-
Headless
őstag
válasz
poffsoft #2914 üzenetére
Hát legegyszerűbben a webcommanderrel futtatod a parancsot, vagy csinálsz egy külön oldalt egy gombbal...
Aluzl custom parancsot tudsz megadni és akkor azt elmenti, és akkor csak ki kell választanod melyik parancsot futtatod.
Ha külön oldal, akkor pedig system/template oldalon tudsz létrehozni egy saját weboldalt.nyilván akkor már a wifis groupba tenném, WPS gombbal
-
suste
veterán
válasz
poffsoft #2856 üzenetére
0: Csomaglista mentés: 9092/System/installer/installed package: save list.
1: 9092/System/backup: full backup, lementjük a pc-re.
2: Új fw felrakása config megtartása nélkül.
3: basic mentés felrakása
(3.5: extroot készítés, ha szükséges)
4: a full mentést kipucolva felrakjuk (/etc/config)
5: 9092/System/installer: feltelepitjük ami kell (yes/no, és van különbség lista) -
Headless
őstag
válasz
poffsoft #2854 üzenetére
elsősorban csinálj egy /overlay mentés amit letöltesz gépre. csinálj belőle másolatot és takarítsd ki.
Pl töröld a telepített csomagokat, /lib /usr mappa, 9092-őt is töröld inkább és rakj fel egy frisset majd... etc-ből tarts meg amit akarsz.
Feltelepítesz egy lede-t mentés megtartás nélkül, visszarakod ezt a kiürített mentést és a beállítások rendben lesznek. a csomagok lesznek érdekesek, mert van egy-kettő ami átnevezésre került, vagy egyszerűen nincs (wput). sajnos össze kell szedned mi volt telepítve és azokat visszarakni, vagy legalábbis amiket használtál.
ehhez suste csinált egy oldalt ami lementi a jelenlegi állapotot és visszrakja a különbözetet. az installerben. a listát érdemes lementeni akár egy txt-be és azt szerkesztve kivéve ami nem kell frissíteni.
Amúgy miért szeretnél frissíteni? milyen routered is van? 3600?
-
Headless
őstag
válasz
poffsoft #2582 üzenetére
for i in $(iwinfo |awk '/wlan/&&!/\.sta/{print $1"_"$3}');do clients=$(egrep -i "$(iwinfo $(echo $i |cut -d_ -f1) assoclist |egrep -o "..:..:..:..:..:..|No station" |tr '\n' '|'|sed "s/|$//"|sed "s/^$/°/")" /tmp/dhcp.leases |awk '{printf $2" - "$3" - "$4"\\n"}');sumc=$(echo -e "$clients" |grep -v "^$" |awk 'END{printf NR}');sum=$(($sum+$sumc));sums="$sums\\n$sumc - $(echo $i |cut -d_ -f2-)\\n $clients";done;echo "$sum,'$sums'"
Mostmár létrehoztam egy új wlan-t teszteltem...
-
suste
veterán
válasz
poffsoft #2382 üzenetére
nem tudom mi számít függőségnek, de idősebb és/vagy mozgásában korlátozott emberek is szeretnek megnézni 1-1 sorozatot és ..... azt meg mindenki szereti, ha van választék, főleg ha nem kell vele foglalkozni
(#2383) Headless
ok, de nem mondtad
én a TM-remote-val csináltam, és megadhatod hány %-os telítettségnél töröljön, és mindig a legrégebbit törli -
Headless
őstag
válasz
poffsoft #2343 üzenetére
for i in $(iwinfo |awk '/wlan/&&!/\.sta/{print $1"_"$3}');do clients=$(egrep "$(iwinfo $(echo $i |cut -d_ -f1) assoclist |egrep -o "..:..:..:..:..:.." |tr '\n' '|')" /tmp/dhcp.leases |awk '{printf $2" - "$3" - "$4"\\n"}');sumc=$(echo -e "$clients" |grep -v "^$" |awk 'END{printf NR}');sum=$(($sum+$sumc));sums="$sums\\n$sumc - $(echo $i |cut -d_ -f2-)\\n $clients";done;echo "$sum,'$sums'"
Ezt nézd meg data funkciónak, persze csak dhcp-s klienseket fogja listázni.
-
Headless
őstag
válasz
poffsoft #1645 üzenetére
Oké erre nem gondoltam... megpróbálok kitalálni valamit... Az edit úgymond a save gomb... csak nálad a sed elszáll hibával..
sed-nél tulságosan gyakori elválasztót alkalmaztam "|"most ezt lecseréltem "¤"-re ez linux parancsokban nem igen és szövegeknél se sűrűn kerül elő... -
suste
veterán
válasz
poffsoft #1645 üzenetére
pont ezt írtam, üzemóra/bekapcsolás, ha ez megugrik, az is lehet baj
error-hoz smart adatokban vannak ilyenek:
5 Reallocated_Sector_Ct
196 Reallocated_Event_Count
198 Offline_Uncorrectable
utána kéne nézni mit érdemesebb nézni, és azt viszonyítani az üzemórához vagy magában kiiratniaz uptime-ra meg van külön grafikon, azon sokkal jobban követhetőek a restartok:
-
Headless
őstag
válasz
poffsoft #1639 üzenetére
Pont ugyanúgy kell mint tegnap... Már ha az működött?
echo "<br><b>Actual SMART:</b><br>";LABEL="Shared";smartctl -A -d usbsunplus $(awk '/\<'$LABEL'\>/{print $1}' /proc/mounts)|awk -v OFMT="%.2f" '$1~/^[0xX]*9$/{printf $1"-"$2":"$10", "$10/24", "}$1~/^[0xX]*12$/{printf $1"-"$2":"$10}'
-
Headless
őstag
válasz
poffsoft #1635 üzenetére
echo "<br><b>Actual SMART:</b><br>";LABEL="Shared";smartctl -A -d usbsunplus $(awk '/\<'$LABEL'\>/{print $1}' /proc/mounts)|awk '$1~/^[0xX]*9$/{printf $1"-"$2":"$10", "$10/24", "}$1~/^[0xX]*12$/{printf $1"-"$2":"$10}'
Nem teszteltem bármi hiba lehet benne. Rövidebb ötletem nekem sincs, mint külön szedni.
-
Headless
őstag
válasz
poffsoft #1631 üzenetére
Való igaz, nálam azért működött, mert az utolsó oszloppal is számoltam ezért a ],-őt értelmezte mint szám (nagy semmi), ezért nem okozott gondot.
data2=$(echo "$data2" |sed "s/\],/\n/g" |awk -F, -v OFMT="%i" '{printf $1","$2","$3","$4","$5","$6/1000","$7/24"],"}' |sed "s/,$//")
De ez nekem 2 oszlopnak tűnik...
De továbbra is az adatgyűjtéskori számolást preferálom.
-
Headless
őstag
válasz
poffsoft #1628 üzenetére
vizsgáld meg a böngésző-ben lefutó <script>-eket és keresd azt ahol az adatbázist küldi el, keress benne anomáliát...
function drawChart(){a=google.visualization.arrayToDataTable([['Time','Outside','Bedroom - 1','Bedroom - 2','Living room'],[new Date(2017,0,26,00,00),-0.38,23.06,21.13,22.75],
[new Date(2017,0,26,00,05),-0.38,23.06,21.06,22.69],
[new Date(2017,0,26,00,10),-0.50,23.06,21.06,22.63],
[new Date(2017,0,26,00,15),-0.69,23.13,21.00,22.63],
[new Date(2017,0,26,00,20),-0.69,23.13,21.00,22.56],
[new Date(2017,0,26,00,25),-0.50,23.06,21.00,22.56],
[new Date(2017,0,26,00,30),-0.50,23.13,20.94,22.56],
[new Date(2017,0,26,00,35),-0.44,23.06,21.00,22.50],
[new Date(2017,0,26,00,40),-0.50,23.13,21.00,22.50],
[new Date(2017,0,26,00,45),-0.38,23.13,21.00,22.50],
[new Date(2017,0,26,00,50),-0.50,23.13,21.00,22.44],
[new Date(2017,0,26,00,55),-0.56,23.13,20.94,22.44],ilyennek kell lennie...
-
Headless
őstag
-
Headless
őstag
válasz
poffsoft #1624 üzenetére
data2=$(echo "$data2" |sed "s/\],/&\n/g" |awk -F, '{printf $1","$2","$3","$4","$5","$6/1000","$7/24,$8"],"}' |sed "s/,$//")
Minden sor tartalmazza a dátumot 1-5 separátorral
$1=Year,$2=Month,$3=Day,$4=Hour,$5=Second,$6=1_adat,$7=2_adat,$8=3_adat
Kerekítés már szarabb helyzet... Ha ehhez folyamodsz, akkor a formátumát kell meghatározni... Talán a legrövidebb, ha az OFMT-t átállítod és azt amit kerekíteni szeretnél, azt osztod /szorzod 1-el ha más műveletet nem végzel rajta...
data2=$(echo "$data2" |sed "s/\],/&\n/g" |awk -F, -v OFMT="%i" '{printf $1","$2","$3","$4","$5","$6/1000","$7/24,$8*1"],"}' |sed "s/,$//")
Vagy mindegyiknek megadod a típusát ábrázolási módját...
Ezt nem részletezném...Pár típus run-commandba ki tudod próbálni...
echo 5.444|awk '{printf "%i,%d,%f,%.3f,%s",$1,$1,$1,$1,$1}'
%i integer
%d double
%f float
%.3f 3tizedesre kerekített float
%s stringFontos, hogy , legyen a kimenet elválasztója.
Az elsőt/másodikat elég csak bemásolni, nem kell rajta feldolgozni semmit, vagy működik vagy nem... Ha nem jó egyszerűen nem fog megjelenni a grafikon...
-
suste
veterán
válasz
poffsoft #1601 üzenetére
hát ezzel a válasszal jól félrevezettél
ha nem a témába vág, akkor ne említs másik meghajtót, vagy ha mégis, akkor meg vázold fel a teljes helyzetetha az ntfs-sel van hiba, akkor kipróbálhatnád amit írtam (ext4 teszt pennel hasonló beállításokkal)
én az ntfs-t gondolom hibásnak, ha nem változtattál semmit a beállításokon (headless ezt is kérdezte!)most akkor jól értem? az ntfs hdd van felszabdalva mnt és Shared partícióra, és ezek közül akarsz valamelyikre felmásolni, és ez nem megy?
én nem olvastam minden hsz-t, vagy te nem írtad le még egyszer sem a pontos helyzetet???
-
suste
veterán
válasz
poffsoft #1598 üzenetére
na várj, ha most az ext4-es penre másolással van gond, akkor tökmindegy hogy a másik HDD milyen fájlrendszer
eddig ugye azt hittük, hogy az ntfs hdd-vel van a gondheadless:
így hogy külön megosztás van felcsatolva (gondolom ezért van külön megosztás), így tuti nem lehet gond a winnek a tárhelyméret
ha csak a /share van csatolva és azok alatti mappákra akarsz írni, akkor van az általad írt probléma az intézőben (csak ott!, TC-ben ugye hibátlan) -
Headless
őstag
válasz
poffsoft #1598 üzenetére
log, nincs nagyon. fat32-t semmiképp sem ajánlom, több okból sem (fájlméret limit,hibakezelése szörnyű,nem gyorsabb). max egy top-ot nézhetnél másolás alatt...
Esetleg nem intézővel másolsz fel valamit? Mert nálam sokszor a sima windows intéző pl el sem indít egy fájl másolást, mert úgy látja, hogy kicsi a hely... habár ez valószínűleg azért van mert a /share van megosztva és az ügye a flash. és szabad helynek a flash-t látja. TC-vel gond nélkül lehet másolni.
Esetleg nézd még meg, hogy egy webcommanderes másolás lelassul-e... Ezzel úgymond a samba-t kilövöd...
Korábban jó volt? Mi volt másképp? új hdd/pen?
-
Headless
őstag
válasz
poffsoft #1595 üzenetére
hát az NTFS biztos nem segít, de nem szakad le a vinyó?
Ha lehet én biztos leformáznám ext4-re..
Kisfájlokról beszélünk vagy nagyokról?
Ugyanis az automount BigWrites-al csatolja az NTFS particiókat, így nagy fájlok esetén elérhető a ~7 mb/s tempó. viszont ez negatív hatással van a sok kis fájlra...
-
suste
veterán
válasz
poffsoft #1537 üzenetére
Test gomb: már régebben javítva.
Reftesh: ctrl+r? Egyébként én nem vettem észre ilyet. Bárhol nyomok egy refresht, akkor ugyan az az oldal jön be ahol éppen vagyok. Milyen böngészőt használsz?
Menü gomb: ha pont ott van az aktuális fájl akkor ránagyítasz. Nekem még ez sosem okozott problamát amióta eltűnik mobilon a menü.
-
Headless
őstag
válasz
poffsoft #1537 üzenetére
Nem véletlenül írtam be azt amit írtam, nem azért, hogy töröld ki…
LABEL=WD-3TB;smartctl -A -d sat $(awk '/\<'$LABEL'\>/{print $1}' /proc/mounts) |awk '$1~/[0xX ]*(4|9|12|194)$/{print $0","}' |sed "s/,$//"
Sőtt még a szóközt is beírtam, így utólag…
Annyit hozzá kell tenni, hogy az awk $ esetén field véget jelent ^ field elejét, valamint a $1~// pedig hogy az 1. Fieldben keres.
-
suste
veterán
válasz
poffsoft #1534 üzenetére
így talán még több fontos benne van:
LABEL=mnt;smartctl -A -d sat $(awk '/\<'$LABEL'\>/{print $1}' /proc/mounts)|grep "0x00[0,1,3][2,3,8]"|awk '{print $10}'|tr '\n' ','|sed "s/,$//"
a grepben a 0x00...-okra szűrsz rá amit a táblázatban visszakapsz
1-1 karakterre is szűrhetsz sorozatban és egyesével is a "[ ]" zárójelek között
pl:
"0x000[0-9]" = az utolsó karakter 0-9-ig bármilyen lehet, vagy
"0x00[1,3][1,3]" = az utolsó két karakter 1-es és 3-as is lehetígy remélem érthető
-
suste
veterán
válasz
poffsoft #1532 üzenetére
szerintem ezek a leglényegesebbek:
LABEL=mnt;smartctl -A -d sat $(awk '/\<'$LABEL'\>/{print $1}' /proc/mounts)|grep 00[0,1,3]2|awk '{print $10}'|tr '\n' ','|sed "s/,$//"
a fejlécet meg hozzáigazítod
headless meg jót nevet a parancson, és egy awk-ra kicseréli a végétde ezek nígy együtt nem igazán fognak jól látszani, ahogy már utalt rá....
-
-
Headless
őstag
válasz
poffsoft #1510 üzenetére
Duplikált guest az mit jelent? Manuálisan configban ctrl-c+ctrl-v?
Hiabüzenetből neked a sun kellene.
Mindent disabled=0-ra állít, de ez nen elég rebootkor… inkább a feltételt kellene pontosítani...
uci show wireless |awk -F= '/=.*wifi-iface/{system("uci set "$1".disabled=0")}'
Szerk: WD-3TB az én labelem… de a -a sat-ot írd át -x-re ahogy a smart oldalon kiolvasta.
-
suste
veterán
válasz
poffsoft #1506 üzenetére
amit belinkeltél txt-t, azt hogy nyerted ki?
ott a kulcsa mindennek
a linkelt fájlból pont a lényeg hiányzik: (smt_-x_???_sdb_.....)
ebből arra tippelek, hogy felismerte a hdd-t, és nem is ad választási lehetőséget a SMART oldal (itt pl van választási lehetőség: [link])próbáld ki ezeket a runcommandban:
smartctl -d test /dev/sdb
smartctl -A -d sat /dev/sdb
-
suste
veterán
válasz
poffsoft #1504 üzenetére
Amúgy most olyan nyűgöm is lenne, hogy bootnál az összes wifi iface-hez az állapotának megfelően az option disabled változót be kellene írni a wifi configba.
ha a 9092/basic/wifi alatt állítod be a wifiket, akkor ez meg is történik
viszont ha utána a luciban állítgatod, akkor ott kitürli a disabled=0 -ákat
ezért mondom minidg azt, hogy el kell dönteni melyik felületet használod (vagy ha mindkettőt, akkor tudnod kell pontosan mit csinálsz és mik az eltérések)
mi a 9092-re fókuszálunk, mert pl pont a wifinél van pár bug van a luciban
én arra tippelek, hogy te luciban is álítgattad a wifit (?) -
suste
veterán
válasz
poffsoft #1504 üzenetére
a legújabb "cstat_hdd-temperature" -ben már LABEL alapján olvassa ki meghajtót
tehát a statset oldalon ezt editálod:LABEL="mnt";smartctl -A -d sat $(awk..........
1: a LABEL="" -nél megadod a partíció nevet (ez ugye alapból "mnt" kéne legyen)
2: a "-d sat" helyett pedig megadod a hdd fajtát azok közül amik alul az infónál vannak ( '-d sat', '-d usbcypress', '-d usbjmicron', '-d usbsunplus')
utána mehet a test gomb -
Headless
őstag
válasz
poffsoft #1499 üzenetére
Így?
data(){ for i in $(iwinfo |awk '/wlan/&&!/\.sta/{print $1"_"$3}');do clients=$(iwinfo $(echo $i |cut -d_ -f1) assoclist |egrep -o "..:..:..:..:..:.." |awk '{nm="";"awk \x27/"tolower($1)"/{print $4}\x27 /tmp/dhcp.leases"|getline nm;if(!nm)nm=$1;printf nm"\\n"}' |sed "s/..$//");sumc=$(echo -e "$clients" |grep -v "^$" |awk 'END{printf NR}');sum=$(($sum+$sumc));sums="$sums\\n$sumc - $(echo $i |cut -d_ -f2-)\\n $clients";done;echo "$sum,'$sums'";}
-
Headless
őstag
válasz
poffsoft #1497 üzenetére
data(){ for i in $(iwinfo |awk '/wlan/&&!/\.sta/{print $1"_"$3}');do clients=$(iwinfo $(echo $i |cut -d_ -f1) assoclist |egrep -o "..:..:..:..:..:.." |awk '{nm="";"awk \x27/"tolower($1)"/{print $4}\x27 /tmp/dhcp.leases"|getline nm;if(!nm)nm=$1;printf nm"\\n"}' |sed "s/..$//");sumc=$(echo -e "$clients" |awk 'END{printf NR}');sum=$(($sum+$sumc));sums="$sums$sumc - $(echo $i |cut -d_ -f2-)\\n $clients\\n";done;echo "$sum,'$sums'";}
Csak dhcp listából néz nem nslookup…
-
Headless
őstag
válasz
poffsoft #1484 üzenetére
Ezt a konfigot suste szerintem megpiszkálta vagy nagyon régi ezt a data funkciót használd…
data(){ for i in $(iwinfo |awk '/wlan/&&!/\.sta/{print $1"_"$3}');do clients=$(iwinfo $(echo $i |cut -d_ -f1) assoclist |egrep -o "..:..:..:..:..:.." |tr "\n" "," |sed "s/,$//;s/,/\\\n /g");sumc=$(echo -e "$clients" |awk 'END{printf NR}');sum=$(($sum+$sumc));sumc="$sumc - $(echo $i |cut -d_ -f2-)\\n $clients";done;echo "$sum,'$sumc'";}
-
Headless
őstag
válasz
poffsoft #1467 üzenetére
Ezt nem egészen értem. De sajnos a luci rendszer alapját nem mi írtuk és nehéz átlátni a header fájlt, a többi ismerete nélkül, ezért sok idő azonosítani, mi micsoda. Nah meg nem vagyunk ismeretesek lua-ban sem, habár ez nem okozna gondot, mert php, egyéb scriptekhez nagyon hasonló.
De ha jól értem szerintem azt keresed amit már megcsináltunk… de pontosítás segíthet..
-
suste
veterán
-
Headless
őstag
válasz
poffsoft #1422 üzenetére
Használd a wan statot, ha túllépi a keretet 1 óra letiltás. Így neki megéri a keretben maradni. Sajnos qos nem képes ip (bár port szerint igen vagyis lehetne az 1000 fölötti portokat lassú osztályba tenni.) szerinti korlátozásra tc-t meg megkéne érteni, nem egyszerű a használata.
-
Headless
őstag
-
Headless
őstag
válasz
poffsoft #1413 üzenetére
ls -l /tmp
ls -l /tmp/BACKUPkimenet?
Nagyon érdekes mintha valami össze vissza lenne linkelgetve a tmp-be... de hogy mi okozza, azt foggalmam sincs, tuti hogy nem a backup oldal... valami más, amiről én biztos nem tudok, suste nem tudom miket mókolt még, az a config mentő oldalnál... nem néztem.
-
suste
veterán
válasz
poffsoft #1371 üzenetére
/tmp/BACKUP: a system/backup használja mentési és visszatöltési helynek (törlődik újraindításnál, mert a RAM-ban van)
/mnt/BACKUP (és egyéb csatolt pontok/BACKUP): ha van felcsatolt meghajtó, akkor ide is tud menteni vagy innen visszaállítani a system/backup (nem törlődik újraindításnál, mert a HDD-n van)
/www_suste/tmp: csak egy link a /tmp-be
/Backup: setup/basic használja config mentésre és visszatöltésre (nem törlődik újraindításnál, mert a flash-ben van)
-
Headless
őstag
válasz
poffsoft #1342 üzenetére
Akkor viszont valszeg nem jó helyre töltötte le, lehet megnézem akkor mostmár mi van ezzel...
Megnéztem nálam működik pc-re letöltés is... érdekes állatfaj ez... Viszont akkor a link készítés jó, csak nálad valamiért nem töltötte le... Lehet nem figyeltünk és nem hozza létre magának a BACKUP mappát és ezért nem tudja letölteni?
-
suste
veterán
válasz
poffsoft #1326 üzenetére
Innen indultunk:
A wifi (wireless.@wifi-iface[1].disabled=0) időzített kikapcsolását szeretném, de csak akkor, ha be van kapcsolva az adott időben:Erre volt ez:
[ "$(uci get wireless.@wifi-iface[1].disabled)" = "1" ] ||
Vagyis ha =1, akkor nem csinál semmit, ha pedig "nem=1" (pl=0), akkor csinálja amit utána írsz.Aztán közben megkavartad a dolgot....
De a lényeg, hogy már működni fog, és lassan kezded megérteni mit csinálsz
-
Headless
őstag
válasz
poffsoft #1315 üzenetére
Akkor meg inkább kéne egy @reboot vagy init script, hogy ha indul a router, akkor ellenőrizze az időpontot és ha késő van, akkor kapcsolja ki... De ha mac cím klónozást nem csinál, akkor hatásosabb a tűzfal... Csatlakozzon routerre, higyje azt, hogy a szolgáltatónál szar a net...
Amúgy ez nem "crontabul", hanem shell konkrétabban ash parancsok.
-
Headless
őstag
válasz
poffsoft #1312 üzenetére
Eggyik sem helyes. ... Mondjuk úgy szintaktikai hibás...
0,10,20,30 22 * * * [ "$(uci get wireless.@wifi-iface[2].disabled)" = "0" ]||{ uci set wireless.@wifi-iface[2].disabled=1; uci set wireless.@wifi-iface[3].disabled=1; uci commit wireless; wifi reload_config;}
0,10,20,30 14 * * * [ "$(uci get wireless.@wifi-iface[2].disabled)" = "1" ]||{ uci set wireless.@wifi-iface[2].disabled=0; uci set wireless.@wifi-iface[3].disabled=0; uci commit wireless; wifi reload_config;}De hogy ennek mi értelme van ráadásul minek 0,10,20,30,kor is futtatni. ...csak szintaktikai hibát javítottam, értelmet nem néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Érintett eszközök: TplinkWx-7xx/8xx/9xx/104x/3x00/4300/ArcherCx, NetgearWNDR3800, BananaPi, NexxWT3020, OYE-0001Végre...
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GTA VI
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Automata kávégépek
- Horgász topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest