- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
válasz
cairojack #47 üzenetére
En befejezem itt mert ez egy meddő vita, de mégis Szerinted a HW az ingyen van? Vagy mégis mitől kerülne akkor ugyanannyiba egy RT gép jobb felszereltséggel mint egy normális Win8?
Mi lesz ha beindul az üzem? Magasabb lesz az áruk... De ne legyen igazam. Üzemidőnél meg még mindig nem mindegy 8 vs 12 óra, ahogy az sem milyen terheléssel ered el.
De tudod mit? Igazad van. Csak könyörgöm ne legyen minden RT topikban ott ezentul a hozzászólásod, hogy deszarazRT. elég lesz minden masodiknal is Köszi -
Lambach
tag
válasz
cairojack #47 üzenetére
Mondjuk NGA-val ellentétben szerintem nem lehetetlen 7-8 colon kezelni asztali appokat, főleg mondjuk egy bluetooth egérrel.
Splashtoppal próbálgattam távírányítani rendes win 7es gépet, és nekem tökre ment hat colon is, akor 8-n főleg hogy optimalizálva is lesz, szerintem még jobb lesz.
Nem szólom le az RT-t, mert egy Nokia tablet lehet tud adni annyi pluszt többet ehhez a rendszerhez, hogy ne fájjon az, hogy nem megy rajta a neverwinter nights
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Bontatlan E olvasó..
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- CORSAIR K100 AIR
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest