Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Egy folyamatosan bővülő és összeszedett mod gyűjteménynek én is örülnék
Jó ez a játék, azt gondoltam unalmas lesz, de alig tudok kilépni, mindig "na még 1 fuvar belefér"
-
werszomjas
addikt
Én olyat szeretnék, hogy nekem csak el kell indítani a játékot, ülök valami parkolóban a kamionban, a sofőrök meg melóznak és dől a lé, bár ettől most még messze vagyok, egyelőre 500ezerrel lógok a banknak és most van kemény 40ezrem, megyek reggeltől estig, van két sofőröm de ők elég gyengén dolgoznak
-
werszomjas
addikt
Nem úgy voltak a hírek, hogy idén már nem jelenik meg?
Ez meglepetés hogy mégis, délután ki is próbálom
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest