- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
Vesporigo #21086 üzenetére
Mert ugyebár vanilla-n nekem elég sok mod volt,és mivel vanilla-n kívül másik térkép,ezért nem akartam neki olyan profilt adni,ami másik térképen (modokkal) már megy. Bár így utólag visszagondolva,ha a profilt másoltam volna át promodsra,csak a személy adatok kerültek volna át,meg szint,meg pénz. Gondolom. De most ez ugye új játék,és még mindig nem vagyok 4-es szintű sem. Nehéz haladni,mert alig van fuvar ami olyan városba visz,ahol olyan kamionkereskedő van,amit még nem találtam meg. (egyet eddig) saját kamion nélkül meg teleportálni sem tudok. Szóval most csak tolom a fuvarokat hogy 6-os legyek,és veszek fel hitelt hogy meg tudjam venni majd a kamiont,amit még nagyon sokáig nem tudnék hitel nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Kerékpársportok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1 humoros
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest