- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Sub Zero, Vakegérke köszi.
-
GALARDO
addikt
Kell!

-
olivera88
veterán
403 km en menetidő 11 óra 37 perc ez hogy létezik
Pedig szépen vezettem, végén bénáztam kicsit, de akkor már mindegy volt. Ha játékot törlöm mentések maradnak? Átkellene költöztetni másik particióra a hely miatt. -
Milka 78
nagyúr
Valaki használja CF-el a játékot?Átneveztem az exe. fájlt és megy is a cf,de hullámzik mint az állat és így játszhatatlan.A másik kérdés,hogy használ valaki RED-modot?Nálam legújabb frissítés TSM MAP 2.1,de a fények besárgultak eltompultak(élvezhetetlen),pedig elméletileg mennie kéne eggyütt normálisan.
-
GALARDO
addikt
Mini szerelvény:

-
Sianis
addikt
Tipp: Április 28-ig CD Galaxis 2990 Ft. Én tegnap el is tűztem megvenni, ennyit nem sajnálok aszorakozásért.
Sianis
-
GALARDO
addikt
A vége lemaradt:

-
GALARDO
addikt
Párizs - London

-
zolee5016
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
Baromi egyszerű kapcsoldd ki a fáradság szimulációt...annyit mész amennyit akarsz,és pihizel a fuvarok között....
olivera88Megvagyok én is ...de ha neheziteni akarod,vagy épp reálisabbá tenni,vagy grafikailag javitani,akkor nem vagy meg nélküle.....(sorolhatnám..térkép mod-ok,kamionok,ezsközök,hangok stb.....)
-
olivera88
veterán
válasz
Vakegérke
üzenetére
Ha előbb állsz meg pihenni akkor aztán többet lehet hajtani? Ittvan most se érek oda
És normal fuvar pedig, és többnyire autopályán kellet menni. Fogynak kilométerek de az érkezési idő meg növekszik.
Nem csökkennie kellene?zolee5016 Megvagyok modok nélkül is Farming simulatorral ellentétben mivel ott kevés gép van alapból.
Köszi. Az alapból bevolt kapcsolva? Akkor abszolutt nem kell aludni?
-
zolee5016
őstag
-
olivera88
veterán
Nyitottam topicot Gamepodon mivel láttam hogy nincs, erre egy tag megmutatta ezt.
A játékba lévő gépeknek mindnek 90 a top speedje? Jelenleg egy 480 lovas MAN TGX em van. Érdekes amióta szakképzett szintet elértem minden fuvart eltolok, egyszerűen nem lehet időben megérkezni. Nem tudom hogy lehet ez. A GPS is failozok, irja h mennyi a hátralévő idő még és qrvára nem annyi. Este 8 kor írta h 4 óra van még hátra az útból, erre reggel 6 lett mire megérdekeztem. Vagy kevesebb határidősek fuvarok, nem tudom.. Pedig csak normál fuvart vállaltam eddig pár kivétellel. -
Vakegérke
félisten
válasz
Töki bácsi
üzenetére
Nincs tíz perce, hogy tejszerű ködben nyomattam. Ha tompítottal rohantam volna, akkor nem láttam volna az előttem kolbászoló gépeket.
Megjegyzendő még így is van olyan, hogy nyomulok úgy 130-cal a belső sávban, és a külsőből elém vág egy pancser, mert előzni akarja a kamiont. -
GALARDO
addikt
Új járgányom:

-
Vakegérke
félisten
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Pofátlanságban nem szenvedek hiányt.

Jobbról előzések úton, felhajtón, lehajtón mindennaposak. Ánglius országban persze balról. Vasúti átjáróban, ha le van zárva a sorompó, előre megyek, és betolom a gépes orrát az első várakozó elé. Nyílik a sorompó, gázt neki, pápá.
-
válasz
Vakegérke
üzenetére
Az aluljárós dolgot még nem tapasztaltam de a forgalmi dugót igen. Akkor igen rossz az AI mert folyamatosan nyomja az autókat. Amit tudsz tenni az az, hogyha van előtted valaki az aluljáróban, akkor egyből ki az index és mellé menni, hogy nehogy beragadj mint az előbb. Ha pofátlan leszel akkor nem fog meg a dugó.
-
Vakegérke
félisten
Más a versenypálya, és más a fuvarozás. Kinek ez, kinek az a kedvence.

Na, ha már itt vagyok, akkor hadd "gyalázzam" a játékot.
Minapában (ahogy Hofi mester mondaná) befutottam egy aluljáró alá, amelynek a végén fel lehet kanyarodni a pályára. Volt előttem szerelvény, tehát fedett helyen voltam. Láss csodát, az a huncut eső átesett a betonfödémen. Ez volt a kisebbik gond, hiszen folyamatosan jöttek az autók a pályáról, a tükörben nézve meg bénáztak, nem fogyott a sor. A végén kénytelen voltam pár személyautót megtörni, hogy folytathassam az utam.
A másik gond az I-Shift váltó. Automata módban játszom. Sokszor előfordul, hogy fékezés után gyorsítanék, de kever-kavar, felvált, visszavált, keresgéli a fokozatot. Már rutinból taposok egy rövid finomat a féken, aztán gázt adok neki, így észhez tér. De hogy zavar a dolog, az tuti. -
macy
addikt
-
GALARDO
addikt
Na sikerült megtalálni ezt a topicot is.
Saját gépem:
-
Csak ezzel az a baj, hogy a Scania cég nem hiszem hogy rábólintana erre, mert nem engedélyezik az ilyenfajta törést, mert a liszenszet megvásárolták. Lásd sok autos játékban pl. need for speed nincs ilyen jellegű törés, mert az autógyártó cég nem engedi ezt meg a játékgyártó cégnek. Esetleg mod-ba jöhet, de az nem hivatalos.
-
kpal
nagyúr
Kár ez nincs a játékba [link] remélem a következőbe ilyen lesz .
-
Vakegérke
félisten
válasz
feka007
üzenetére
Csak 42? Ezt lesd meg.

-
feka007
veterán
Bakker, -42k-m lett egy elrontott fuvar miatt...
Most tolhatok le kb két órát ingyen, mire visszajön a lóvé.
Addigra megint tönkremegy a 950 Ft-os eBayes PS2 copycontrollerem gombája

-
feka007
veterán
Hogy kell berakni a rádióálláomásokat, hogy működjenek?
Így raktam be a Class FM-et: "http://87.229.103.55:7056|Class FM"
Petőfit meg így: "http://stream001.radio.hu:8080|MR2 Petofi"
A game által felkínált állomások mennek. Ez alapján csináltam.
(#1050) Vakegérke:

-
feka007
veterán
Valahol olvastam róla, hogy van mod, amit ha felteszek, akkor nem olyan halk a kamion hangja az utastérben, mert így alig hallani. Hol találom?
Amúgy jó kis játék, most próbáltam ki először. Valahogy jobban leköt az ilyen, mint a 27. aktuális CoD már.. -
Töki bácsi
aktív tag
Már van saját kamionom (Volvo 700 lovas motorral) és felvettem 2 sofőrt alap felszereltségű kamionokkal (Scania és MAN), a motort azért ott is maxra húztam

-
válasz
homeless09
üzenetére
Igen, az ilyen 600 és felette már igen jól lehet vele közlekedni. Sajnos ez emelkedőn kell is, mert annó a 420-as scania igen cask vánszorgott rakománnyal a felhajtón.
-
válasz
homeless09
üzenetére
Az hát, soros a volvonak a motorjai. A scania azért is jobb egy picivel. Nem sokkal, de jobb. Amúgy az új Volvo brutálul néz ki, cask sajnos nem raknak bele v8-at.

-
válasz
homeless09
üzenetére
Hát nem hinném hogy v8 lenne benne, mert a volvonak soros motorja van. Meg nem is tüntetik fel sehol, hogy az lenne benne. Meg a hangja megmondja hogy V8 vagy nem.

-
Vakegérke
félisten
válasz
Töki bácsi
üzenetére
Amikor bejelentkezel a játékba, van egy "Szerkesztés" gomb. Rákattintasz, kijelölöd a mod-ot, és kész.
-
Töki bácsi
aktív tag
Nekem ezek a modok nem működnek. Egy dolgot szeretnék egyelőre, mégpedig kilőni a sebességkorlátot. Bemásolom a letöltött scs file-t a dokumentumoknál a mod mappába, és semmi. Mit csinálok rosszul?
-
zolee5016
őstag
Először az 1.2.5-öst felhúzod 1.3 -ra,LINK
Majd ezt 1.3.1 -re és kész!! Innen minden mod-ot kezel..... -
Vakegérke
félisten
válasz
zolee5016
üzenetére
Nos igen. Kanyarokban 15-20 Km/órával tudtam gyorsabban menni, de a gyorsulás siralmas volt. Azért mondom múltidőben, mert már becseréltem egy 4x2-re. Vesztettem a bolton, 140 fölött volt az ára, 100 alatt számították be, de nem érdekel.
"apropó most hogy javitva lett a csőrös Peterbilt nem semmi azzal sem menni...."
Ezen mit értsünk? Annyira jó, vagy annyira szeszélyes? Csak Iveco az alany? A mod-ot tudnád linkelni? -
zolee5016
őstag
válasz
Töki bácsi
üzenetére
Én simán kihozom az alapot,és az első szervízben neki esek

Vagy igen ott a kereskedőnél már megmókolom...mindegy hol csinálod...de az alapot éri meg ,mert ha egy kicsit fejlesztettet épitesz át, elbukod amivel többe került az alapnál.... -
zolee5016
őstag
válasz
Töki bácsi
üzenetére
Szerintem azonos márka azonos áron van mindenhol.....Én mindig alapot veszek,és azt pakolgatom meg alkatrészekkel,és épp abba ülök amibe kedvem van,vagy lepasszolom egy sofőrömnek....
(apropó most hogy javitva lett a csőrös Peterbilt nem semmi azzal sem menni....egy hátránya,hogy minden Ivecoból az lesz ,ha bedobod a mod-ot ) -
Töki bácsi
aktív tag
Kamionkereskedők között van különbség árban? Van, hogy valahol érdemesebb venni?
-
zolee5016
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Én 6x4 -el megyek most.Stabilabb a kanyarokban,,jobb az úttartása.Viszont nekem a 150-es limitem van és nem éri el a kamion ,csak valami iszonyat sokára gyorsul fel ,de csak 130--135-ig max.Elég bőven az is,de 110 után elhal a gyorsulás,ami előzéseknél kínos tud lenni..(pedig 1010es a motor)
Most kombinálva megyek....egy fuvar ETS2 ,és 1-2 feladat az STDS-ből...így már más mindjárt..... -
Vakegérke
félisten
válasz
Töki bácsi
üzenetére
Vigyázz, függőséget okoz!

-
Töki bácsi
aktív tag
Sziasztok! Most találtam rá erre a játékra. Nagyon leköt, így tervezem, hogy meg is veszem

Tört játék mentéseit rá lehet tenni az eredetiére? -
Vakegérke
félisten
válasz
homeless09
üzenetére
Köszönöm.

Elképzelhető, hogy a 6x2-4 csak a váltó miatt más. Csak ezekben van I-Shift szerkezet.
-
Vakegérke
félisten
Eljött az ideje, hogy valami fincsi gépet vegyek magamnak.
Van ugye a 4x2, 6x4, 6x2-4 alváz. Melyik miben jobb, mint a másik kettő? -
kpal
nagyúr
Lehet az lesz a inkább másét gyilkolom az ennyim pihenjen

-
Vakegérke
félisten
válasz
homeless09
üzenetére
És még fizet is érte...

-
Vakegérke
félisten
válasz
homeless09
üzenetére
Törje össze másét?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topik
- Spórolós topik
- Látásjavító szemműtét
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Dell notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5395
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig szépen vezettem, végén bénáztam kicsit, de akkor már mindegy volt. Ha játékot törlöm mentések maradnak? Átkellene költöztetni másik particióra a hely miatt.

Lehet lecserelém a 730-as Scania-t.
És normal fuvar pedig, és többnyire autopályán kellet menni. Fogynak kilométerek de az érkezési idő meg növekszik.
A játékba lévő gépeknek mindnek 90 a top speedje? Jelenleg egy 480 lovas MAN TGX em van. Érdekes amióta szakképzett szintet elértem minden fuvart eltolok, egyszerűen nem lehet időben megérkezni. Nem tudom hogy lehet ez. A GPS is failozok, irja h mennyi a hátralévő idő még és qrvára nem annyi. Este 8 kor írta h 4 óra van még hátra az útból, erre reggel 6 lett mire megérdekeztem. Vagy kevesebb határidősek fuvarok, nem tudom.. Pedig csak normál fuvart vállaltam eddig pár kivétellel.

Saját gépem:

melyik van??
Z0C!