- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
Érdekelne, Ti hol és mennyiért szereztek be 10w40 es 4T motorolajat? Leszámítva a webáruházakat! Fél vagy teljesen szintetikus olajat preferáló robogótulajoktól kérdezve!
-
Stonerice
őstag
Szia.
2 kínai 2 kerekűről van szó.Egyik Motowell Magnet 4t
Másik pedig jogilag benzines kerékpár Ztech zt-35, de kb ugyanúgy képes haladni mint az előbb említett robogóSajnos hosszú hétvége van. Emiatt kis üzletekbe nem tudtam érdeklődni! Egyéb helyen pedig csak a fotón látható robogóba való olajjal találkoztam . Ennyiért nem is szándékozok venni!
(#1) aerodavid2
egy ilyen apró probléma nem ér meg ennyi időráfordítást, zabványnak megfelelőt le a polcról vagy megrendelni netről és készNekem azért érte meg mert nem volt jobb dolgom, és kb 150ft-nak megfelelő benzint égettem el .
Másrészt pedig ha az ember talál egy üzletet ahol korrekt ár és választék is van "pláne szezonban" akkor legközelebb oda megyek elsőként! -
tboldi
nagyúr
Milyen motorról van szó egyáltalán? Mondjuk robogókkal nem nagyon vagyok képben, azokat passzolnám.
Én a 2013-as Honda CB500X-be Motul 7100 10w30-at töltöttem, tökéletes volt.szerk.: A keresőszavak között megtaláltam, hogy robogóról van szó.
-
Egyszerű. Nem veszed meg ennyiért, hanem jövő héten megrendeled olcsóbban.
-
törölt tag
egy ilyen apró probléma nem ér meg ennyi időráfordítást, szabványnak megfelelőt le a polcról vagy megrendelni netről és kész
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest