Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Bőrönd vétel. Hol és hogyan?
- Te mennyit költesz havonta kajára?
- A könyvelő szakma halott?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- POCO X6 PRO 5G 512/12 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB (AnTuTu)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
Érdekelne, Ti hol és mennyiért szereztek be 10w40 es 4T motorolajat? Leszámítva a webáruházakat! Fél vagy teljesen szintetikus olajat preferáló robogótulajoktól kérdezve!
-
Stonerice
őstag
Szia.
2 kínai 2 kerekűről van szó.Egyik Motowell Magnet 4t
Másik pedig jogilag benzines kerékpár Ztech zt-35, de kb ugyanúgy képes haladni mint az előbb említett robogóSajnos hosszú hétvége van. Emiatt kis üzletekbe nem tudtam érdeklődni! Egyéb helyen pedig csak a fotón látható robogóba való olajjal találkoztam . Ennyiért nem is szándékozok venni!
(#1) aerodavid2
egy ilyen apró probléma nem ér meg ennyi időráfordítást, zabványnak megfelelőt le a polcról vagy megrendelni netről és készNekem azért érte meg mert nem volt jobb dolgom, és kb 150ft-nak megfelelő benzint égettem el .
Másrészt pedig ha az ember talál egy üzletet ahol korrekt ár és választék is van "pláne szezonban" akkor legközelebb oda megyek elsőként![ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Milyen motorról van szó egyáltalán? Mondjuk robogókkal nem nagyon vagyok képben, azokat passzolnám.
Én a 2013-as Honda CB500X-be Motul 7100 10w30-at töltöttem, tökéletes volt.szerk.: A keresőszavak között megtaláltam, hogy robogóról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
Egyszerű. Nem veszed meg ennyiért, hanem jövő héten megrendeled olcsóbban.
-
törölt tag
egy ilyen apró probléma nem ér meg ennyi időráfordítást, szabványnak megfelelőt le a polcról vagy megrendelni netről és kész
Új hozzászólás Aktív témák
lo Üdvözlégy kedves idetévedő!Történt a minap, hogy 4t motorolaj után kutattam a közeli üzletekben. Azokban az üzletekben...
- Acer Aspire 7 A715-73G-565S vadiúj akkumulátor
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- iPhones 6S 64GB független GOLD / arany
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!