- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az órákra elvileg megoldás lehet az előre fizetős mérő, de nem tudom, a gyakorlatban jól működnek-e. Sose jutottam odáig, hogy bárhová ilyet szereltessek, ahová pedig a legkritikusabb lenne, ott azt hiszem, a gázórát nem is cserélik feltöltősre.
Valahonnét van olyan infóm hogy a gázt gyakorlatilag kikapcsoltatni se lehet, így adott esetben csak gyűlik a bérlő által halmozott adósság. Ilyenbe azért nem futottam bele, szerencsére.
-
törölt tag
Ne viccelj már, nem kell a harmadát leadózni. A 175 ezer vs. 150 ezer valamennyi kerekítéssel stimmel. Az nem stimmel, hogy a gyakorlatban működik úgy is, hogy 150 ezer, be van jelentve, de a főbérlő nem fizet utána adót.
Egyébként az albérlők egy nagyon jelentős része külföldi (legalábbis Budapesten, de a havi 150 ezerbe kerülő albérlet is itt jellemző), pont nem érdekli semmi ilyen. Lehet, hogy a járvány alatt-után most változtak a dolgok, azt nem tudom.
-
törölt tag
Újságcikk sok mindenről szültetett, az ördög itt is a részletekben rejlik. Nagyon résen kell azért lenni, mert amúgy egy vadnyugat ami az albérletekkel megy, és a normális bérlőhöz is szerencse kell.
#13 Donki Hóte
Ha bárki megnöveli azzal a 13,5%-kal (a bérleti díj 90%-a adózik 15%-kal), akkor nem fogják kivenni a lakást. Ezt az összeget le kell nyelni azzal szemben, aki cseszik adózni. -
törölt tag
Erre van a bérleti szerződés, jó esetben közjegyzői okiratba foglalva. Már nem pont ilyenre, mert amit írtál az már büntetőjogi kategória szerintem, hanem hogy indokolt esetben mindenféle hercehurca nélkül ki lehessen paterolni delikvenst.
Az nekem mint főbérlőnek tényleg semmit nem jelent, hogy a bérlőmnek hol van az ideiglenes lakcíme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Biztos sok emberrel megtörtént már, hogy albérletbe költözéskor a bérbeadó megtiltotta a cím bejelentést, amit...
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest