- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- svajcsik18: email csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezt most találtam... felprogramozott távszabályzó link
a pdf-ben benne van melyik gomb mit csinálnem tudom rendelhető-e még, de egy próbát megér
-
-
-
dajani
tag
Hi.
Ugyan ilyenem van, csak pár éve elromlott a távirányítója, azóta nem tudom bekapcsolni/használni. Vigyázz nagyon a távirányítódra!
IR-s telóm van, de nem találtam még hozzá appot ami jó lett volna hozzá -
Kisszidi
csendes tag
Pár hete szedtem elő ezt a szettemet, gondoltam milyen jó lesz édesanyám új házába.
Nagyon kellemes emlékek fűznek hozzá, mikor megvettem akkor valami Hama sztereó cuccról váltottam, és egyből nyakoncsapott az audiofil életérzés az első pár SD film és 128-as MP3 meghallgatása után természetesen a kötelező integrált Realtek hangkártyán.
Azóta eltelt némi idő, rendszer rendszert váltott mire eljutottam a jelenlegi Anthem-Elac kombinációhoz. Na, az Oriont bekapcsoltam és pár nap alatt eladtam.De mikor megláttam a cikked képét megint mosolyogtam és meg kellett néznem miről van szó. Imádtam, mindenhova költözött velem: kolesz, első munkahely, aztán a további 3 majd külföld. Állandóan kitettem 5.1-re a sztereó zenéket, mostani fejemmel marhanagy sallert vernék le a fiatal énemnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Beszereztem egy Orion HT-728 5.1-es hangfalszettet. Nincs leharcolva, távirányító is megvan,az összes kábele is.A kép...
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest