Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
quailstorm #44 üzenetére
Most mondjam azt, hogy egy Matebook D15(2020-as model) R7 3500U-n 8GB rammal meg tökéletes volt a Meet? mivel ez az egy laptop volt ami éppen kéznél volt, így személyes tesztel csak ezt tudtam tesztelni, mint céleszköz. De ha lett volna a szekrényben kb. 6 másik más-más hardverrel akkor azok is bekerültek volna. Megint ismétlem magam: Pont ezért írtam a blog végére, hogy akinek van már tapasztalata, az írja meg nyugodtan. Nem tudom miért kell még mindig az N450-nel leragadni, mikor már többször is leírtam már ugyan azt?!
Én az elsődlegesen igénybe vett platformból indultam ki kezdetben, a Classroom+Meet, ami csak Weben érhető el számítógépről. A többi csak ráadásként jártam utána.
Én a HP-t is csak azért cseréltem le, mert a GPU-ja már gyenge volt az igényeimhez, de abban is jól ment szinte minden 1gen i5-tel 4GB rammal meg 1gen i7-el és 16GB rammal SSD-vel. Mondjuk volt is súlya, de az egy nagyon jó gép volt, az egy okosórámba került csak 😁 meg némi utiköltségbe. De megérte. Mert a 10en éves akkuval is elment 1.5órát Win10Pro-val.
Végre kilyukadtunk a lényegnél, a tapasztalatodnál
Köszönöm, hogy megosztad. Ha lesz időm, a blog legvégére fogok írni egy tapasztalat megosztást.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest