- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Köszi a tippet, majd megpróbálom, ha lesz rá időm!

Egyszer azt is kipróbáltam, hogy elszaladtam balra az első fa tövébe (nem vettek észre) a sugárzásmérőm vadul sercegett
de nem haltam meg...ellenben a társam lebukott és szitává lőtték és így elbukott a küldetés is!
...pedig egyedül is le tudnám lőni a célpontot csak ugye borulna a történet! 
-
Robert07
aktív tag
-
törölt tag
énis szoptam rengeteg a mapon, de nekem egyszer rambó módra is sikerült

-
Dany007
veterán
Jah... Akkor vettem talán életem első kompletten önállóan összerakott gépét... És a Cod4 MW volt az egyik első játék rajta...
Fú nagyon ájuldoztam a grafika láttán... Emlékszem kb totál betépve nyomtam végig a Single-t... És annál a résznél, ahol a lezuhant helikopter gépágyújával kellett irtani halomra az ellent, na ott hirtelen kiléptem, mert nem bírtam elviselni ezt a mészárlást.
Bevillant az agyamba, hogy szerencsétlen katonák, nekik is van családjuk meg gyerekeik és ott jönnek ki a füstből én meg lövöm őket halomra...
Régi szép idők...
Meg most nem azért - tudom hogy nagyon off - de én a mai grafikától se vagyok annyira elájulva. Fél éve vettem egy 270X-et, hogy tudjam tolni a "modernebb" játékokkal is és abszolút nem lettem meggyőzve.
Anno talán a Crysis Warhead volt az utsó komolyabb játék amivel toltam, autós téren a TDU1.
Most így 4-5 év után újra elkezdtem játszani és köszönhetően a 270X-nek kb mindent tudok maxon vagy majdnem maxon tolni. És megvolt már a BF3-4, újabb Cod-ok, legújabb NFS stb... és abszolút nem vagyok elájulva. Persze, látom a különbséget, de pl egy MW1 és a Ghost között eltelt vagy 6-7 év. Én többet vártam.
De ugyanez TDU és NFS-Rivals között is eltelt 7-8 év(!). (ugye 2006-os a TDU) és abszolút nincs akkora különbség. Jó, kicsit szebbek a textúrák, de igazából csak a plusz effektek viszik a pálmát a többi nemigazán feltűnő.@Undoroid:
Pedig nem nehéz ám. Csak kifogtál egy szivatós szériát. Maradj a faszi seggében.

-
Undoroid
őstag
-
SRII
őstag
-
Dany007
veterán
Na igen, ez egy ilyen random szivatós rész.
Ez nekem elsőre ment... Aztán nemrég az újrajátszások alkalmával én is besz...tam párszor.
Érthetetlen amúgy...
Én úgy csináltam, hogy a faszi mögött maradtam szorosan. És rá se néztem az ellenségre.
Asszem valaki jön balról és többnyire az vett észre.Egy idő után kilehet tapasztalni, hogy már messziről látni, hogy kb melyik "folyosón" jön felém az ember. Ha eggyel közelebb, mint kéne akkor odébb kell kúszni finoman.
-
Undoroid
őstag
-
Dany007
veterán
Most arra gondoltok amikor visszamegyünk a múltba Csernobilba?
Csak mert az nagyon állat. Persze elsőre elbukja az ember... én ott buktam el, amikor jönnek a katonák már a vége fele, még a paneles bújkálás előtt. Bele telt egy kis időbe, mire rájöttem hogy ott nem kell kinyírni mindenkit, hanem át kell törni magunkat rajtuk... Én meg csak irtottam őket amíg volt töltény...Amúgy az egyik legjobb rész azóta is az összes cod közül. Mármint maga a pálya. Még az asszony is izgulva nézte végig egyszer... Nagyon feelinges.
Lehet öregszem, de most nyomom épp a Ghost Single részét és abszolút nem mozgat meg... -
Undoroid
őstag
Sokkal többször elbuktam azt a részt (még most is ott vagyok elakadva, mert nincs időm rá) Kb. hét éve megvan a játék és csak most kezdtem el a single részt! Feltelepíteni is csak kölcsönlemezzel tudtam, mert a gyári lemez foltossá és beolvashatatlanná vált! ...pedig végig ott lapult a tokjában a fiókom alján!
Se karc, se maszat...a rétegek között lett matt színű és ezért olvashatatlan! A lényeg, hogy legalább érzékeli a lemezt és elindul így is! 
-
SRII
őstag
-
Undoroid
őstag
-
SRII
őstag
Köszönöm azon felhasználóknak akik jelentkeztek a játékra, és megtiszteltek a hozászolásukkal!
(bevallom őszintén nem számítottan 5 főre sem)
A felajánlás lezárult, a nyertes megkapta jutalmát! -
Traxx
őstag
Jelentkezem

-
Robert07
aktív tag
Jelentkezen

-
törölt tag
jelentkezem.
-
Silent77
veterán
Szép gesztus!

Nekem már megvan, így nem jelentkezem. -
mqm
senior tag
Jelentkezem
-
Huroq
senior tag
jelentkezem
-
Simivok
senior tag
jelentkezem
-
Szatyor95
senior tag
jelentkezem
-
törölt tag
jelentkezem
-
amerigo
aktív tag
Jelentkezem
-
Speeedfire
félisten
Jelentkezem

-
P.e.t.ya.
senior tag
Jelentkezem
-
Neil Watts
veterán
Jelentkezem
Üdv. core2
-
DR|FTK|NG
veterán
jelentkezem
-
Ed3r_X_
nagyúr
Jelentkezem
-
KISDUCK
addikt
jelentkezem
-
ace05
senior tag
Jelentkezem!
-
tixem
addikt
Jelentkezem

-
westcoastog
veterán
Jelentkezem.

Jó volt ez, suliban mennyit toltuk.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Filmvilág
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de nem haltam meg...ellenben a társam lebukott és szitává lőtték és így elbukott a küldetés is!
...pedig egyedül is le tudnám lőni a célpontot csak ugye borulna a történet!

Se karc, se maszat...a rétegek között lett matt színű és ezért olvashatatlan! A lényeg, hogy legalább érzékeli a lemezt és elindul így is!