- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
geof23
csendes tag
Sziasztok! Hogy tudnám navon m400-as telefonomat újra rakni? Segítségetek előre is kösziii
-
HuMarc
veterán
válasz
Speeedfire #18 üzenetére
De-de, a billentyűzet magyar, mondom, csak szoftveres hiba. De amúgy most napok óta nem csinálja, szóval örülök.
és, ásó, örül, környezet -> ;s, 's=, 0r-l, k0rnzeyet
-
bambano
titán
válasz
Speeedfire #20 üzenetére
ok, tehát az, hogy fordítás után nem pakolta át az apacs könyvtárába a .so-t, te meg nem tudtál kiadni egy find-et, hogy megkeresd, hol van, az azt jelenti, hogy debian alatt nem lehet külső forrásból fordítani.
és ezt php-val támasztod alá.
a békesség kedvéért erre csak annyit mondok: nem osztom a véleményed.
-
bambano
titán
válasz
Speeedfire #18 üzenetére
mondj már egy konkrét példát, mert enélkül nem fogom megérteni, hogy mit csinálsz rosszul.
-
HuMarc
veterán
válasz
Speeedfire #8 üzenetére
Nálam nem kell ilyesmi, csak át kell állítani a jobb felső sarokban a billentyűzet nyelvét. Amúgy most mintha jó lenne...
De ha rossz, akkor is Hu-t mutat, csak <gz n;y ki amit <rok. De most teljesen jó, úgy látom.
-
bambano
titán
válasz
Speeedfire #15 üzenetére
mi az, hogy nem ENGEDI forgatni??? el sem tudok képzelni ilyet, hogy nem engedi.
olyat igen, hogy hozzálát a fordításhoz, de valami miatt nem sikerül, és akkor bogarászni kell egy kicsit. -
bambano
titán
válasz
Speeedfire #13 üzenetére
"Próbálj megy forgatni egy saját csomagot, ami nincs a debian források között.": ez probléma? sosem találkoztam még ilyen problémával.
én anno fordítottam 2.1-es solarison innd-t is, ahhoz képest minden jutalomjáték.
-
Speeedfire
félisten
BSD-zni nem szeretnék.
Nincs semmi gondom a csomagfordítással. Centos alatt pikk-pakk megy egy custom php fordítása.
De ha van csomag, akkor inkább azt használom.
bambano: Próbálj megy forgatni egy saját csomagot, ami nincs a debian források között. Nincs több kérdésem.
Nonszensz, hogy csak azt lehet forgatni, ami a saját repójában benne van. Weblapról letöltött forrást meg meg se próbáljon valaki forgatni... -
bambano
titán
válasz
Speeedfire #10 üzenetére
bocs, nem akarlak megbántani, de ha neked debianon szívás a forrásból telepítés, akkor érteni kellene hozzá.
-
válasz
Speeedfire #10 üzenetére
Linuxnál nagyobb teret csak BSD-kben kapsz, más rendszerekben meg bőven ennyit sem.
Csomagfordításnál meg opciók garmadáját adhatod meg, hova akarsz még nagyobb teret? Csak követni kell azt, ami a csomagban a README-ben és/vagy az INSTALL-ban van - nem véletlenül kerültek a forrásfájlok közé. Ritkán kellett eddig fordítanom, de ha igen, mindig ment. -
Speeedfire
félisten
Mi számít stabilnak?
Amin szívás, akár egy csomag telepítése is forrásból, pl debian?
Szeretem babrálni a linuxot, de azért jobb ha nagyobb tér vagy hagyva a felhasználók részérére.De úgy néz ki a linux mint se lesz az, ami nekem való.
Vagy ubuntu vagy fedora lesz ebből előbb vagy utóbb. Ezekre van a legtöbb szoftvercégtől support. Pl intel vga driver, csak fedora és ubuntu kész csomag, amúgy meg forrás.
Vagy oracle termékek szintén ubuntu, fedora (de rpm alatt jobb a helyzet, mint deb alatt). -
_BOZONT_
tag
Miert nem csapatsz valami "stabilabb" debian alaput pl: crunchbang relativ frisscsomagot es openbox elegge testre szabhato, userfriendly, vagy ha frisebb kell akkor debian jessie (oke testing, jo ideje egyik laposomra koltozott es meg nem votl vele bajom).
-
HuMarc
veterán
N'lam a bel;p[k;pernz[ ok;, csak ut'na mindig 'tv'lt angolra a billentz\yet, ami el;g ideges<t[, mert mindig vissya kell 'll<tani manu'lisan
-
Speeedfire
félisten
Szeretem a user-frendly felületeket és a friss csomagokat. A linux mint pedig ezt adja is, de csak úgy mint minden másik rendszernél itt sincs kolbászból a kerítés.
Debiannal pl még eddig sem jutottam el soha, mert mindig volt valami kehe, amit nem tudtam megoldani rajta. A csomagok frissességéről nem is beszélve, servernek viszont ideális. -
-
bambano
titán
válasz
Speeedfire #1 üzenetére
miért nem használsz unixos filozófiával összerakott rendes linuxot?
amelyikben a sudot kell mindenre használni, azt kerüld el.én csak ezt tudom mondani: 12. pont.
-
mrlt
tag
Foschlinux.
-
Speeedfire
félisten
Fikázás ON!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Diablo IV
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Tőzsde és gazdaság
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged