- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
BSD-zni nem szeretnék.
Nincs semmi gondom a csomagfordítással. Centos alatt pikk-pakk megy egy custom php fordítása.
De ha van csomag, akkor inkább azt használom.
bambano: Próbálj megy forgatni egy saját csomagot, ami nincs a debian források között. Nincs több kérdésem.
Nonszensz, hogy csak azt lehet forgatni, ami a saját repójában benne van. Weblapról letöltött forrást meg meg se próbáljon valaki forgatni... -
Speeedfire
félisten
Mi számít stabilnak?
Amin szívás, akár egy csomag telepítése is forrásból, pl debian?
Szeretem babrálni a linuxot, de azért jobb ha nagyobb tér vagy hagyva a felhasználók részérére.De úgy néz ki a linux mint se lesz az, ami nekem való.
Vagy ubuntu vagy fedora lesz ebből előbb vagy utóbb. Ezekre van a legtöbb szoftvercégtől support. Pl intel vga driver, csak fedora és ubuntu kész csomag, amúgy meg forrás.
Vagy oracle termékek szintén ubuntu, fedora (de rpm alatt jobb a helyzet, mint deb alatt). -
Speeedfire
félisten
Szeretem a user-frendly felületeket és a friss csomagokat. A linux mint pedig ezt adja is, de csak úgy mint minden másik rendszernél itt sincs kolbászból a kerítés.
Debiannal pl még eddig sem jutottam el soha, mert mindig volt valami kehe, amit nem tudtam megoldani rajta. A csomagok frissességéről nem is beszélve, servernek viszont ideális. -
Speeedfire
félisten
Fikázás ON!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest