Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nálam az SS csak akkor pörgette fel a gépet amikor egy olyan mappát töröltem a szinkronizálandók közül ami már majdnem totál fel volt töltve, viszont rájöttem, hogy azt a mappát csak próbából raktam be a szinkronizálandók közé és van benne pár több gigás DVD kép is. Szerintem a box is az indexelés miatt csinálja ezt. De ez csak addig van amíg az új mappát beindexeli utána már ha beleteszek egy-egy fájlt vagy törlök nem kéne pörgetnie. Majd kipróbálom azt is.
Az ss sync most is megy és alig pörög a gép. Le-fel egyszerre. -
llaszlo
veterán
A Skydrive kimaradt. Azzal az a gondom, hogy nem tudom különválasztani a telóról feltöltött dolgokat a gépről töltöttekkel. Az előbb beállítottam a gépemen és egyből elkezdte letölteni azokat a fájlokat amiket a telóról tölöttem fel. Ezt én meg nem akartam alig tudtam leállítani úgy, hogy ne törölje a fent lévő dolgokat.
Ingyenesen nem nagyon van tökéletes megoldás. Legfeljebb egyiket erre másikat arra használja az ember. -
llaszlo
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
A sync-el nem értem pontosan, hogy mi a gond.
Ha beteszek egy fájlt vagy akár mappát a desktop mappába akkor azt feltölti.
Ha meg feltöltök bármelyik mappába másik gépről vagy telóról azt utána letölti a gépre.
Ilyen szempontból a SugarSync szerintem a jobb, mert ott nem egy mappába kell belepakolni a feltöltendő cuccot hanem megadhatom, hogy miket szinkronizáljon.
Munkához kapcsolódó mappám 21GB, az oda vissza megy. Ha valamit változtatok a netes felületen megkérdezi, hogy törölje-e a gépről. Ha a gépen törlöm akkor automatikusan törlődik és archiválódik a netes felületen.
A boxnál nekem az a gondom, hogy nem használja a symlinkeket a mappában. A SugarSyncnél ez működik, viszont ott rájöttem, hogy nincs szükség ilyesmire.
Még nem sikerült kiismernem ezt a boxot, de mintha itt is lehetne komplett mappát szinkronizálni max 100MB-os fájlokkal ez nekem nem gond vagy max kicsit pár fájt érinthet amiket még úgyis át kell konvertálni más formátumba. Majd valamikor nekifekszem és megnézem. Nekem ez tökéletesen megfelel ha így működik.A SS-el annyi gondom van, hogy amikor vinyót kellett cserélnem akkor "elfelejtette" azt, hogy melyik mappákat szinkronizálja. Viszont az egész anyagom meg van csak megint be kell majd állítani, hogy normálisan működjön a szinkronizálás.
Dany007: Mi ez a sárga "DG pecsét"?
-
llaszlo
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Te, hogy kaptál 25GB-ot? Vagy a fizetős verziót használod? Mert már rég nem adnak alapból 25-öt csak 7-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LED / LCD TV topik
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest