Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Ezeket azért jó tudni. De így is előre kell főznöd ha rendszeresen használod, ráadásul nem 12 órával, hanem napokkal. Egy étteremben ez nem gond, ott természetesen előre dolgoznak, de a háztartásokban ez azért annyira nem jellemző. Otthon inkább csak az dívik, hogy adott ételből sokat készítenek és a maradékot későbbre elrakják.
Még azt nem értem, hogy ezek szerint általában csak húst készítenek vele? Mert gondolom a babot,a sárgarépát, vagy a krumplit nem sütik át tálalás előtt, hogy sültes kérge legyen. Azt meg elképzelhetetlennek tartom, hogy az 1 hétre előre megfőzött, majd hűtött, végül kérgesre sütött hús finomabb legyen, mint a hagyományos módon teljesen frissen elkészített verzió - de persze hozzáteszem: sosem kóstoltam a Sous Vide változatot.
Egyébként mondanál egy példát "bonyolultabb" ételre, aminél ez a módszer egyértelműen győztes egy étterem esetén? Esetleg Wellinton?
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Wise (ex-TransferWise)
- Asztalos klub
- Fujifilm X
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Bestbuy játékok
- SSD kibeszélő
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- XXLPC Polar Pulse Gamer PC - Ryzen 5 5800X - 16GB DDR4 - 1TB SSD - RX7600 8GB
- Eladó Xbox Series S 1TB konzol + 2 db kontroller + Dupla kontroller töltő dokkoló
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest