- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
cseppelcs
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. A telefon leesett és a kijelzője betört. Kép van csak az érintést nem érzékeli. Szeretném elvinni szervízbe de úgy, hogy előtte leresetelem a telefont. Sajnos a Sony programot rádugva kéri, hogy az MTP módról váltsak el és érintsem meg a kijelzőt. Sajnos ez nem megy. Van valamilyen billentyű kombináció ami az androidos recovery menübe visz, hogy lereseteljem a tartalmat?
üdv
-
-
cseppelcs
csendes tag
Flind:
Sajnos semmilyen beállítási lehetőség nem volt ahol lehetne kalibrálni a kijelzőt így maradt az, hogy hardveres hiba.€uro
Telenornál vásároltam a telefont így gondolom eredeti a készülék.trickymoon
Nem volt beállítva a kesztyűs lehetőség. Bekapcsoltam hátha ha azt gondolja, hogy kesztyűs kézzel bánok vele akkor megjavul. Sajnos nem jött be, ugyan olyan. -
cseppelcs
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy Z3 compact készülék a családban és olyan hiba jött elő, hogy néha azt érzékeli mintha az alsó három gomb közül megnyomnék valamit. Mondjuk böngészek valamit és olvasás közben görgetek és egyszer csak kilép a főképernyőre. Az alsó gombtól kb. 4-5 cm-re vagyok így biztos, hogy nem nyomtam meg azt a gombot. AZt vettem észre, hogy azt a gombot "nyomja meg" ami felett éppen vagyok. Ha a visszalépés felett akkor azt. Az a másik furcsaság, hogy nem tudom minden alkalommal előidézni. Van amikor órákig nem jön elő és van amikor 1 perc alatt 10-20x megcsinálja. találkozott már valaki hasonló problémával? Esetleg van valamilyen képernyő kalibrálási lehetőség? A gyári beállítások visszaállítása nem oldotta meg a problémát.
Köszönöm előre a segítséget.
bye
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Windows Insider Program
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LEGO klub
- Milyen alaplapot vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest