- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem vagyok elfogult, nem írtam azt hogy a Z3C szupert gyárt. Azt írtam hogy a rm3s fos, ótvar képeket készít. Aki mást mond, na az az elfogult. Az ájfón SE sokkal jobbat gyárt, de az meg a rendszer miatt nem kéne. Legfőképpen nem emeltem piedesztára az X performance-t, bár szerintem ettől függetlenül az összes Sony körül egy masszív fikakampány lengedezik.
Nekem eddig még egyetlen telefonnal sem volt olyan problémám hogy drága. A ZxC-vel sem vagyok elégedett, egyszerűen nem találok az igényeimnek jobban megfelelő telefont. Ha lesz, megveszem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Villanyszerelés
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest