- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris Kiki
senior tag
Amit írsz teljesen logikus. Csak nem igaz. Eddig -úgymond- használat nélkül elment a telefonom akár 7+ napot is. A Google szolgáltatások energia szívását még csak hallomásból sem ismertem. Most meg b@sz@kszok, hogy 3 napot ki tudjak hozni belőle.
Természetesen mikor navigálok, zenét hallgatok, netezek rajta, nem várok el több napos üzemidőt. Este automatikusan pattintom a töltőre, nehogy a Locus az erdő közepén megmakkanjon. -
lcee79
addikt
válasz
Armahun #20196 üzenetére
Alapból a 200 megás csomagomban asszem 10 megabit/sec, de ha veszek hozzá turbó kiegészítőt (vagy mi a neve)
akkor max sávszéllel 150Mbit/sec-ami névlegesen elérhető..
ahhoz képest keveslem a 48at, amit itt az épületben az ablak mellett állva tudok csak elérni(#20197) Williamgrant: Mondjuk a munkatársam is telenor-on tesztelt, én meg t-mobile-on...
lehet hogy az gyorsabb lenne ezen a telefonon is?(#20199) Williamgrant: na akkor a szolgáltatóval lesz baj
-
fclub
tag
válasz
Chris Kiki #20172 üzenetére
Egy vélemény, lehet, hogy hülyeség, nem értek hozzá, csak kizárólag logikusan gondolkodva:
Ha valaki a telefonját reggeltől elkezdi használni 100%-ról és estig lemeríti 10-20%-ig, az azt jelenti, hogy a nap nagy részében nyomogatja a telefont, navigál, vagy ilyesmi... Amik miatt ugye a fő akkufogyasztó a kijelző lesz, ilyenkor ki lehet hozni belőle 5-6 órás kijelzőidőt, és értelemszerűen a google szolgáltatások kisebb fogyasztási statisztikát produkál, mert a kijelző fogyasztása aránytalanul magas.
Viszont, ahogy te írod, 4-8 nap után töltöd a telefont. Ebből következik, hogy szinte alig használod, tehát a kijelző idő elenyésző. Ilyenkor annak a fogyasztása lesz a döntő, amit a telefon, használaton kívül, a háttérben produkál, a te esetedben a google szolgáltatások (ha pedig egész nap wifi-n van, akkor esetleg az).
Ha viszont valaki szinte csak telefonálásra használja, napi 5-6 óra hívással, annak a hívások fogyasztási statisztikája lesz a magas.Láttam itt is és több más fórumon, hogy többen büszkén felrakják a 6 órás kijelzőidőt, bizonyítva, hogy milyen pöpec a telefonjuk.
Ha valaki nekiül, és közepes fényerőn, megállás nélkül, lemerülésig böngészik a telefonján, szerintem simán kihoz 8 órát is. De próbáljátok ki, hogy mondjuk a telefonáláson kívül csak napi fél órát használjátok a telefont (ahogy mondjuk az idősebb rokonaim). Ki fogja bírni a telefon 5-6 napig, de a kijelzőidő alig lesz 2-3 óra.
...és akkor ugyanarról a telefonról beszélünk, mégis mennyire más eredményt fog mutatni az akku statisztika.
Szóval szerintem semmi furcsa nincs ebben, pont erről szól a statisztika, hogy ránézve meg lehet mondani, hogy mire használod a telefont. Természetesen előfordulhat szoftveres hiba, az is kiugrik a statisztikában, de nem feltétlenül az a ludas.
Írtad, hogy az új rom óta jobban merül, ebben lehet a rom a hibás, de a kijelző-google szolgáltatások statisztikájának arányához szerintem semmi köze. -
lcee79
addikt
Hi!
Tegnapi kérdésemre senki nem mért még LTE sebességet?
Ha esetleg valaki...
Kíváncsi vagyok hogy a telefonnak ez lehet a maximuma?Köszi!
-
Sarge
csendes tag
Sziasztok! Frissitettem tegnap rendes gyári vodafonos z3c-met és azóta nem működik a wifim. Mi a teendő?
Üdv,
Gábor -
waccamár
senior tag
Vinném szervizbe a telót (hangszóró halk + bemattult kamera), Slim rom-ról gyári romra vissza akarom állítani. Az összefoglalóban szereplő Z3 compact D5803 - 23.4.A.1.232 Central Europe verzió kell nekem?
-
McAdam6
aktív tag
Ma kijött a 23.5.A.1.291 a "Customized Uk" (Expansysos) verzióra. (Megint van stamina.)
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Pistike1985 #20184 üzenetére
Igen, már akkor láttam a linkelt romot, Wajk még reagált is rá. Ha van megoldás maradnék a SLiMM-en, ha nincs, lehet áttérek.
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
Chris Kiki #20174 üzenetére
-
iscsu
tag
válasz
Williamgrant #20163 üzenetére
Köszi, ez eszembe sem jutott, hogy próbáljak másik modult...
-
BRIKLY
veterán
válasz
#31757056 #20180 üzenetére
Mint írtam, gőzöm nincs,hogy mit kellene írni. Első eset,hogy külföldről rendelt cuccal gond van.
Fogalmam nincs,hogy mit lehet kérni tőlük,amit várhatóan meg is adnak. 1 biztos,vissza ezt nem küldöm,hacsak nem Ők küldenek előre másikat. (bár most már akkor sem,mivel összetört,az meg nem feltétlen az ő hibájuk.)
A lényeg,hogy fenyegető stílus nem akarok,mert nincs értelme..
Ezt vettem amúgy. -
törölt tag
válasz
BRIKLY #20179 üzenetére
En mar mondtam, hogy segitek, ha megmondod pontosan mit szeretnel... Reklamalni, hogy adjak vissza a penzt, vagy kuldjenek ujat, vagy csereljek ki? Nem lehet ugy megirni, hogy azt sem tudjuk pontosan hogy mit szeretnel... Esetleg erdeklodni milyen lehetosegeid is vannak egyatalan?
Ird le a leheto legpontosabban mit szeretnel, szedd ossze a sztorit hogy eddig mi tortent, es hogy ezutan mi legyen. Megirom neked faszán. Hacsaknem valaki itt megeloz mert van ugy hogy nem nezek fel egy napig seDe en megigerem, amint ujra felnezek szepen leforditom neked, hacsaknem elottem mar valaki rendesen megcsinalja.
-
BRIKLY
veterán
válasz
BRIKLY #20123 üzenetére
Na, hurrá. Ma a nagy büdös semmitől,tokban összetört az érintőpanel.. szóval... lehet,hogy erőszakos vagyok,de tényleg nem akar senki segíteni megírni azt a reklamálást a hiba miatt? Hátha legalább egy részét visszakaphatnám ennek a szarnak. Utána meg még így sem tudom mi lesz vele.. lehet,hogy veszek egy 3000Ft-os telefont a Tesco-ban,aztán jóvan'...
-
marilllyo
veterán
válasz
Chris Kiki #20176 üzenetére
Jó hát tény, közel 40% az baromi sok. Mikor raktad fel a rom-ot? Nekem az első 1-2 nap szokott ilyen lenni ha friss rom-ot rakok fel. Míg mindent beszinkronizál stb. Aztán lenyugszik és lemegy olyan 10-15% körülire.
-
marilllyo
veterán
válasz
Szerintem ez egy örök "probléma" marad. Nekem gyárival is hasonló. A google szolgáltatások mindig ott figyel a top 3-ban. Már nem foglalkozom vele...
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Dobd csak fel a 3.1-et. Újabb kernelre épül, szóval ajánlott
Utána nézd meg mit mutat a Google szolgáltatások
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Chris Kiki #20170 üzenetére
Ha az akkumulátor menüben rápöttyintesz az ablak felső részén látható XX% maradt szöveges részen a képernyőre?
Amúgy korábbi javaslatok alapján szükséges APP-ok mentése Titanium Backup / egyéb hasonló módon, majd gyári visszaállítás, de mielőtt nekiugrassz ennek van már SliMM 3.1, javasolt annak a felrakása első kanyarban
-
Chris Kiki
senior tag
Urak, problémám van!
Mióta áttértem SLiMM-re (most 2.5 van fenn), nagyon merül az akku. A telefonom ami eddig elment akár 8-10 napot is, most napi 20%+ körül merül. Ezen kívül nem találom ezt a fajta akkuhasználat statisztikát sem. Hová van ez elrejtve?
Annyit kiderítettem az appokat egyenként végignézve, hogy a Google Play Services meglehetősen sok energiát elszív az akkuból, úgy 30% környékén. Mit lehetne ez ellen tenni? -
szbxvr
tag
Sziasztok!
SLiM 5.0 alatt másnál is jelentkezik a Color Controlnál a "restore" gombra kattintva a képernyő színeinek durva invertálódása? Van esetleg valami megoldás rá?
Előre is köszi! -
Wajk
addikt
válasz
sxxorp #20166 üzenetére
szinte biztos, hogy lehet nem hivatalos mivel volt a Preview ami szépen elmuzsikált. Csak az a kérdés, hogy mondjuk a Sony kiadja-e a Concept ROM forrását. Ha igen, akkor elég stabil ROMokat is kaphatunk majd. Ha nem, akkor pedig hasonló ROMok várhatóak mint a kezdeti CM ROMok.... kb. Szerintem.
Véleményem szerint így soha nem lesz olyan stabil 7-esünk mint amit még vagy már a 6.0.1-es ROMok.
-
lcee79
addikt
Hi!
Ha már ma úgyis ennyit itt vagyok, megkérdezem, hogy a telefonnak mennyi LTE hálózaton a feltöltési/letöltési sebessége? (a max, amit ténylegesen tud? nem az elméleti érdekel
)
Teszteltem, és nem volt valami túl gyors szerintem (kollégám Galaxy A5-e sokkal többet mutatott... tavalyi modell..)
a max amit mértem (speedtest-el)
le: 47,4Mbit/sec /fel: 26,88Mbit/secEz gondolom nem számít olyan jónak (amúgy ezt kaposváron T-mobile LTE hálózatán mértem, 4-5-ös térerővel, de 2-esen is ennyi volt
)
-
G@be22
tag
Uraim, valakinek Szeged környékén nincs ehhez a Z3C tárgyhoz valamilyen fólia előre hátra?
-
Lacka89
aktív tag
válasz
Williamgrant #20161 üzenetére
Tudom lattam es mint irtam par hsz-el feljebb mar tegnap le is szedtem Arni hsz-e alapjan csak tegnap nem talaltam ezert kerdeztem.Koszonom
-
Williamgrant
nagyúr
-
iscsu
tag
Urak,
nagyon régen akartam már kérdezni: más használja / működik nála a kimenő hívás felvételekor rezgetés? A ROM-ban nem találtam, a GravityBox-ban benne van, de nagyon nem akar működni. (SLiMM 1.2-3.0-ig vagy 3-4 verzión keresztül).
-
Lacka89
aktív tag
válasz
Williamgrant #20156 üzenetére
Igyvan az en keszulekemben volt a hiba. A flashtool leszedi, de mint irtam a telefpn belso memoriajara akartam letolteni igaz ezt igy nem irtam le.otthon laptopon nem is okozott volna problemat, de forgalom korlatos a netem igy bent a munkaban akartam letolteni a telefonra. Mivel fel12ig dolgoztam igy megvolt ra az ido. Koszonom a segitseget!
Ui.: nem talaltam xda-n valszeg nem voltam eleg reszletes...
-
fclub
tag
válasz
kriszkoczi #20152 üzenetére
Nekem is SWR12-m van, nekem a 6.0.1 frissítése után is egymásra találtak a telefonnal.
Viszont én még előtte, telefoncsere miatt jártam így. Mint kiderült, nem elég a karkötőnél a factory reset, hanem unpair-t is csinálni kell.
Nekem akkor ezt a tanácsot adták: [link]
Ez bejött, azóta működik.Hagy kérdezzem meg, milyen idős a telefonod? A kijelző elválás miatt kérdezem, rettegek, hogy nálam is elérkezik egyszer az a nap... Az enyém még csak fél éves.
-
Wajk
addikt
válasz
#35202114 #20154 üzenetére
egy kis plusz infó:
ha minden igaz, azért nem egészen ők a hunyók, nem véletlenül volt N preview, de új helyzet állt be:
Sony cant release N for z3. Google/Qualcomm removed msm8974 support from aosp N kernel. Sony would have to revert these commits which is the legal issues that the concept Dec was talking my about on g+ -
lcee79
addikt
-
kriszkoczi
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos az én z3 compact-omat is elérte a betegsége, amit már itt több hozzászólónál olvastam. A kijelző jobb felső sarka elég csúnyán pixeles lett a kijelző felső része elvált, majd egy idő után a kijelző bal alsó sarka teljesen kifehéredett. A kamera lencséje is lemattult, így elég homályos képek készültek vele. Szerencsére még megvolt a 2 éves garanciám a vodafone-nál és két hét alatt meg is javították.
A javítás nagyon jól sikerült, mindent kicseréltek, szerintem még az USB bemenet takaró gumiját is, mert most alig tudom kinyitni.
A javítás alatt lefrissítették a legújabb 6.0.1 androidra. Ezzel nem is lett volna problémám, viszont a Smartband 2 (SWR12) okos karkötőm már nem működik vele (az 5.1.1 verzió alatt semmi probléma nem volt). Próbáltam az okos karkötőt "újraindítani" (10 mp-ig kell a gombot nyomni rajta), de így sem ismeri fel a telefon. Ezt a google play-en is kifogásolták a karkötővel kapcsolatban.Valaki tud valamilyen megoldást erre a problémára?
Ma reggel a telefon felajánlott egy újabb szoftver frissítést, de nem látom, hogy milyen verziószám. Valaki találkozott már ezzel, megéri frissíteni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
-
G@be22
tag
válasz
sanyi0627 #20144 üzenetére
Egyszer érintő panel hiba, cserélté új készülékre, fél évvel később kijelző felvált, újabb 3 hónap múlva kijelző felválás ismét, és most megint 4xre is javították
Legszivesebben szétzuznám ezt az ipari hulladékot. Száradjon le a kezem ha még egyszer Sony terméket veszek.
-
Lacka89
aktív tag
Hogy tudom a telefonra lwtoltwni az offical MM-et? Otthon 30gb os mobilnetem van nem szivesen szivnam azt. Szervizbe gyarival akarom bevinni.. Otlet?
-
G@be22
tag
Nagy örömömre ma visszakaptam 4xre is javítva ezt a zsák szart
Remélem még gari lejárta előtt ismét beszarik
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok, most frissítettem a vodafone-os telefonomra. Ezzel most át tudom tenni a real racing 3-at a memóriakártyára vagy nem?
-
arti1121
senior tag
valaki próbálta már slimmen a cyberian III kamera módot??
-
Pistike1985
aktív tag
Nem sikerült a képeket beilleszteni. A lényeg : 5óra kijelző idő maxon és autómatán és még van 29%. Az jó?
-
BRIKLY
veterán
válasz
Williamgrant #20113 üzenetére
Williamgrant,és (#20117) Cayman, köszi mindkettőtöknek!
Az az igazság,hogy azt sem tudom,magyarul mit lenne jó írni,mit lehet tőlük kérni ilyenkor..
Annyi biztos,hogy azt szeretném elkerülni,hogy vissza kelljen küldeni,aztán küldenek másikat. Nem kérek még heteket az X10 mini Pro-ból -
törölt tag
Kozben volt idom leulni a gep ele es utana turni kicsit google-ban, a samsungokkal tnyleg ilyen 16 megakat mernek, de hoppa, valaki az XDA-n sandisk extreme pro 64-el 36MB/s-t mert irasra
az a baj, hogy ebbol a tipusbol a 128 gigas arany arban van...
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #20119 üzenetére
Csak 16?? Azert ettol azt hittem tobbet tudnak
Igen tudom, a fenykepzomben sandisk extreme hd-k vannak, 40 MB/sec-el porkoli a gep a kartyaimat, de ha beletennek extreme pro-kat ezek helyett akkor ez az ertek pikk-pakk felmenne 70 fole is... Ezert is gondoltam, hogy valamivel tobbet tudnak ettol a Sony-k de akkor ugy tunik emiatt nem kell aggodnom sokat, vehetem az olcsobb kartyatKoszi megegyszer, neked is arti1121
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #20116 üzenetére
Köszönöm szépen. Akkor lehet hogy elég lenne a sima evo változat is a maga 48 mbyte/sec sebessegevel?
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Sziasztok. Próbált már valaki bármilyen Sony Z termékben Samsung evo plus 128 gigás sd kártyát? Én Z3 tablet compact-ba szánom de ha esetleg Z3 compact-ba ment már akkor gondolom a tabletbem sem lenne gond. Valakinek tapasztalata ezzel a fajta kártyával van esetleg?
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
kisember07 #20108 üzenetére
Mentsd az adataid és csinálj egy gyári beállítások visszaállítását.
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
BRIKLY #20103 üzenetére
Hello,
The Z3C digitizer is fault, see the attached picture, I recorded the Touch Screen service test. On the black area, the touch function isn't works.
Cheers,
XY
----------------------
Az én angolom is max arra jó hogy ne egyenek meg külföldön, de ez kiindulásnak jó. Azt nem tudom hogy mit akarsz a dologból kihozni, így még bővítsd fel az igényeddel. -
AtHoS
nagyúr
válasz
koxkids #20109 üzenetére
Én a FULL ROM-ot preferálom, de 2.2-ről elegendő az OTA verzió is.
TWRP-ben bemégy az Install részre, ott kitallózod a korábban belső vagy külső SD-re mentett ROM-ot, majd elindítod a telepítést. Ha végzett a telepítéssel, akkor ugyanitt törölhető a cache (én törölni szoktam), majd mehet a reboot, hogy pakolgassa felfelé a cuccait.
-
Lacka89
aktív tag
Üdv. Ma ismet felvalt a kijelzom igaz most a jobb felso sarka.... Ugyh belepek ujra a klubba. Viszem a cordonba ugyis recseg a felso hangszoro es elvalt a gumi az usbnel...
-
Ha felakarom tenni a Slimm3.0-t a 2.2-re, érdemes inkább a full romot letölteni?
Továbbá TWRP-ben miket kell csinálni?Wipe, stb..
Köszi!
-
kisember07
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hozzátok. Találkozott már valaki olyannal, hogy csak többszöri gombnyomásra kapcsol be a kijelző? Valamint teljesen véletlenszerűen volt már, hogy kikapcsolt de bekapcsolt kijelzőnél is előfordult, hogy elkezdett rezegni a telefon. Semmi értesítés, hívás vagy valami. Csak rezgett pár másodpercig.
Mi okozhatja ezeket a problémákat? :/
Modósítatlan T-Mobile 6.0.1 van rajta se root, se semmi.
Előre is köszönöm a segítségetek! -
Mircinko
senior tag
válasz
Pistike1985 #20094 üzenetére
Hello, jelenleg nincs és nagyon nem is tervezek, csak beköszöntem mert 1 év z1 c-re váltás után ismét z3 c-al csapatom a mindennapokat
.
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok. Eddig tartott az öröm az új kijelzővel... Nem is mondok semmit, itt a kép.
Ennyi,ahol tiszta fekete,ott semmit nem érzékel. néha néha egy picikét talán.
Írni kellene az eladójának,de angol tudás nélkül inkább fordítóval kihagyom.
Megkérhetek innen valakit,aki tud angolul,hogy segítsen?Köszi előre is!
-
gyerecske
senior tag
Azt hogyan lehet beállítani, hogy a dupla koppintás után egyből a feloldási minta jöjjön fel?
Ne kelljen még egy csúsztatás. SLiM 5.0 van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest