- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
válasz
Quasi_modo #20995 üzenetére
Szerencsére még garanciás
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Szirtimorc #20971 üzenetére
Pont akkor vettem én is.
-
Armahun
addikt
válasz
koxkids #20992 üzenetére
A képernyő fedvényt a beállítások, alkalmazások, megjelenítés más alkalmazás menüpont alatt találod.
A fejlesztői lehetőségek ugyan ott mint máshol, a bulid számot kell nyomkodni és meg fog jelenni a beállítások között.
Nem használsz lux-ot véletlenül? Sokszor elég bekapcsolni benne az alvást más alkalmazás telepítése közben.
-
Slimm-ben hol találom a fejlesztői lehetőségeket?
A képernyőfedvényes dolog miatt kell..Köszi
-
Mr.C
őstag
válasz
Williamgrant #20986 üzenetére
én is ettől féltem
-
demars
addikt
válasz
Szirtimorc #20987 üzenetére
Az szerintem is irreálisan magas ajánlat. Próbálkozz más gsm szervizben! Vagy amit korábban irt Williamgrant, rendelj ebayről lcd -t és cseréld ki. Így jössz ki a legolcsóbban.
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Williamgrant #20985 üzenetére
Igen, igazából még el is fogadtam volna, csak a 93 ezret nem értem. Semmi más baja a telefonnak, egérrel szépen le tudtam mindent menteni róla.
-
-
válasz
Szirtimorc #20982 üzenetére
"Azt persze már más kérdés, hogy ha garanciálisan kicserélik az üveget mert fölvált, akkor miért nem mindegy, hogy repedt vagy nem,"
Most erre mit mondjak? Nem mindegy nekik... Ugyanúgy mint a cipőboltokban és élelmiszeripari cégeknél, a multik szolgáltató cégeinél is vannak próbavásárlások, tesztek stb. Nem fogja a zsíros szerződését kockáztatni egy "elégedett" ügyfélért.
"Ráadásul a felválás és a repedés valószínűleg összefügg."
Valószínűleg nem, legalábbis ha a sorrend az volt amit írtál. Ha a felválás észlelésekor leteszed és hívsz egy garancia futárt, most lenne egy javított garanciális telefonod.Ettől függetlenül a Cordon cseppet sincs a szívem csücskében, tetű módon intézi az ügyei egy részét. Azonban józan ésszel szembe menő dolgot elvárni tőlük nem érdemes.
-
Mr.C
őstag
Üdv!
2 napja jött fel egy olyan, hogy gépelés közben a "h" és a "b" betűt nem lehet begépelni. Gondoltam valamit elkúrt a Sony a billentyűzettel mert előtte volt vmi karbantartási frissítés telepítve, azóta nem jó. Le is cseréltem a gyári klaviatúrát, de a hiba fennáll. Service menüben a következőt tapasztaltam, jelzem, alulról fölfele "satíroztam" az ujjammal, vízszintesen. Eredmény:Szép mi?
Kérdés, hogy tapasztalt itt valaki ilyet? Mert most két lehetőség van,
1. receiver halt meg
2. rom hiba és egy downgrade vagy újrahúzás megoldhatja...
Utóbbival csak az a probléma, hogy az Xperia Companion nem megy fel win7-es gépre valamiért (SetDefaultDllDirectories nem található hibát dob), de ezt majd mindjárt megoldom.
Barátnőmé a készülék -
Szirtimorc
senior tag
válasz
Szirtimorc #20982 üzenetére
elégetett=elégedett
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Williamgrant #20978 üzenetére
Persze, ezt még meg is értettem volna, de az a majd' 93 ezres ajánlat mellbe vágott. Azt persze már más kérdés, hogy ha garanciálisan kicserélik az üveget mert fölvált, akkor miért nem mindegy, hogy repedt vagy nem, és lenne egy elégetett ügyfél, aki megint Sonyt vesz. Ráadásul a felválás és a repedés valószínűleg összefügg.
Arra is kíváncsi leszek, hogy az emailjuk szerint a bevizsgáláshoz szétszedték a készüléket, azt hogy fogják összerakni eredeti állapotára (szétszedve őszerintük nem adható ki)... -
válasz
Dr. 444Hertz #20980 üzenetére
Amúgy 10k körül simán lehet venni LCD-t és egy kis kézügyességgel otthon össze lehet szerelni. Persze ésszel!
-
válasz
Williamgrant #20979 üzenetére
Igaz...
-
válasz
Dr. 444Hertz #20977 üzenetére
35-ért komplett Z3C telefont lehet venni, nem hogy kijelzőt.
-
válasz
Szirtimorc #20976 üzenetére
Azt akartam mondani, hogy egyik gyártó sem cserél repedt kijelzőt garanciálisként. Tökmindegy hogy előtte vált-e fel, mint hogy összetört.
-
válasz
Szirtimorc #20976 üzenetére
Ha vigasztal, 30-35-ért is tudsz kijelzőt cseréltetni, ha nem ragaszkodsz a Cordonhoz - ami persze csak akkor jöhet szóba, ha a garancia már nem él, nem játszik...
(Ha pedig neten veszel előlapot, akár olcsóbban is megúszhatod a dolgot.) -
Szirtimorc
senior tag
válasz
Williamgrant #20974 üzenetére
Ezzel nem tudom, mit akartál mondani
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Viktor77 #20972 üzenetére
Természetesen a Cordon-ba vittem be. Persze az vitatható, hgy a ilyen esetben berepedezésre él-e a garancia, de felválás viszont biztosan az, és ilyenkor úgy is cserélni szokták az üveget,ezért akadtam ki eléggé. Ráadásul a felvevőpultnál is már szóba került, hogy nem csinálják meg ingyen, de ott olyan max 40.000 Ft-ról volt szó. Duzzogva, de azt még kifizettem volna. A felválás egyébkén elért a jobb felső sarokig, a hosszabbik oldalon, meg a telefon közepéig.
-
válasz
Viktor77 #20972 üzenetére
Olvass a sorok mögött...
"Fölvált a kijelzőm bal felső sarka. Kis idő múlva össze-vissza repedések jelentek meg a kijelzőn, egyébként a telefon garanciális."
Tehát felvált a sarka, majd kis idő múlva csíkosra tört az egész, de amúgy garos.A 92k ajánlat kicsit sánta azért, max ha nincs nekik LCD-jük gyártói vonalon és ezzel akarják "elzavarni" az ügyfeleket.
-
ottesz
aktív tag
Nektek is csinál olyat a 6-os óta hogy nézem a facebookot és amikor ki akarok lépni,akkor belép egy csomó más dologba és csak nyomkodom a bezárás gombot...
-
Viktor77
titán
válasz
Szirtimorc #20971 üzenetére
A felválás gyári hiba, hol kaptál te 92K-s javítási ajánlatot?
-
unravel
őstag
kinek van statisztikája a felvált kijelzősök milyen tokot és/vagy fóliát használtak? és hányszor ejtették a készüléket?
szerk: múlthéten én megint elejtettem kétszer sajna. túlélte.
-
-
VMatteo
őstag
válasz
Szirtimorc #20959 üzenetére
ittvagyok, ne féljetek!
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Szirtimorc #20959 üzenetére
Sajnálom!
Mennyi idős a telefon pontosan?
-
Szirtimorc
senior tag
Fölvált a kijelzőm bal felső sarka. Kis idő múlva össze-vissza repedések jelentek meg a kijelzőn, egyébként a telefon garanciális. Kaptam egy 92.664 Ft-os javítási ajánlatot...
Sony-t többet soha
-
B.F.G.
senior tag
Hello,
Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e valami alternatívát, a wake lock detector helyett root nélkül, mert azt írja, hogy KitKattől már root kell hozzá.... :-(
Mert mint látjátok, valami túl sokáig tartja ébren a telót és ezért kicsit több mint egy nap az akuidő...
Telepítettem pár progit, az utóbbi időben, de használom őket és jó lenne ha nem kéne egyesével le szedegetni és valami ap kiszúrná, hogy melyik app a hunyó?
Gyári T-mobilos-s Z3C-év van, root nélkül, 6.0.1 -es Droiddal
Bulidszám: 23.5.A.1.291
Köszönöm előre is a segítséget.
-
-
szbxvr
tag
válasz
Dr. 444Hertz #20953 üzenetére
Marha csúnya ha lekopik
-
-
szbxvr
tag
válasz
rootmin #20946 üzenetére
Én zsebben hordom tok nélkül, a használattól a gyárilag mattabb szürke keret már elég rendesen ki van fényesedve, illetve a hangerő és a bekapcsoló gomb felülete nagyon kopik és látszik a műanyag színe sajnos.
Kicsit hímes tojás a telefon de ez van.Most láttam utólag hogy Williamgrant kérdésére válaszoltál
Azért leírtam a tapasztalataim ha nem gond. -
-
-
waccamár
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #20947 üzenetére
Ki volt rakva az új X széria szóróanyaga a cordonban, ott is kispóroltak egy alapos review-t, ugyanis a X telónál az volt írva, hogy "kevesebb, mint egy perc alatt felvétel módba áll"
Fura, hogy egy ilyen cégnél több tízezer példányban kinyomtatják ezeket úgy, hogy a fő termékelőnynél lehagyják azt, hogy "másod"
-
-
rootmin
tag
válasz
Williamgrant #20928 üzenetére
Ez jól hangzik,köszi.
Sajnos bő 1 év alatt eléggé elkopott a fekete keret a tok alatti surlodastól. Bár csak mikro karcokrol van szó, engem eléggé zavart. A szürke opál rész tartósabb,az újszerű maradt.
A kérdésem, hogy ezek a műanyag részek mennyire ellenállóak a zsebben hordással szemben?
Nem tartom kizártnak,hogy úgy szebb tud maradni...(Még évekig nem szeretnék megválni a Z3Ctől)
-
waccamár
senior tag
válasz
waccamár #20682 üzenetére
Na visszakaptam a telót a Cordon-tól, megosztom az előző hsz-emre reagálva az eredményt.
Röviden: Hangszóró halk volt, a kamera lencse bevonata levált. Beadtam, pár nap múlva mehettem is érte. A hangszórót elvileg szoftverfrissítéssel megoldották, a kamera bevonatával sony utasítására nem kezdenek semmit.
Ez nekem nem tetszett, azonnal hívtam ezügyben a Sony-t. Itt már hallottam, hogy a hangszóró ugyan úgy halk.
Esetszámot kértem, visszaadtam a telót, 09.20.
Tegnap mehettem a telefonért.
Kijelző csere, előlap és hátlap új, és szerintem az akksi is (ki tudom deríteni valahogy?)
Szóval a hangszóró rendesen működik most, és a kamera is jobb minőségű képeket csinál, úgyhogy elégedett vagyok a végeredménnyel.
Ez alapján másnak is bátran ajánlom, hogy ha nem elégedett a javítással, akkor ezt jelentse a Sony-nak, mert úgy néz ki ez kellett ahhoz, hogy tényleges javítás történjen.
-
rootmin
tag
Gyorskérdés: Nincs ma nálam az átvételi papír, de elkészült a Z3C. Adták már ki valakinek anélkül (személyivel pl) a telefont a Cordonnál?
(tőlük is kérdezném, ha felvennék
)
-
-
AtiSnatch
aktív tag
-
demars
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #20936 üzenetére
Előlapi kamerának nincs kihagyva a helye. Először furcálottam, de kb egyszer használtam, így nem érdekel!
-
-
vicze
félisten
Erősen szubjektív Z3c vs. Xc összehasonlítás, mivel sok kérdés nem érkezett, így ami volt arra próbáltam válaszolni.
-
-
demars
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #20934 üzenetére
Én csak az elsőre gondoltam, hátul ugye a kamerán kívül a villanónál is ki van vágva.
-
-
demars
addikt
válasz
tomasekbobo #20931 üzenetére
+1 Nilkin re
Amúgy három kivágás van rajta, a két hangszóróén kívül a közelség érzékelő is ki van hagyva. -
válasz
tomasekbobo #20931 üzenetére
Nekem is van ilyen tokom, de a power gomb kivágásnál sorjás a műanyag és a gumi egy idő után elválik a műanyag részektől.
ebay, nillkin glass Z3 compact. -
tomasekbobo
csendes tag
Üdv!
Egy [ilyen] tokkal használom a telefonom. Tetszik, mert csak a mágneses töltő része van "kint" és jó fogást biztosít a telefonon, amellett, hogy védi is az esésektől. Viszont körbe a széleinél felgyűri az üvegfóliákat.Eddig csak pár száz forintos üvegekkel próbálkoztam, most beruháznék egy drágábbra is, ha tudtok valami olyat linkelni, ami a lehető legnagyobb felületen lefedi a kijelzőt. Valami hasonló méretű érdekelne, mint ami a gyári fólia volt. Azon csak a két hangszórónak volt kivágása, ha jól emlékszem. -
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #20910 üzenetére
Hmm.. Erre nem is gondoltam. Érthető.
-
-
-
Armahun
addikt
Urak, slimm frissítésnél mehet egy menetben az xposed telepítése, vagy a kettő között kell az indítás?
-
Bogya75
tag
Köszi a válaszokat! És Nillkinből melyik fajta az amelyik nem fényes?
-
McBJani
tag
válasz
Williamgrant #20876 üzenetére
Sajnos erre nem gondoltam.
Majd kíváncsiságból lehet szétszedem, megnézem és újraragasztom.
Sztem nem ragasztó, hanem a "feszegetések" nyoma.
Remélem ebből tanult legalább az, aki olvassa a fórumot
Hol tudok venni 10K körül LCD + digitizert? -
-
Bogya75
tag
Sziasztok!
Szerintetek a NUGLAS vagy a NILLKIN kijelzővédő üveg a jobb? NILLKINEm még nem volt. A feleségemmel mind a ketten NUGLASt használun,de leesett a telója és a üvegnek annyi. A teló meguszta! -
rootmin
tag
válasz
Williamgrant #20908 üzenetére
Most, ha rendberakva visszakapom, lehet én is beújítok egy ilyet. Régebben is terveztem, aztán megmaradt a case-mate tokban, amivel vettem.
Mennyire van lekerekítve a széle, illetve mennyire masszív a ragasztása? Azért kérdem, mert láthatóan ennek azért egy fóliánál komolyabb vastagsága van, tehát felmerült bennem, hogy egy gyors zsebre vágásnál leválhat, ha az "éle" megkapaszkodik a szövetben (gagyi üveggel jártam így korábban).
-
Milo629
aktív tag
Üdv. SLiMM 3.6-on másnál is összeomlik az Exchange? Próbáltam az Email_Exchange_flashable.zip-pel és az egész SLiMM_Removed_Apps_flashable.zip-et is visszatölteni de állandóan összeomlik, próbáltam Factory Reset-et recovery-ből és a beállításokból is de hiába.
-
-
gurabli
őstag
válasz
Williamgrant #20909 üzenetére
Köszönöm! Akkor leadom a Vodafone-nál a jövő héten, mivel nem pesti vagyok, a Vodafone kényelmesebb lesz.
Nem tudom már hol olvastam, inkább csak az rémlik, hogy a Z1 esetén két év után már aránylag kis hiba esetén is adtak helyette egy Z3C-t, valamint sokan itt a fórumon is új Z3C-ét kaptak, nem bajlódtak a javítással (bár gondolom ott komolyabb gond lehetett, pl. alaplap, kijelző, stb). Nem bánnám, ha megdobnának egy Z5C-velNa, nem ez a cél, nagyon szeretem ezt a Z3C-ét, meg is tartom szerintem egy jó darabig.
A Conrad úgy bontja meg és rakja össze a készüléket, hogy megmarad a vízállósága, stb?
-
-
válasz
gurabli #20906 üzenetére
Javítható, ha garanciális akkor Cordonba vele. Felesleges félned hogy szétbarmolják, mert bárkihez viszed ez a lehetőség fennáll. Bemondhatod, vagy cserélik, vagy nem. Nem fogsz rezgőmotor és esetleg akku miatt új telefont kapni valószínűleg, linkeld be hol olvastad hogy erre számíthatsz.
Miért akarsz akkut cserélni ha jó? Ha meg nem jó, akkor próbáld cseréltetni garban. -
válasz
Dr. 444Hertz #20907 üzenetére
Balolo kiváló minőségű hátlapot gyárt, Z3C esetén a masszív körbefutó műanyag szalag miatt szerintem nincs is túl sok értelme - általános használat mellett - tokot venni. Nillkin 9H+ védőüveg előre, Balolo fa hátlap hátulra és ennyi. Egyébként volt egy cseh srác, aki maga készített kézműves technikával bambusz hátlapot. Kicsit vastagabb volt mint a balolo-s, de nagyon szép munka volt az is. Sajnos már csak elvétve lehet találni hasonló mestereket. Ha rákeres még kupon kódot is fog találni - akár tőlem is.
-
Gery9112
őstag
válasz
garaboncias2 #20902 üzenetére
Köszi a választ
hát ez igazán megnyugtató, remélem nem a karácsonyfa alá kell majd tennem a telefont, hanem előbb végeznek vele.
-
GaborGh
őstag
Sziasztok!
Fa, bambusz hátlapi tokot honnan tudnék rendelni újat, ha esetleg használ valaki, legyen kedves küldeni egy linket, köszönöm.
-
garaboncias2
csendes tag
válasz
Gery9112 #20894 üzenetére
Sajnos ugyanabban a cipőben járunk. Egyszer már eljátszottuk a kijelzőcserét a Cordonnal, akkor kb 46 nap volt beadástól számítva. Most még "csak" 30 napnál tartok de most sem erősségük a kommunikáció.
Akkor azt mondtak hogy 30 munkanapra (!) vállalják, az a maximum, és legutobb mivel nem tudták ezt teljesíteni adtak egy ujat és ujrakezdodott a garancia. Most is emiatt adtam be hozzajuk mert van még 1 év garanciám. És valahogy az új széria nem vonzott be. -
sir0cco
tag
válasz
Quasi_modo #20898 üzenetére
Na erre kíváncsi vagyok, mivel kérdezték javítás előtt, hogy milyen függő.
Bár azt hiszem független lesz a kapott telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Tesla topik
- Yettel topik
- EA Sports WRC '23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest