- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
keratom
tag
Üdv. a T. hozzáértő közönségnek!
Csúnya dolog történt velem sajnos a múlt héten.
Külföldön sikeresen pofára ejtettem hőn szeretett telómat, ebből kifolyólag a kijelző ripityára tört.
Keine pánik, a szállásunktól nem messze volt egy GSM üzlet, javítással is foglalkoztak, nem túl sok pénzért reggelről délutánra vállalták a cserét, hát belementem a dologba.Lehet, hogy hiba volt.
Mikor visszamentünk érte, visszakaptam a telefont, minden működött, ahogy kell, a képernyőn a színek kicsit sápadtabbnak tűntek, de gondoltam majd később beállítom, minden szuperfasza!
Milyen jó, hogy meg tudták ilyen hamar csinálni, mert este már álltunk is tovább.És most jön az "Igen ám, de"
Igen ám, de a képernyő színeit akárhogy állítom a beállítások/megjelenítés/fehéregyensúly menüpont alatt, sehogyan sem akaródzik normálisra, vagyis olyan "SONYkékes" színűre állítódni, mindig sápadtak a színek.
Létezik valami egyéb állítási mód a képernyő színeinek a hangolására, vagy csak annyi, amennyit ott a beállítások menüpontban található?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged