- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
-
LOGOUT
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudikoff.
csendes tag
válasz
waccamár #11107 üzenetére
Ha egy ujjal simizem nekem is csak 1..3 egész számot ugrik. (A tizedesjegyekkel nem kell foglalkozni.) De kétkézzel, és két hüvelykujjal határozottan megnyomva középen kb felső és alsó harmad, na ekkor már ugrok huszat is, de egy-két másodperc alatt vissza is megy, de elengedésnél ugyanez negativ irányba. Bár tényleg jó lenne tudni, pontosan hogyan kellene ezt csinálni, milyen értékeket kellene látni, és mennyi idő a visszaállás...
Tárcsázóba:
*#*#service#*#* a betűkhöz tartozó számot kell beirni, csak én képtelen vagyok a számokat megjegyezni, illetve van egy olyan sejtésem, hogy nem véletlenül jön ki a "service" szó, de lehet ebben is csak sz Illuminátus keze van... 😃
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest