Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Sziasztok.
A telekomnál vásàrolt z2ök függetlenek?
PS5
-
Deck
titán
Töltő dokk ebayen 1400ft ingyen postával. Van ilyen valakinek? Jók ezek?
PS5
-
Deck
titán
Jól látom, hogy nincs alap fólia a telòn?
Rendeltem nanoshinet
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Kiemelt hozzászólás amúgy meg nagyon nem naprakész
PS5
-
Deck
titán
válasz integrated #7924 üzenetére
Nekem sincs meg. Előre rootoltat csinálom. Ha már más megoldás nincs.
PS5
-
Deck
titán
válasz integrated #7926 üzenetére
Root LB
1. 314.-es rom felrak
2. Kiemelt alapján rootoljuk
3. 167. Rootolása és telepítése [link]3. menüponthoz tudok adni saját ce1-es flashelhető zipet (vagy megcsinálhatjátok ti is a leírás alapján) illetve csináltam egy flashelhető ftf-et amiben csak az van benne amit felkell rakni utána.
Ennyi az egész
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Ne halgass w333-ra. Amit csinál lassan már szánalmas. Akkora Sony hater lett és Samsung párti. Olvass utána nem ok nélkül kap valami ip58at. Előfordulhat beázás de inkább az user miatt. Forúmon meg mindenki úgy meséli el ahogy akarja. Z2je sincs nem is tudom mit keres itt
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Vannak hibás példányok mindenből. De nem kap valami ip58at csak dísznek. Szánalmas meg mert a sonyt szidod folyton és azt mondtad nem vízálló. Meg azt állítod a többségnek már beázott.. Eladtak xx százezret vagy milliót de azt állítod beázott a többségnek...
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
válasz feelurself #7968 üzenetére
Z2
Akksi idő nagyon jó. Nézz csak független tesztet Kamera is remek. Ne félj ezektől
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Na ja sokkal többe kerül és a z2-höz jár egy zajszűrős 15k-s füles is
Idevágó cikk: http://napidroid.hu/sony-xperia-z2-vs-z3-megeri-a-valtas
Én örülök, hogy van Z3 mivel levitte a Z2 árát is szinte ugyanaz, designbe meg a Z2 jobban tetszik!
Ami jönni fog majd Z4 meg QHD kijelző miatt nem érdekel, így nem cserélek egy jó ideig biztos. Z-m is 1,5 évig volt.[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Kiemelt hozzászólás frissítve
PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz SüdiLaller #8009 üzenetére
Sajnálom ami történt. El kell felejteni a vízállóságot amíg nincs garancia rá.
PS5
-
Deck
titán
T-s biztosítás is szart sem ér cserébe sokat elfizetsz. Venni kell krusell sealabox ip57-es tokot. Volt olyanom és az tényleg nagyon jó! 6-8k körül vannak az áraik.
A Sony telefonok főleg így felső kategóriában nagyon jók. De a vízállóságot el kell felejteni.
Garanciát nem is vállalják rá.PS5
-
Deck
titán
válasz kimista #8024 üzenetére
Le van írva benne. Volt jó pár pár napos Z2 is a fórumról ami beázott. És NINCS RÁ GARANCIA ha beázik. De persze ha te inkább a reklámnak hiszel akkor csak nyugodtan. Mivel mindenki eltudja dönteni. De ha beázik vehetsz újat
Engem nem is nagyon érdekel a vízállóság. Akkor is ilyet vettem volna ha nem az.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
válasz SüdiLaller #8026 üzenetére
Én elhiszem, hogy ezért is vetted meg, hogy szomorú. De sajnos nem vállalnak rá garanciát csak így hirdetik. Olyan mintha nem is lenne míg garanciát nem vállalnak rá.
PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
A Z családból csak a Z2, Z3C, Z1C, független náluk.
PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz SzőkeKapitán #8122 üzenetére
Mindenképp vegyél! Én pár nap alatt véletlen megkarcoltam igaz csak mikrokarc és csak úgy látszik ha tudod, hogy ott van és keresed a fénynél de akkor is. Pedig hidd el úgy vigyáztam rá mint a hímes tojásra.
Nillkin Amazing H+ üvegfóliát ajánlom. Keress rá szerintem a legjobb. Ilyet vettem én is. 5k volt csak. Kijelzőt nem rontja, nem is érzed, hogy ott van, könnyű felrakni és nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Proxmox VE
- Egérpad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest