Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
LOGOUT
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dedehu
aktív tag
Végig a kiemelt szerint mentem az egyetlen különbség az volt, hogy a romhoz egyáltalán nem nyúltam hozzá, csak ammennyire szükséges: byeselinux, sgp62. Minden felment szépen és amikor feláll a telefon a play szolgáltatások meg valami com.android.gapps kisebb-nagyobb szünetekkel folyamatosan fczik.
Ma már nincs türelmem szenvedni vele, majd vlamikor később szenvedek vele addig meg kibírom eDdig se játszottam csak idegesít, hogy nem érem el amit el kéne érnem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest