- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafy12
aktív tag
válasz
peterson1190 #10934 üzenetére
De min megy a zene? tükrözésen? Mert az nálam is lassú és szaggat! Ezért kell a DLNA.....ami ugye nem műxik, ha a tükrözés indul akkor ugyanaz van a képernyőn ami a telefon kijelzőjén, ha a DLNA, akkor a tv-n egy média lejátszó indul el és nem ugyanaz van a 2 eszköz képernyőjén. Egyébként a tükrözés független a hálózattól, ekkor a telefon közvetlenül csatlakozik a tv-hez. Ezt onnan tudom, hogy kikapcsoltam a routert és működött tovább. A DLNA úgy tudom hálózat függő.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest