Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Vazze ezen a videón könnyesre röhögtem magam.
------------------------
Más: Visszatért a SONY az életbe. Komolyan elgondolkodtam ezen a telefonon. Ez egy fasza cucc. És SONY. Úgy túnik tanultak a pofonból, amit az élettől kaptak....
Hozzátévve, hogy a SONY mobiltelefóniában soha nem volt jó. Az Ericsson jó hatással volt rájuk.
Reméljük minél több ilyen telefont hoznak ki.
Nem a SONY a szívem csücske, de ezek után drukkolok nekik.
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
-
hallador
addikt
válasz IkszIpszilon #623 üzenetére
Nem cserélhető.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
válasz California1 #663 üzenetére
-
hallador
addikt
Sziasztok,
Én is vásároltam egy ilyen független készüléket, Én komolyan bíráltam a SONY-t. De ez a készülék JÓ. AZ SE Xperia Pro készülékem is nagyon jó volt. De már egyszerűen kevés volt doksi olvasáshoz.
Ezért beszereztem ezt a Telefont. Nagyon jól lehet olvasni rajta:
Alapvető tapasztalataim:
- mocskosul gyors.
- Semmit nem érzékeltem abból, amit sokan kifogásoltak az az LCD kijelző hátrányaiból.
- A hangminősége JÓ.
- A Készülék gyorsan reagál mindenre. Amit az Xperia Pro 3 - 4 másodperc alatt csinált meg, azt ez a készülék 1 másodperc tört része alatt teljesíti. (Képek betöltése, doksik megnyitása, weboldalak betöltése)
- kézre esik, jó rajta fépelni, még álló helyzetben is.
- A Wi-Fi semmivel nem gyengébb, mint az Xperia Pro-n.A hátlapja egy picit benyomható. a xperia pro-hoz képest kevésbé masszív.
Amit kaptam hozzá:
- Magyar nyelvű használati utasítás
- Headset (MH410c - CTIA) sajnos nem "in-ear", szomorúan tapasztaltam, hogy nem kompatibilis az Xperia Pro-val. (Ha jól emlékszem az IPhone valamelyik verziója vezette be ez a forradalmi újítást (Hogy .... Meg az apple))
- egy EP800 Töltőfej, Micro USB kábellel.
- 2 éves Magyar gari (Ez nekem fontos volt)Ha valaki kíváncsi valamire, akkor szívesen megosztom a tapasztalataim.
------
- A kérdésem annyi lenne, hogy a Gorilla Glass esetén ajánlott-e venni kijelző fóliát?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
Szia Én bekapcsoltam a hely alapú wi-fi-t, meg a merülő akku módot, napi kb 5 óra netezés, meg kb 1 óra telefonállás mellett, éjfélre még 38 % -on volt, az az, még simán bírt volna fél napot.
- nem fut a háttérben valami? GPS?
Ez volt a 3. toltesem. Velemeny? Akkucsere vagy várják meg?
Ebben nem tudom mennyire lehet akku-t cserélni, mintha nem lehetne, vagy legalábbis nem tudok róla (ami semmit nem jelent). Szerviz. Inkább telefon csere.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
Igazából semmit nem állítottam be rajta. Letiltottam a számomra felesleges alkalmazásokat, meg leállítottam az olyan felelsleges progikat, amiket nem is használok (Wisepilot, meg az social hülyeségeket). Bekapcsoltam azt a két beállítást amit írtam.
A Led villanót, ami a telefon alján van, csak SMS, e-amil, telefon esetén van aktiválva, valamint a kijelző fényereje alacsonyabbra van vévve, mert nekem ez így megfelel tökéletesen.
Röviden ennyit csináltam vele, az az semmi különöset.
De ha ezek érdekelnek, akkor leírom szívesen.
-
hallador
addikt
válasz -HajTömeg- #738 üzenetére
Igen a névleges készenléti idő nem véletlenül több száz óra. Ha mindent kikapcsolsz a telonon akkor akár 10 napig is el lehet, úgy hogy nem merül le.
-
hallador
addikt
válasz -HajTömeg- #742 üzenetére
Most megnéztem reggel 7 - 12 között letettem az asztalra, csak néha neha a kijelzőt feloldottam. 2 % -ot ment le 5 óra alatt, a készülék.
(#742) -HajTömeg- :
Ez egy igen értelmetlen hozzászólás volt. A ray-ben egy jóval gyengébb, kevesebbet fogyasztó SOC van, A Kijelzője hasonlóan jóval gyengébb, mint az SP-nek. Ne keverd a szezont a fazonnal. Nézzük meg hogy a 2 éves telefonod mit produkál üzemidőben, meg teljesítmény viszonyában, a kanyarban sincs.
Mint ahogyan az én 2 éves Xperia Pro-m sem...
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
válasz -HajTömeg- #745 üzenetére
Nálam folyamatosan be van kapcsolva a mobilnet.
Melóban viber, emailezés alap, facebookra is fellépek olykor.
Így kb 12 órát bír.Az én Xperia Pro-m is kb ennyit bír.
Ez akárhogy is számolom jobb,mint ha 6 óra alatt 13%-ra csökkenne anélkül,hogy hozzáérnék, hisz a kijelző talán még a mobilnetnél is többet fogyaszt.
Ez meg egy baromság, miért fogyasztana a telefon ennyit, ha csak a modem be van kapcsolva? Valamelyik alkalmazás zabálta az aksit, de azért lehetne annyi eszed, hogy ezt megérted....
Vagy hibás a készülék... De azt kétlem, mert akkor mást is csinálna, nem csak az aksit húzná...
Vagy akkor az én SP-m csodatelefon?
------------
Azért nem értelmetlen,mert ezek szerint ezen a téren semmit sem fejlődött a Sony sem.
Leszrom milyen proci van benne,ha nap végén már csak a kikapcsolt telefont nézegethetem.
Ha egy telefon aksija 6 óra alatt 13%-ra csökken, anélkül,hogy hozzáérnénk, az igenrossz teljesítmény még okostelefonok közt is...
Azért 1 napot ki kéne bírnia.Próbáld meg elolvasni a felső linket....
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
válasz California1 #756 üzenetére
Mikor a telefonra ráteszed a videókat, akkor a PC companion felajánlja, hogy konvertálja-e a videokat. Mekem ez eddig bejött, ha jól emlékszem, akkor MP4-ben dobja a telefonra.
Én amugy a VLC-t preferalom.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
Szerintem ez nem olcsó. Én 109 000 Ft-ért vettem 2 év magyar SONY garival, függetlenül. Már csak azt kellene kiderítnem, hogy valahogy lehet-e ebből Európai garit csinálni többet használom külföldön mint otthon. (Persze a VODA sem árulja olcsóbban).
Mondjuk akkor éri meg, ha előfizuval veszed. Nekem nem kellett előfizu.
Ez egy átlag ár.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
válasz -HajTömeg- #768 üzenetére
Szia Igen,
A VODA C5303-ast árul elméletben, de gyakorlatban is.
-
hallador
addikt
válasz #38464487 #772 üzenetére
Igazából nekem az a bajom ezzel, hogy ennyiért jobb kondiciókkal is meg lehet venni, gondolok itt arra, hogy minimális anyagi ráfordítással Független 2 éves SONY garanciás készüléket kapok.
Kicsit el vannak szálva a szolgáltatók.
Ha már a saját színeik alatt árulják, akkor kb 80 - 85 Ft-ot érne meg a szolgáltatói gari...
Ez a dolog, csak annak éri meg aki előfizuval veszi meg.
-
hallador
addikt
válasz -HajTömeg- #778 üzenetére
Nekem meg fizeti a cég, nekem nem éri meg semmiféleképpen a telefon előfizuval, meg eleve a magyarországi percdíjakkal meg pláne. Itt kinn 27 pound-ért kap a cég 600 perc lebeszélhetőséget 5 GB mobilnet, meg korlátlan SMS-t, telefont viszont nekem kellett vennem, azért vettem otthon, mert otthon van 2 év gari rá, meg ki tudja meddig leszek itt kinn. Szóval én max pre-paid-el vettem volna, úgy meg marha drága. Akkor érdemesebb függetlenül venni .
Én is vettem volna szolgáltatónál, ha 80 ezerért adnák Pre-Paid-ben, de konkrétan + 5000 Ft-et kaptam függetlenül jobb kondíciókkal mint a Voda ár (Azt hiszem a voda most 104 ezerért árulja. ), nem éri meg a Vitamax, Domino és társaik.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
válasz California1 #783 üzenetére
Szia a SONY otthon forgalmazza a készüléket hivatalosan is. ha olcsóbban ki tudod fogni, akkor 105 - 110 ezer Ft, a független ára. A SONY szalon 139 ezerért adja ami valljuk be pofátlan.
A Kis boltokkal (Suftni GSM-ek) azért vigyázni kell, a magyar kereskedők (Tisztelet a kivételnek) azért nem azok a nagyon megbízható banda.
Én is meg tudtam volna venni 95 ezerért is de a gari miatt nem tettem.
(#781) Pistakiss:
Alapvetően teljesen Jogos amit írsz. Azzal a kitétellel, hogy másnak is érdemes meggondolni, hogy mit/kitől/hogyan vesz az ember, ez viszont ország független.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
Ja igen reggel még 102 000 Volt. (Mondjuk mikor még írtam a hozzászólást....) Hát ez van. Mondjuk rájött a T is hogy szar az, ha függetlenül jobb áron lehet megvenni, mint amennyiért a szolgáltató árulja.
-
hallador
addikt
válasz Sordoran #804 üzenetére
Szia,
- Tegnap néztem a telefonon 2 részt az egyik kedvenc sorozatomból, no melegedés. Az Xperia Pro ilyenkor már forró volt.
- Wi-Fi nekem nagyon megfelel, szintén az Xperia Pro-hoz tudom hasonlítani annál jobb.
- Sok doksit olvasok, 15 MB-os PDF-et úgy nyit meg, mintha egy weboldal lenne.
- Akksi, ma egész nap ment a rádió, munkába menet netezés, hazafelé netezés (kb 1,5 óra) reggel 6-kor húztam le a töltőről. Mikor hazaértem (este fél hétkor) 51 %-on volt az akksi. Ez elég j sztem.Egyszóval eddig jó.
-
hallador
addikt
Igen ez azt jelenti, de azért mikor megveszed nézd meg hogy valóban SONY garis a készülék, mert sajnos sok GSM bolt csak kiírja és a végén kiderül, hogy tényleg van nekik, csak éppen 100 - 110 000 Ft-ért. A 85 000-es meg "véletlenül" 1 év garis, 0 Áfá-s, hivatalosan új, de Jogilag használt készülék. Ezzel vigyázz azért.
Azért nagyon érdeklődd meg az üzletnél, hogy ennyiért ez tényleg az-e amit a weboldalon látsz. Esetleg menj el szmélyesen.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
válasz Permet Elek #835 üzenetére
Ne csináljátok már a Li-Ion-al ne csináljátok már ezt. Felesleges, gyárilag be van állítva nem kell formázgatni,, ez egy hülyeség. Pont hogy lemeríteni nem szabad.
Mélykisülésbe nem tud lemenni, az aksi, mert elég jó töltő elektronikák vannak benne, túltölteni sem tudod, mert akkor robbanna, de ezek felesleges körök.
Nekem van még egy R320s-el Ericssonom, az első Li-ION készülék volt, nem formáztam meg még mindig fél órát bir az akksi.
-
hallador
addikt
válasz darvinya #841 üzenetére
Az R320s 13 éves ebben az évben És eretetileg bírt 1,5 napot, kellene hozzá akksit venni.
-
hallador
addikt
válasz Classius #843 üzenetére
IGEN.
Inkább arra kell jobban figyelni, hogy a gyári töltőjével töltsd, meg az áramelősség, feszültség nem mindegy. Arra érzékeny lehet. Nem kell lemerídgetni a LI-ION-akksikat.
Ez a teória a NI-MH-, meg a NI-CD akksikra volt igaz.
-
hallador
addikt
válasz Permet Elek #848 üzenetére
Jogos értem amit írsz, de ezt meg kell csinálnia magától, ahogy írod ha nem az elején, akkor majd később megoldja magának. Mindenesetre kb 1000 ciklusre vannak belővve ezek az újabb akksik, ha viszont lemeríted, majd feltöltöd többször nem biztos hogy egészségesebb.
Mondjuk méjkisűtést úgy tudsz csinálni, hogy lemeríted az akkut kiveszed az eszközből, majd ott hagyod fél évig, na akkor biztos málykisülés a vége. (Ebben a telefonba nem cserélhető az akku mondjuk, de itt is lehet csodát csinálni.)
-
hallador
addikt
Szia,
Nekem csendes, sőt nagyon is az.
(#876) djbelo
Milyen bug-ra gondolsz? Nem vettem észre semmi rendellenest, a legújabb firmware van rajta (.257)
(#877) RedJohn
BS Player, VLC? Még egy lehetőség, mikor teszed fel a telóra, akkor a telefon programja felajánlja a konvertálást. (MP4-be), a felbontást megtartja.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
Szia,
Beállítások -> Megjelenítés -> Betűméret ->
- Kicsi (2 - 2,5 mm)
- normál (Ez az alapértelmezett, és már ez is egész kellemes) (3 - 3,5 mm)
- Nagy (4 - 4,5 mm)
- Nagyon nagy (5 - 6 mm)Konkrétan ezek a menűpontok vannak.
A nagyon nagy kb 5 - 6 mm magas betűket produkál, ami már igen jól látható. A Normál 3 mm magas betűket, ez is iól látható.
(#882) djbelo
Nálam ilyen probléma nem jött elő eddig. Simán fel tudtam venni. Meg érzékel mindent.
[ Szerkesztve ]
-
-
hallador
addikt
De amúgy. Melyik telefon kijelzője nem látszódik napsütésben ebben a kategóriában? Az lcd kijelző határai ismertek, a fényerő viszont soha nem volt gond.
-
hallador
addikt
Tegnap néztem meg napfényben, egy IPhone mellett, semmivel nem volt rosszabbul látható teljes fényerő mellett az Xperia SP, mint az IPhone 4s. A színekkel lehet vitatkozni, de a láthatósága nem volt jobb az IPhone-ak sem.
Szóval a kijelző inkább csak közepes, AMOLED vagy IPS mellett elbújhat, de még TFT-ben is inkább csak közepes. Napfényben közepesen látható, max fényerővel el lehet viselni.
Igen mint minden telefont. Amúgy azért mondj egy telefont, amit tűző napsütésben élesen látsz, mondjuk úgy mint egy szobában. Én még nem láttam ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
Nem osztásnak szántam, csak annak, hogy sokan jönnek ezzel a kijelző dologgal. Igen gyengébb az LCD, mint az IPS, vagy az Oled. De azért nem kellene dramatizálni a dolgot.
Nehogy valaki azt állítsa, hogy ez aztán egy égbekiáltó probléma. Mert az lehet/biztos, hogy élesebb a képe egy más készüléknek, de mondjuk más a színkészlete. De annyival nem jobb, hogy az LCD-re ilyen dolgokat kellene írni, hogy elbújhat ez meg az mellett...
Egy átlag ember ezt ritkán vesz észre/foglalkozik vele.
Akinek meg nem tettszik/nem szereti az LCD-t, ott van a Samsung, vagy ag LG, Iphone.
(#898) Classius
Nekem jó a Wi-Fi igaz nem teszteltem hogy 60 MBit/sec-et tud -e mert ugyan mi a f... nak kellene tudnia nem arra van. Netezni lehet vele arra tökéletes, stream-et viszi simán. Igazából a többi nekem csak ilyen felesleges dolog.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
Nekem is ilyen van. Nem tudok eddig beszámolni hibáról.
A Kijelző fakóságát nem tudnám hibának felhozni, sztem nem fakó. Én egy Xperia Pro-ról váltottam, ahhoz képes egy felüdülés ez a telefon. Az IPhone-ak más a színkészlete, de hogy nagyon le lenne maradva azt nem mondanám.
Wi-Fi nekem jó, nyilván nincs értelme méregetni egy Laptop wi-fi-jéhez, mert nem arra van. Amire van (netezés, youtube) arra ideális. Nincs 10 - 20, - 60 MBit/s - ket keresni egy telefonnál, mert minek, nem ezen fog seed-elni 200 filmet. mint ahogy letölteni sem a komplett star trek 6 évadát, mert nem arra van.
Az akksija nagyon bírja, én ma meghajtottam keményen, reggel hat órakkor húztam le 34 %-on áll, az Xperia Pro új korában ilyenkor már régen töltőn volt. De kollégámnak IPhone 4S van délután 4 órakkor már töltőn volt, mikor ez 49 %-on. Ez mindent elmond, pedig kb annyit kapott a telefon mint az IPhone.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
válasz gyuribácsi88 #923 üzenetére
Szia,
Pont így jártam ahogyan Te, de még meg is szívtam picit.
Nekem egy 2005-ös sim-em volt. Az az nem lehetett levágni mert az elektronika tönkre ment volna. Sajnos a szolgáltatók pénzt kérnek, ha csak úgy oda mész a Vodafon 7000 Ft-ot, a T 4500 körül. Mivel én Angliában kértem hozzá micro sim-et ezért ki kellett volna fizetnem 20 pound-ot, de mivel kiemelt ugyfél a cég, aki fizeti az előfizut, kaptam egyet ingyen.
Egy szóval úgy kell odamenni, hogy a készüléked kiírja, hogy nem látja a sim kártyát, akkor ingyen kutya kötelessége cserélni a sim-et, akkor is, ha sima úgyfél vagy, ilyenkor meg kell mondani, hogy micro simet kérsz. Helyben átpakolják az új simre a számokat egy replikátorral, meg aktiválják is.
A régi simet is visszakapod.A Dolog úgy néz ki, hogy a midro sim is sima sim méretben kapod meg, tehát bele tudod tenni a régi telefonodba, mikor át akarod tenni, a micro simes telefonba, akkor a perforációnél ki tudod törni a micro simet a teljes méretű műanyagból.
Ha úgy mész oda, hogy Te új készüléket vettél, akkor 90 % hogy kifizettetik veled.
--------
Ha a készüléket az adott szolgáltatónál veszed, akkor megajándékoznak egy micro simmel, mert nem tudsz telefonálni a telefonnal.(#925) gyuribácsi88:
Ha a T-nél veszed, akkor logikusan nem kell fizetned a Micro simért. Csak akkor, ha máshol veszed. Hiszen magához a telefonhoz is jár egy SIM. A Régi simedtől függetlenül is ez benne van az árba.
A Kártya levágással azért vigyázz, sokszor okozhatja, hogy nem érzékeli a telefon a levázot simet, pláne, ha jól elhasznált a SIM, ne talántán nagyon öreg, mint az enyém is volt.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
Hát majd kiderül miért ilyen olcsó. A T valószínűleg kis árréssel dolgozik. Vagy kaptak kedvezményt a Sony-tól. vagy nem tudom.
-
hallador
addikt
válasz Classius #937 üzenetére
Ezt nem lehet megmondani. A T sem tudja szerintem függ a kereslettől, és a többi terméktől is.
-
hallador
addikt
válasz pulguinha #1129 üzenetére
Szia,
A melegedes mennyire jelentkezik mondjuk fél óra netezesnel?
Netezésnél én nem érzékeltem semmilyen melegedést, egy picit volt melegebb a háta, mint ha nem neteznék.
Hivasnal a hang mennyire tiszta?
Teljesen tiszta a hang
Sisterges vagy vmi?
Akkor van sistergés ha olyan helyen vagyok, vagy akit hívok, hogy nem jó térerő. Amúgy nincs sistergés.
Weboldalba beágyazott videót hogy viszi? Pl egy mobilarena tesztnel
Picit jobban melegszik, mint a webwzésnél, de nem vészes, sőt, ilyenkor az Xperia Pro már forró volt, ez közel nem melegszik annyira....
-
hallador
addikt
válasz Becksman #1188 üzenetére
Ha T-nél rendeled, akkor természetesen a T vagy a Voda igen kedves, és természetesen megmarad, ha máshonnan, akkor olvasd el:
-
hallador
addikt
Nem tudom, de az Xperia pro kategóriákkal jobban melegedett, mint az SP. Pedig egy magos, 1 GHz, 515 MB, android 2.3.5.
(#1221) Xperia.ZENO
Szerintem ez nem attól függ mi mennyire melegszik, hanem attól, hogy esetleg a telefon akksija, vagy a töltőelektronika, vagy az akkunulátorba beápített védelem hibás volt, vagy megszűnt működni. Sztem ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy mennyire melegszik, vagy nem melegszik a telefon. Ez alapján az én Xperia Pro-m már felégette volna a lakést ahol élek.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
válasz pulguinha #1247 üzenetére
Az a helyzet, hogy ez is csalóka, mert ez a telefon pontosan akkora mint egy Xperia S. Mivel az SP-nek a valódi kijelző felbontása nem 720*1280 hanem 720*1184 pixel (A virtuális gombok elvisznek ~ 96 pixelt, függőleges felbontásból a mindennapi használatban.). Ennek az az eredménye, hogy ha filmet nézel, vagy olyan programot használsz ami a virtuális gombokat képes elrejteni, akkor van igazából teljes képernyőd a 4,6"-on. ha ezt leszámítod, akkor a telefon kijelzője ~ 4,3"-os függőlegesen. Vízszintesen viszont megvan a megfelelő szélesség a 4,6"-hoz.
A menyasszonyomnak Xperia S-e van összehasonlítva vele a két telefon pont akkora, a kijelző is (Talán az SP 1 mm-el szélesebb.). Kivévve azt a pár alkalmazást, ami a virtuális gombokat el tudja rejteni.
-
hallador
addikt
-
hallador
addikt
válasz RichiePy #1296 üzenetére
Valami fut a háttérben. Nekem egész nap megy a rádió, de szó szerinte reggel 7 órától, este 7-ig, meg közben 2 órát netezek kb. Nem stamina módban van. És még este 7 körül simán 40 % körül mozog az akksi.
Mikor kikapcsolom a rádiót, és kb éjféljor felteszem tölteni ritkán van 35 % alatt az akksi.
Tuti nem fut semmilyen program a háttérben? Kijelző mennyire van teljes fényerőre kapcsolva, az is számíthat. GPS? Bluetooth? stb... Amit alaphelyzetben nem használsz?
-
hallador
addikt
válasz RichiePy #1299 üzenetére
Sztem a mobilnet tudja vinni az akksit, meg a facebook alkalmazással vigyázz, az is. Bár ha csak ez van bekapcsolva a többi pedig kikapcsolva nem kellene ennyire merülnie. Próbáld, meg a lekapcsolgatni a progikat, nem az egészet egyszerre, csak egyenként, hogy melyik eszik.
Sokat világít a kijelző? Úgy értem sokat használod úgy a telefont, hogy a kijelző megy? , mert akkor meg is van az ok.
-
hallador
addikt
válasz gabancs #1309 üzenetére
Nekem minden rendben vele kettő fiók szinkronizál folyamatosan WiFi-n kb 1,5 hete minden rendben. Milyen gondjaid voltak a Wi-Fi-vel?
-
hallador
addikt
válasz Becksman #1313 üzenetére
Na igen aki levitette az árát azt meg elvitték a Kola-félszigetre egy sötét bányába, mert ilyet nem szabad
Az a helyzet, hogy én függetlenül vettem 109000 ezerért, ami kb a Voda árnál 5-el több, a T-snél meg 8-al, de nem vagyok szolgáltatóhoz kötve. Meg eredeti SONY garis. Ennyit megér a szabadság.
Így viszont nem értem mi a létjogosultsága pl a Domino-nak mert kb semmi. Az előfizetés más tészta, mert ott azért lehet jót kifogni 2 év rablánccal. De Domino, Vitamax-al kinek fogja megérni, mikor függetlenül jobb feltételekkel minimális befektetéssel megveheti ugyanazt, na ezt nem értem.
-
hallador
addikt
válasz -HajTömeg- #1318 üzenetére
Igen, de miért éri meg drágábban megvenni ez lett volna a lényege a mondandómnak? Ha megveheted függetlenül olcsóbban? (Költői volt) értem amit mondasz.
-
hallador
addikt
válasz -HajTömeg- #1321 üzenetére
NEM. Mert a telefon elméletben nem független. (A gyakorlat lehet más), tehát így ez a kategória nem éri meg konkrétan, akárhogy számolom. Mondjuk a Domino-s ár kb 80 - 85 Ft- lenne akkor lenne miről beszélni de ennyiért nincs.
-
hallador
addikt
Csak a Domino-ról beszélünk. Vagy legalábbis én. Azt hiszem 70 körül volt most 101.
-
hallador
addikt
-
hallador
addikt
válasz gabancs #1363 üzenetére
Ez badarság. Ez a dolog a fényerőtől függ. Azzal meg nincs gond. Itt is tudsz színeket állítani. Amivel meg megközelíti a többi telefont
Picit állítani kell a kijelzőn.The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest