Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Melyik gyári 4.3 szoftvert érdemes feltenni, ami nincs tele fölös programokkal, mint a T-Mobilos? Mint például egy független telónál.
Köszi.
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Valamelyik CM11-ben volt FM transmitter támogatás, amit play áruházból nem lehet letölteni. Valaki aki tudja melyik CM11-ben van benne kimentené nekem ezt az app-ot?? Előre is köszi a segítséget!
-
trialboy
tag
Sziasztok!
jan. 29.-ig volt garis a telefon, és azon a napon elnémult a hangszórója így nem hallom ha kicsöng a telefon, csak ha kihangosítom. Sajnos nem voltam mo-o így nem tudtam visszavinni. CM11-van rajta a legfrissebb. Lehet-e szoftveres probléma vagy hardver hiba? Csináltam már resetet, de nem változott semmi. Ötletek? Elejtve nem volt, beázás kizárva.
-
trialboy
tag
Csak kíváncsiságból, mennyiért érhet most használtan egy SP ? januárban lesz 1 éves, karcmentes minden tartozékával 3 hónap garanciával.
-
trialboy
tag
Sziasztok!
CM11-20141002 4.4.4-et használok jelenleg. Pár problémával találkoztam ami nem tetszik, így gondolkodok, hogy kéne váltani másik romra. Tudnátok ajánlani valami mást?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
CM11 4.4-et használtam, felkínált egy frissítést, letöltöttem feltelepítettem, és utána nem indul a teló. ( Akkor ugrott be, h valahol olvastam h nem szabad telepíteni, de már késő volt) Hogyan tudom visszaállítani a mobilomat?
-
trialboy
tag
válasz
norbert1998 #41467 üzenetére
Feltettem Köszi, ez már sokkal jobb.
Most már csak egy kérdésem lenne. Hogyan tudom megvaltoztatni a billentyűzet stílusát, színét? 4.3-ban volt ilyen lehetőség.
-
trialboy
tag
válasz
szaszaboy0 #41469 üzenetére
Nálam ez már olyan mint a szülés előtti pillanatok. 10 percenkent jönnek...
-
trialboy
tag
Sziasztok!
PAC-man 4.4.4. Rom-nál tudna valaki ajánlani valami jobbat? Lassú, bugos, szaggat.
-
trialboy
tag
válasz
Balazska15 #41354 üzenetére
Már észhez tért, csak furcsa volt, hogy nem történik semmi!
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Recoveryből akartam telepíteni a 4.4-et, előtte szerettem volna csinálni egy wipe data/factory resetet, majd a formatting /cache feliratnál megállt az egész de már vagy 5 perce. Meddig várjak vele?
-
trialboy
tag
Most már csak egy kérdésem lenne, melyik 4.4 ROM-ot érdemes telepítenem? Ki mit javasol?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
CWM-et szeretném telepíteni. Elolvastam az összefoglalót, a rootolás részt sikeresen megcsináltam a leírás alapján, majd az xda-fórum alapján elkezdtem feltenni a CWM-t. De valami nem stimmel!!! Elindítottam a letöltött CWM_SP_4.4.1.zip állományt, majd kicsomagoltam és indítom az install.bat alkalmazást, beírom, hogy az 1-es ( recovery install) parancsot hajtsa végre, majd a "deamon started successfully" feliratnál megáll. Kb 5 perce várok és semmi. Telefon csatlakoztatva van, be is van kapcsolva, minden opciót bekapcsoltam a beállításokban. A telefon semmit se írt ki.
Ötletek?
-
trialboy
tag
Elolvastam az összefoglalót, de már a Rootolásnál elakadtam, letöltöttem a belinkelt programot "Innen letöltöd a készülékre ezt a programot (Narancsárga Lambda ikonra kell kattintani)", majd hiába várok, hogy újrainduljon (leírás szerint újra kéne 15 sec után) nem teszi...
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Ha jól olvastam, akkor csak gyárilag független SP-re lehet feltenni a 4.4 KitKat-et? (cm11)
Nincs semmi lehetőség egy T-mobilosra feltenni?
-
trialboy
tag
Sziasztok
T-s 4.3-at használok és kezdem unni a lassú rendszert és a random app leállásokat. Valaki privibe segítene nekem, hogy melyik rom vált be erre a telora és hogy tudom feltenni? Illetve olyan kérdésem lenne hogy mikor jön ki a hivatalos 4.4 kitkat?
Előre is köszi!!!
-
trialboy
tag
válasz
counterbill #28355 üzenetére
Köszönöm!
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Gyári 4.1.2 T-s szoftvert hol tudom letölteni?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom visszaállítani a gyári 4.1.2 T-Mobilos romot, mert ez a felhekkelt 4.3 kiakaszt.....
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Pár napja jött elő az a hiba, hogy ha hívok/hívnak akkor nem hallom a másikat és ők se engem, viszont ha kihangosítom, akkor minden oké, ha visszaveszem a kihangosítást, akkor ugyanúgy nem halljuk egymást.
A másik probléma amit csinált a telefon, ha hívtak és felvettem automatikusan kihangosította magát, ezt pár napig csinálta utána random szerűen előjön.
FB messenger-nél nagyon laggol még a billentyűzet, és nem érzékel néha bizonyos betűket csak nagy nehezen. :SSzoftverről annyit h a 4.3-van rajta, amit legelőször fel lehetett rá tenni, nem tudom már melyik volt az.
Valakinek ötlet? Esetleg hivatalos T-s 4.3 kint van már vagy valami működő?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Februárban feltettem a 4.3-at mikor még a T-mobilnál nem adták ki és azóta nem nagyon követem itt az eseményeket. Érdeklődnék, hogy kiadta-e már a T-mobil a 4.3-at hivatalosan? Ami most fent van az számomra nagy csalódás volt, nagyon sok bug kijön rajta napról napra...
Előre is köszi!
-
trialboy
tag
Sziasztok
Egy hete feltettem a 4.3at flashtool-al majd rögtön nyomtam rá egy SUS újratelepítést. Most jöttek elő a bajok. Chrome fagyogat de nagyon sokszor, képernyő lefagy rá nyomom a lockot, fekete a kép és nem reagál semmire. Majd egyszer csak magától újra éled.
Ötletek?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Feltettem a Flashtool-al és SUS kombóval a 4.3-at. Egy bajom van, hiába kapcsolom be a mobil adatot, nincs netem. A 3g/lte logo se látszik a felső sávban. (t-mobilos xperia)
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Van egy kis probléma a telefonnal... Egyszer már újratettem a SUS-al, (bő hónapja) és azóta az a bajom vele, hogy Chrome néha nem nyitja meg a videót, arra hivatkozva, hogy a videót nem tudja lejátszani, bizonyos weboldalaknál kiírja, hogy nem tud csatlakozni. Pár napja azt kezdte el, hogy a híváslista 13. óra nem frissül bárkit hívok, bárki hív, illetve ha csinálok fényképeket, és kilépek a programból az albumban már nincsenek benne a képek. Valakinek ötlet? Szoftverhiba vagy hardver lehet?
-
trialboy
tag
Ebből a beígért szoftver frissítésből lesz valami???
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Van néhány probléma az SP-vel. A gyári böngésző és a Chrome eléggé lassú, és fagyogat is, és maga az op rendszer is néha. Szoftverhiba lesz? Csináltam már gyári beállítások visszaállítását, újratettem a rendszert a SUS-al, de nem nagyon változott. Ötletek?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Eltűnt a zárképernyőn a kamera opció, a zenelejátszás még ott van. Mit piszkálhattam el?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Ma cseréltettem be a ZTE Grand X IN telefonomat egy Xperia sp-re. Egy dolog nem tetszik az a kamera része. Lassú és szerintem szar képet is csinál a másikhoz képest, illetve amikor belépek a kamerába az oldalsó gombbal mindig a Kiváló automatikus módot kapcsolja be. Ezt be lehet állítani valahol, hogy normál módba lépjen be alapból? Ha menüből lépek bele akkor minden okés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest