Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajátos
csendes tag
válasz
bagyusz #50342 üzenetére
Ahogy utánam is írták, OPT felejtös, egyelöre.
A OPO-t viszont ajánlom figyelmedbe. A 64GB-os ára kb. ~96 ezer, szállítással együtt (eustock.hu). Pesten van szervizközpontja, és egy forumtárs (kelzsoca) viszi. Hogyha a topicjába utána olvasol, a garis ügyintézés olyan, mint egy álom, annyira korrekt. És persze CM-el jön a teló, a ROM-olás pedig nem jár garivesztéssel. -
ludsimon
veterán
válasz
bagyusz #50342 üzenetére
Olvastam, hogy mérted SWR-el a teljesítményét, azért ha valaki durvulni akar akkor azt a 80-100mW-kimenőt rá tudná kötni egy nagyobb végfokra és elnyomni nagyobb frekiket is 100-200 méteres körzetben, esetleg egy 1:1-2-re igazított mágnestalpas teljes hullámhosszú antennával felcuppantva a kocsi tetejére több is összejöhet.
De szerintem aliexpressen van is fm transmitter nagyobb 5-10+w-os kivitelben amin egy 3.5mm-es dugó van ha már szó volt erről.De hát tudom, annak semmi értelme, csak olvastam visszafelé, hogy valaki a buszsofőr rádióját akarta megviccelni de nem sikerült neki. Gyalog nem is sikerülhetne, de autóval pl a Hungária krt.-on a dugóban ülve kb az autósok 70%-a music fm-et hallgat, azt tuti el lehetne nyomni 100-200 méteres körzetben a fenti megoldással.
Én is kíváncsi vagyok rá ha meglett majd az sp utódja, mert olyat szeretnék én is akkor, hogy a szofttal tuti ne legyen később se probléma.
Remélem tanulunk majd valami alap szintű programozást androidhoz is.
Most szeptemberben kezdődik a második szakma. -
SkiDev
őstag
válasz
bagyusz #50342 üzenetére
Nyomós indok lesz nálam is, ha te is OnePlus-t veszel
A OPT-t egyelőre érdemes hanyagolni (mint ahogy a topicban is ajánlják)... Throttingol rendesen a melegedés miatt, fátyolos kamera, kicsi fényerő, 1-2 órával kevesebb SOTOne előnyösebb helyzetben, én a ZUK Z1-et várom, ver mindent jelenleg kb 100k-ért
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Interactive Brokers társalgó
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Renault, Dacia topik
- World of Tanks - MMO
- Politika
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest