Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Sajnos korai volt az öröm, a pár napos gyári telekomos rom megint lassul. Tegnap már 5 másodperces laggok is voltak, konkrétan először csak a Dolphin böngészőben, majd amikor kiléptem (volna) belőle, akkor az android képernyő alkalmazás vagy mi a **** nem válaszol... a szabad ram közvetlen utána 270 MB volt.
Egyszóval ez a gyári rom egy vicc, egyre mélyebben belemászva a témában erős a gyanúm, hogy hiába pakolok vissza régebbi romot, rootolom, wipe-olom a tárhelyeket és gyorsítótárakat, a gyári rom ugyanezt fogja produkálni. Ezt valaki meg tudja cáfolni?
Nem szeretnék tovább szenvedni, így azok tapasztalatára vagyok kíváncsi, akik hasonló cipőben járva a gyári romot többféleképpen is telepítették a telefonra, a főzött romok közt ugye a többség a gyári romra épül, ott megy is a panaszkodás pár embernél, hogy belassul, mint a gyári rom. Érdemes egyáltalán szórakozni bármelyik főzött rommal, pl. CM, vagy azzal is vannak egyéb problémák?
A 4.1.2-es gyári rommal nekem semmi, szó szerint semmi problémám nem volt, egy pindurkát villogott a kijelző, meg néha picit akadt a hívásfogadás, indítás azaz a telefon alkalmazás, de más semmi nem volt, pörgősen és akadás mentesen ment, bármit telepítettem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest