Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erik0319
tag
Egy kérdés. A file commanderbe volt kuka de mostmar csak premium elofizetessel lehet hasznalni. Ez a mostani frissites hozomanya vagy mar azert nem mukodik mert csak par honapig volt hasznalhato?
-
erik0319
tag
Valakinek csinálja még a telefon hogyha FM rádiót hallgat és közbe hívják akkor addig leveszi a hangot a rádiórol de amint fogadom a hivast vissza is rakja. Egyszerre beszélek és közbe megy a rádió így nem is hallok semmit. Ezt már régen is eljatszotta nem egysze, csak most jutott eszembe h ma is sikerült neki.( nem frissítettem még nem a frissítés okozta)
-
erik0319
tag
Ha valaki észre vesz változást a frissítés kapcsán nyugodtan megoszthatja itt. ;-)
Szomorú h a Sony most se volt hajlandó semmilyen infót adni róla, bár nem volt meglepetés. :-D -
erik0319
tag
A weather & clock widget gyakran nem mutat képeket csak a számokat írja ki. Ez másnál is előfordul ?
-
erik0319
tag
Szükségem lenne egy kis segítségre. Töröltem le sorozatot a telefonról de nem lett több helyem mert nem törölte csak athelyezte máshova. A clear master vmi error... -nak látja, de javitassal nem tünteti el. A filé commander nem is látja. A totál commander látja de azt írja h szükség lenne a root jogokra masolasnal, és törlésnel is. Nem volt rootolva a telefon. Remélem érthetően fogalmaztam. :-(
-
erik0319
tag
válasz
DessertFox #5325 üzenetére
Remek. Majd megmondom h hova kell szállítani a templomot. ;-)
-
erik0319
tag
válasz
DessertFox #5322 üzenetére
Ez jó kép lett. Ilyet szeretnék én is. :-D
-
erik0319
tag
Egy kis tapasztalat a tré-s szervizről. Hetfőn bevittem Nyíregyházán az üzletbe, pénteken kaptam sms-t hogy a készülék már postán van. Nem gondolom hogy egy hangszóró csere 10 percnél tovább tart, de a sérülés mentesen visszakaptam és Normálisan is szól. Nem általánosítok, csak, azért írtam le h legyen egy pozitív vélemény is a sok negatív mellett. :-D
-
erik0319
tag
Az üzemidő szerintem rendben van, de pont tegnap vesztem össze a drága fb messengerrel mert 65%os akkumulátor használatot produkált úgy h max 5 mondatot írtam rajta, így azt le is töröltem, nem is hasonlitgatnék így . Frissítés után csináltam egy fr-t, elég régen ketyegett az előzővel nem volt lassú de ahoz képest is bitang gyors, de ez lehet csak az fr-nek köszönhető. Egyszer panaszkodtam hogy nehezen érzékel egy kicsit a kijelző talán a fólia miatt nah most ez egyáltalán nincs így, most teljesen jó, de lehet ennek sincs köze a frissíteshez. Szóval még nem tok érdemben nyilatkozni, de eddig nincs rá panaszom. Ha vmi feltűnik írok.:-)
-
erik0319
tag
Egy "újdonságot "tudok. Ha jól emlékszem a 4.4.4re való atallasnal eltűnt a feljegyzések. Bár eddig nem is használtam szóval nem biztos. Most újra van. :-D
-
erik0319
tag
Valaki megtudja mondani h mi változott az új frissitessel?
-
erik0319
tag
-
erik0319
tag
válasz
VivalaVida #4721 üzenetére
Nekem simán megfelel a kijelző napfényben. Teljes fényerőn nagyon világos. Jó a hagszoroja, tisztán hallok mindenkit és nem is szoktak panaszkodni h nem hallanak. Kihangositva nem szoktam használni.
-
erik0319
tag
Lenne egy kérdésem. Ha van rá válasz a fórumba akkor csak annyit irjatok h olvass fórumot, és majd megkeresem. :-D Nem lehet kikapcsolni ezt az adatok átvitele az sd kártyára üzenetet? Bosszant h van 1.3 GB szabad helyem és állandóan felhozza. :-(
-
erik0319
tag
Én is használtam azt az appot. Annyi hibája volt h néha beragadt és ha már megneztem akkor is villogott tovább, illetve nálam elkezdett ujraindulgatni a telefon. Ekkor töröltem az utolsó két appot amit felraktam és megjavult. Nem tom mivolt a másik de ha nálad nem csinálja tuti visszarakom.;-)
-
erik0319
tag
válasz
#01993216 #4304 üzenetére
Az se rossz.
Még két kérdésem lenne. Egy sp-vel és egy lumia 735-el hasonlítottam össze és nekem borzalmasan halk és erőtlen a hangszóró azokhoz képest. Ezért viszem is szervizbe ,de ha megerositeni meg vki h alapból nem ilyen annak örülnék, azért ne nézzenek hülyének . :-D A másik kérdés milyen fóliat érdemes venni a kijelzőre mert tesóm és barátnőm is panaszkodott mikor ezt nyomkodta h nehézkesen gorget pedig mindketten érintős telefon használnak én meg már biztos hozzaszoktam így nem tűnik fel. A foliara gyanakszom, mivel nem épp dragat vettem. Köszi a választ Elorre is.;-) -
erik0319
tag
válasz
#35202114 #4288 üzenetére
Hali. Valaki találkozott már olyannal h fekete képnél az egyik oldalon a kijelző szélénél van egy rész ahol fehéren világít? Először azt hittem a hattervilagitas látszik ki vagy hasonló de amikor elforgatom a telefon a fehér folt atvandorol máshova. elégidegesítő. Fogalmam sincs miért csinálja. :-(
-
erik0319
tag
Elérhető a frissítés pc nélkül is. Hogy működik e azt nem tudom. De valamivel probalkozik.
-
erik0319
tag
Ha biztonsági mentést akarok készíteni van valamilyen hátránya ha a gyári alkalmazást használom, vagy inkább szedjek másikat az áruházból?
-
erik0319
tag
Hali. Azt olvastam hogy a 4.4.4-el javitottak vmi hanghibát. Megmondja nekem valaki hogy mi volt az? Csak azert kérdem mert nem tudom eldönteni h az én hangszóróm nem százas vagy alapbol ilyen enyhén recsegősen szól. Nem szoktam hallgatni zenét csak fulesen, de a multkor csenges közbe nekem nagyon furán szólt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Subaru topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest