- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Fórumokon sok mindent hall, lát az ember, de nem kell mindent elhinni. Külső hangzás: nos ez érdekes kérdés. Zenehallgatásra alkalmas de mint minden telefon hangszórója hátrányokkal küszködik de szerintem simán elmegy. Ez a szabályozás meg érdekes. Én soha nem tapasztaltam. Szerintem nincs is ilyen. A számot kb 5 másodpercig látod de szerintem ez még jó is. Minek kéne látni hogy mit hallgatsz miközben mondjuk sms-t írsz vagy képeket nézel. De a számléptetésnél mindig kiírja hogy melyik szól. Belemászni a menübe pedig egyetlen gombnyomás és utána máris ott a pause gomb. A menülassulás észrevehető de csak zenelejátszás közben. Nekem esett már és még karc sincs rajta, pedig gyűröm rendesen, szóval nem törik könnyedén hacsak az ember nem direkt arra játszik hogy betörje. Pixelhiba más gyártónál is előfordul de hogy soknak hibás? Ezt nem kötik az orrodra
Flash menüt csak! a kártyafüggetlenre tudsz tenni, vagy a szolgáltatósra is rámegy miután legyalultad a gyári szoftvert. De ez meg ugye garanciavesztés, de meg lehet oldani. 40k-t meg simán megér mert szerintem egyik legjobb zenetelefon a piacon. Szóval ha még nem vetted meg akkor csak ajánlani tudom.
-
terror
tag
Hi!
Szeretnék egy ilyen telót veni a napokban, de annyi rosszat lehet olvasni róla fórumokon.Valóban ennyire léteznek ezek a hibák?
-külső hangzás xar?
-nagy hangerőnél magától csak úgy leszabályozza a hallgatott mp3 hangerejét ?
-ha háttérben fut a walkman akkor egy pillanatig mutatja csak a zeneszámot , közben nem is látod fent a kijelző felső részében? van-e olyan téma amiben folyamatosan kint van a hallgatott zene info (ha háttérben szól akkor is?)
-nincs az oldalán play/pause gomb? (ha a háttérbe szól a walkman akkor hirtelen ki tudom kapcsolni 1 gombnyomásra? Vagy bele kell másznom előbb a walkman menübe ehhez?
-lassú a menü (főleg 4gb kártyával teletömve zenével???
-sok példánynak pixelhibás a kijelzője?
-könnyen törik a kijelzője? (elég 1x leejteni )
-megér ez most 40e ft-ot új és gyárilag függetlenül 1Gb kártya+2év gari?
-flash témákat (flash menüt) könnyű rátölteni?
-az akkuja gyenge? (pedig 9óra beszélgetési időt írnak hogy bírja)
Köszi a válaszokat.
-
hammered
csendes tag
Bekapcsolt ébresztéssel addig fog jelezni amíg nem nyomom le?Vagy egy idő után elhallgat?
Csak a napokat állítottam be az ébresztésnél mást nem variáltam.Szundit nem állítottam be. -
Dmtri
újonc
Jo volt a teszt. Gratrulalok.
Nekem egy vodafon live - os keszulekem van ami szerintem messze all a gyari fuggetlentol (kisse le van butitva), de azert alapjaba veve meg vagyok elegedve vele.
Az akurol meg annyit hogy nem is csoda hogy eleg gyengen szerepel.
1. Nagyon nagy a kijelzo 2,4" ami kb 6,1cm de itt segit ha leveszed a fenyerot 50% ra;
2. Sok halozatot tud kezelni a keszulek ha csak gsm halozatot hasznalsz akkor alitsd be hogy gsm halozatot keressen csak;
3. A bleutooth ha nem hasznalod kapcsold ki es meg sorolhatnam a finomhangolasokat amivel idot es energiat lehet nyerni. (A legegyszerubb az ha mindent kikapcsolsz amit nem hasznalsz). -
harait
tag
Hali, ilyen telót tervezek venni, namost az lenne a kérdésem, h ehhez ugye lehet kapni ilyen "nem agyba dugós" fülest is ugye?!Mer azt rühellem
-
TotO'
aktív tag
Hohóó... én már olyatis hallottam hogy TVből felvéve nyomatták maxon.... vannak olyan emberek..... Eccer láttam egy "kiskorában sok napot látott" gyereket az ucán.... nyáron... bőrkabátban, lazulni akart nagyon, zsebéből meg szólt vmi szar remix amit ő csinált.. (egy suliba jártam akkor vele.) még jó h nem röhögtem fel hangosan
-
TotO'
aktív tag
W910i-vel nem ajánlott kihangosítva az uccán mászkálni
külső hangszoró ugyanis...***
... fülessel viszont nagyon király.... Az én telómon is van pixelhiba
[link], én csináltam ^^, -
D27
aktív tag
Na hát igen.
Én is úgy utálom amikor ilyen tök fehér ruhás vastag arany/ezüst nyakláncos cigányok/meg mindenki itt sétálgatnak az erkélyünk alatt azt ilyen Motorolákból bömböltetik a reppet.Amikor ugratok meg street-elek BMX-el énis berakok egy kis zenét mindig, de ott nem idegesítő mert az ugratónál nagy a tömeg és mindenki zenét hallgat...
-
ThorsHUN
őstag
Ahoy!
A 6230-ason mar nem midi volt a csengohang, hanem mp3 (legalabbis barmilyen mp3at be tudtam allitani)
Es a kulso hangszoron valo zenehallgatast melysegesen elitelem (emos kisgyerekek maniaja az utcan/buszon igy zenet hallgatni) de sajnos egy csengohang is a kulso hangszoron szolal meg. Ezaltal van egy rakat zene amit elfelejthetek, mert isszonyat szarul szol.
Ha nem mondtam volna nekem is ilyenem vanEzt hibakent rovom fel neki
A shake control meg a legfoloslegesebb dolog szerintem
-
Jégkokó
veterán
Én a telefonomba kapásbol kikapcsolatam a giroszkópot, engem zavart, hogy forgatja össze vissza a képet, ha egy kicsit elfordítom a telefont.
-
Napster
tag
Jó kis teszt
jaja Szeged City RULZZ
-
D27
aktív tag
Ezt most nem értem.
Ez a teló mindenkinél ilyen hamar merül le?
Unokatesómnak is 2-3 napot bír ki. Ha viszont nem használja annyit, és este kikapcsolja, akkor 4 napot is kibír. De ez hülyeség hogy csak ennyit bír ki.Azért nagy a tudása hogy ki lehessen használni. Nem?
-
Verus
senior tag
Az akksijával nem volt gond? Főnöknek ilyen telefonja van és alig bír ki 1 napot az akksi.
Na most vagy csak ebbe rossz az akksi vagy csak ilyen a teljesítménye.
-
-
mrlujoak
veterán
Egy pill!
A midi hangok és az mp3 mint zene, mint csengőhang nem egy kategória!
Amikor a 6230 nyomta a midit ezerrel, akkor a T610-T630 is szintén!A külső hangszórón keresztül történő zenehallgatás egy-két mobil kivételével - pl Serenata - nem jó. Persze, vannak jobbak, és kevésbé jobbak, de amire teremtve lettek, mint például a csengőhang megszólaltatása, azt jól elvégzik.
A szerzőhöz:
Szép, olvasmányos teszt, gratula!
A Shake control működtetése pedig nem véletlenül a walkman gomb egyidejű lenyomásával történik!
Gondolj bele, ha csak úgy magától működne... Sétálsz az utcán, majd átugrasz egy tócsát, és vált a telefonod. Vagy fel és leszállsz a buszról, villamosról. A kocogásról nem is beszélek. Igen is a váltáshoz kell, hogy nyomvatarts egy gombot...mrlujoak
-
KKT-255
csendes tag
Köszönöm; örülök, hogy tetszik
-
HEATHCLiFF
csendes tag
-
EmThor
addikt
grat a teszthez, a pen-drive szerű akármi az 5. képen az micsoda, tán csak nem kártyaolvasó? ha igen hol lehet ilyet szerezni?
-
ThorsHUN
őstag
Annyit a dologhoz, hogy a kulso hangszoro katasztrofa.
A melyeket elfelejtheted, csak magas hangot jatszik le.
Szornyuuuuuuu de ez SE betegseg, mert parom regi SE telefonja is hasonlokeppen mukodik (a butterfly midi csengohangjat mindket telefon veszett halkan jatsza le, mig ugyanazt a file-t a regi nokia6230asom tok jol lejatssza) -
törölt tag
Sajna ez is csuszkamobil. Nem vagoyk nagykezu, de azok valahogy nekem nem eleg jol kialakitottak a gombhoz fere teren.
A kamerakepeket nezegetve a "liliom" makro alapjan makroban a fokuszt nem kozepen keresi, hanem jobbra es talan kisse lefele eltolva, legalabbis a csempe es a rajta tukrozo valami egesz eles a novenyhez kepest.
Hangfelvetelet probaltad? Minosegre az milyen?
-
KKT-255
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #13 üzenetére
Jóhelyről
-
pohár
félisten
Jó kis teló
Jaaaajjjj cccccciiiiicccaaaaaaaaaaaaaaaaaaA fórum nem kifestő, takarékosabban a hangulatjelekkel!!
[ Módosította: Racecam ]
-
KKT-255
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #10 üzenetére
Pontosan úgy vettem. Baj?
-
Alvin_ti4200
félisten
hogy kerül egy O2 logó a telefon aljára? Tippre GSM boltban vetted nem gyári garival
-
Bibby
addikt
Miért gyengébb zenében az 5610? Én nem így vélekedem...
-
D27
aktív tag
Valaki tud esetleg bővebb infót mondani a fektetett képernyős módról
?
Pl. hogy hogy kel bekapcsolni meg ilyenek?
-
KKT-255
csendes tag
Jaja, ez Szeged
-
KKT-255
csendes tag
Várom az észrevételeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Shinobu. A 2007 őszi megjelenése előtt ezen a becenéven ismert Walkman szériás Sony Ericssonhoz jutottam...
- Ingatlanos topic!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- TUF Gaming FX706 i7-10870H // 16gb ddr4 // gtx 1650ti (rtx 2050 szint) // 500gb nvme ....stb
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen i7-8750H/32GB/1TB/GTX1050TI/4K/Win11pro
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest