Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
üzenetére
Oké, írok a házamról - ami szinte a gyári állapotában van.
Ebay.de-ről vettem, licittel, használtan - kb 15000Ft-omba került helyi szállítással

Cimborám aki hazahozta onnan, vadászott is magának egy mATX-es verziót
Előtte egy Lian Li PC-Q08-asba terveztem költöztetni a gépet (az is megvan még) de
amint megláttam ezt a kialakítást, nem volt kétség.Kezdetben 350-es Chieftec 350BS táppal ment, a jelenlegi Silverstone SFX-500LG
méretre gyártott kábelekkel nem okoz akkora zsúfoltságot - bár ettől már nem férne
el sem ODD sem 3,5" HDD.A cpu hűtő magassága eléggé limitált a gyári kialakítással, meg kell válogatni mi fér be.
Most egy Thermalright AXP-200R + Enermax 120x25 PWM-es venti hűti az i5-6500-at.Alul a gyári légkavaró helyett egy NF-A14 industrialPPC-2000 PWM küldi át a házon
a levegőt - macskaszőr elleni védelem gyanánt maradt a gyári porszűrő, heti porszívózással.Az ASUS GTX760 DC2 simán belefért, a jelenlegi EVGA GTX 970 SSC beforgatható ha
nincs felszerelve a CPU hűtő - mivel 2mm híjján pont olyan hosszú mint a maximálisan
elférő VGA - így ez most a hátlapi lemez nélkül üzemel, így befér. Épphogy, mert 256.5mm.Próbálkoztam én is kompakt vízzel, a 6700k-nak jó volt, a VGA meg fuldoklott terhelés
alatt, így repült. Valóban léghűtésre való ház.Az alján emeltem annyit, hogy a gyári gumi korongokat 3x vastagatt öntapadós gumilábakra
cseréltem.
1db 2,5 HDD a tárhely (van mellette NAS 2+1TB), M.2 slotban SSD a rendszernek.Utóbbi időben egyre jobban érik a gondolat, hogy különválasztom a netezős és a gamer
PC-t. Előbbi maradna egy extra kompakt ITX, utóbbi mATX-be költöztetve. Egyelőre csak terv,
sajnálnám ezt a házat, minden vendég megbámulja.Idle ventiprofil cpu 760, házventi 650 rpm-en megy. Game profil alatt ennek duplája.
Amit tervezek az az általad is végzett magasítás, hogy még több levegő juthasson a ház
alá valamint egy rövidebb vga-ra csere a 1070-esek közül. Eddig mindhárom custom EVGA hosszabb,
266.7mm.Ja és eltörtem az előlap egyik rögzítőpöckét, ami a vázba van pattintva - ezt kellene még pótolnom
valahogy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest