Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Őskoczka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
válasz
micimacko
üzenetére
Tényleg erős lemaradásban vagy az árakban, árképzésben. Plusz erősen elfogult vagy ahogy látom bizonyos márkák javára. Ami érthető, de nekem nehéz lesz olyanokat megmagyarázni amik számomra alap dolgok, te viszont nem látod át őket mint "kívülálló".
Ami a Sharp-ot illeti: Csúcskategóriában túlárazottan valóban vannak nagyon jó képű tv-i. Persze ezek sem tökéletesek(vannak vicces dolgaik...).
Az alsó(és közép) kategóriában jó esetben átlagosak képminőségre, de általában inkább irtó gyengék.(#76) dh66e -> Van benne igazság.
Ugyanakkor az a vicc, hogy nem tudom melyik készülékeibe rak a Sharp jobb felvásárolt panelt(több beszállítótól is vesz), mert általában a beszállítók azonos kategóriás készülékeinél jóval szarabb képe van a készülékeinek. 
-
Depression
veterán
válasz
micimacko
üzenetére
jaja, választani mostanában sokkal inkább a gari idő alapján kell, mert tovább egyik sem igazán bírja.
Az aláírásom viszont sajna olyan dolgok miatt van, amik sajna tesztekből nem derülnek ki. Ilyen a csatorna váltások közötti idő, a csatornánként elmenthető beállítások, az elalváskapcsoló a távirányítón... Tehát ezek olyan dolgok, mint egy gyönyörű és okos nőnél az elviselhetetlen lelki világa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Parfüm topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- XBOX ONE S konzol, 1db szinte új kontrollerrel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
internet nem kell bele.
Ugyanakkor az a vicc, hogy nem tudom melyik készülékeibe rak a Sharp jobb felvásárolt panelt(több beszállítótól is vesz), mert általában a beszállítók azonos kategóriás készülékeinél jóval szarabb képe van a készülékeinek.