Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Sirály
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endrusz83
tag
válasz
sellerbuyer #2 üzenetére
Köszi a segítséget!
Egyébként tegnap reggel megvettem az edigitalnal 32900-ért ma pedig leakciózták 29900-ra...
Ez a méreg nem a cián...
-
Endrusz83
tag
Szia!
Tetszik a leírásod, sok mindent megtudtam, azt hiszem ma veszek egy AIR-t az edigitalnál.
(Vagy van tipped esetleg hol olcsóbb? Náluk most 32900Ft)Még szeretnék kérdezni pár dolgot, esetleg tudod rájuk a választ?!
- Olyat tud a készülék, hogy notebookról Wi-Fi-n küldök rá egy AVI filmet amit a TV-n nézek, de közben a notit másra használom, pl. poker vagy internet böngészés stb...
- Arra képes, hogy a játékos USB-jére dugott WD MyBook 1Tb-os winyómra másoljak filmet Wi-Fi-n keresztül notiról?Nem tudom jót tesz e ha naponta 30-szor lehúzom és feldugom a Winyót adat/film másolás idelyére, ezen kívül szeretném beépíteni, így nem férnék hozzá kényelmesen...
- Ha jól látom csak 1 USB van rajta akkor gondolom csak egy külső HDD-t kezel egy időben?!Előre is köszi a választ és Grat az íráshoz!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Azzal kezdeném, hogy lehetőleg minden szoftverből, ami kellhet a legújabbat tegyétek fel, mielőtt bármi egyébhez...
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 180SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest