- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- PICO PSU kérdések
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
Crystalheart #115 üzenetére
Az
akkoriókori polihisztorság szép dolog, de ez ma már kb kifitelezhetetlen, akkora az információ-mennyiség, amit az embernek be kellene foglalnia. Amúgy lelkes amatőrként én is szívesen foglalkozom mindennel (inkább azért reál vonalon), de most még az is könnyen meglehet, hogy jövőre bölcsészetre adom a fejem...AE
-
ArchElf
addikt
válasz
Crystalheart #109 üzenetére
Vazz, de ha belőled is filmes arc lesz, te is ezeket a megemészthetetlen (feljön egybe, összerágva, mint a bagolyköpet) stílusú művészfilmeket fogod csinálni...
AE
-
selenge
tag
válasz
Crystalheart #88 üzenetére
ott a pont!
nyilvánvalóan az általánosítás erőteljesen rányomja a bélyegét a bölcsészekre, de ha nem lennének bölcsészek, akkor nem szerezné meg a gépész, a könyvelő, az informatikus, és egyáltalán senki a későbbi képzéséhez szükséges általános ismereteket, illetve érettségit... nyilvánvalóan van rengeteg kamuszak pl. turisztika szervező, médiaszervező, meg hasonlók, és természetesen nagy a forgalom minden szakon is, de például az orientalisztika tanszékre főként olyan emberek mennek, akik olyan tudást és értéket hordoznak magukban, illetve szereznek meg, amivel ha nem is közvetlen de hozzá tudnak járulni a társadalmi fejlődéshez, és nem biztos, hogy ebből nekik anyagi bevétele is származik (pl nekem is volt több cikkem ami megjelent újságban)... ebből lehet hogy évek múlva fogok profitálni, a tudás hosszú távú befektetés! ezért nevezik a infos, gépész, stb tudományokat reál irányzatnak, mert ők, bocsánat, most sztereotípia következik, a materiális, kézzelfoghatóban gondolkoznak (pl. pénz)...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Crystalheart #12 üzenetére
A bölcsészekről kialakult 1-1 adott szak/képzés miatt egy gyűjtőkalap, amira ráhúzták a büfészak elnevezést - ami valljuk be, esetenként helytálló is. Sokan választják, hogy legyen még 3-5-több évük henyélni, csak ne kelljen dolgozni. Ettől függetlenül persze ott van az a része is, amit te mondasz, te tervezel, amire nem lehet ráhúzni a vizes lepedőt. Az, hogy kiterjed rá az általánosítás, nos, szar ügy
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Crystalheart #9 üzenetére
Adj hálát érte az égnek
Bölcsészeket már csak a menedzserek tudják talán túlszárnyalni, de lehet hogy még ők sem
-
Mr X
veterán
válasz
Crystalheart #9 üzenetére
Hát én sem vagyok villamos-mérnök, de itthon már cseréltem ki villanykapcsolót.
Bocs, nem beszólás, csak adta magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest