- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Amúgy meg, bölcsész, bölcsész, ez elég tág fogalom. Elvileg én mint filmrendező is annak fogok számítani, ha fölvesznek, ott mégis elitképzés megy, azaz csak kevés embert oktatnak. És bizonyos bölcsész-szakokra mindenképp szükség van, pl. egy pszichológus nem csak pszichológusként helyezkedhet el, de jóformán bármelyik munkában kamatoztathatja a tudását, ahol emberekkel kell foglalkozni, vagy felméréseket kel végezni. A gond csak akkor van, amikor többe képeznek, azaz jóval többet, mint amit akár egy egészséges piac fel tud venni.
Bár én nem láttam a statisztikákat, de a bölcsészek demonstrációjakor valami olyasmit mondogattak, hogy a munkába állási arány - a mekit meg hasonlókat sem számítva - nem rosszabb, mint az érettségizetteké. Így akik elvégzik az MSc-t, azok valóban hasznosítani tudják, elvileg. Csakhogy sokkal többen vannak, akik valahol útközben hullanak ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest