Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• swayze

tag

válasz Decske #18 üzenetére

A felhasználói szokásokban igazad van a mobil az emberek varázspálcája, viszont a képernyő méret értelmes határokon belül teljesen mindegy (sose csodálkoztam még rá hogy óóó 6,5" mennyi minden rajta van ami az én 5"-ömön nem), mert ha ez nem így lenne akkor az emberek nem a mobiljaikat hordanák magukkal hanem a 10"-es tabletet mégse teszik ezt, de ha jövőre a telefonok 95%-a 10"-es lenne akkor a te logikád alapján a fogyasztóknak arra lenne igényük hisz 100 telefonból 95 10"-es lenne.

Ma már statisztikát nézni nem túl mérvadó, mert az emberek nem keresik a "kis készülékeket" mert, hogy évek óta alig van (magam példájából tudom, hogy sose gondoltam volna hogy az s10e készülék kompakt (pedig teszteket is olvasok) ha véletlen nem akad a kezembe egy a samu store-ba. Arról nem is beszélve, hogy aki csúcstelefont akar az nem az s10e-t fogja venni hisz abban nincsenek meg a qriozumok tripla kamera, képernyő alatti olvasó infiniti panel (még akkor is hogy ha mi olvasó népesség tudjuk is, hogy a képernyő alatti olvasó inkább hátrány vagy hogy az infiniti vagy milyen panel az valójába nem a fajtája hanem a reklám szövege a lekanyarodó faltól falig kijelzőnek).

Új hozzászólás Aktív témák