Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
üdv
nálam maga a ff és pl a youtube (tehát flash) oldalak is lassan indulnak be.
nyilván két különböző probléma, de egy fx-8120 + 8gib + ssd-nél én nem vagyok hajlandó másodperceket várni mire betöltődik egy oldal
én úgy gondolom hogy ha újratelepíteném a ff-t biztos minden szuperül menne de ez nem megoldás.
ha egy ramdiskre raknám a kesst felgyorsulhatna a dolog?
a beállításaim - azt hiszem - úgy vannak, hogy ne kövessenek a weboldalak, és kilépéskor mindent töröljön.
kb így:
felhasználó által megadott beállítások, semmi pipa csak az utolsó kettőnél. a beállításoknál pedig: mindent töröljön kivéve mentett jelszavak, és weblap beállítások, talán a kukikat se töröltetem. a lényeg hogy bejelentkezve maradjak mindig mindenhol.tehát valószínűleg nincs csigabájtnyi adat-kép-mp3-jutub
tárolva kilépés után. mégis rettenetesen lassan indul.
még egy add-on, hogy nem érdekel az ssd élettartama, tehát nem a misztikus élettartam-hosszabbítás céljából szeretném áthelyezni a cache-t.
Új hozzászólás Aktív témák
lo [Frissítve: 2015.04.03.]a program támogatja: XP, 2003, 2008, Vista, Win7, Win8, Win8.1töltsük le az ingyenes...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest