Hirdetés
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Inferno-ra csak az első nerf után értem oda, de az is szívás volt rendesen. Reaper of Soul-t meg csak végigjátszottam a története kedvéért, de aztán nem folytattam. Kevés már nagyon az időm játszani.
Én 1-2 éve próbáltam ki ezt a Hell modot. Varázslót indítottam, de nem jutottam, túl sokáig. Folyamatosan várnom kellett a mana töltődésre, vagy túl gyenge voltam. Nem volt rossz, de valahogy nem éreztem rá.
-
Ghoosty
őstag
Valószínűleg az volt az oka, hogy kicsi voltál. Én még Diablo 3 megjelenése előtt végigjátszottam a D1-et, hogy ráhangolódjak. Hellfire-t is telepítettem, mert ott más single-ben is lehetett állítani a nehézséget. Konkrétan végiggyalogoltam Hell-en is, egyszer sem kellett new game-et nyomni, hogy erősebb legyek.
D3-ban akkor még szarabb droprate volt, de én szándékosan nem használtam az AH-t és így nehezebb volt mint a D1.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Régi szép időkA Diablo első része gyerekkorom nagy kedvence volt. Ekkor élték fénykorukat a Blizzard játékok.Emlékszem,...
- Azonnali fotós kérdések órája
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Háztartási gépek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
Állásajánlatok